A weboldalon cookie-kat(sütiket) használunk, amik segítenek a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát. Rendszerünk a személyes adataidat a GDPR-ral, a szolgáltatásokra vonatkozó ÁSZF-ekben előírtakkal, valamint az új adatvédelmi és cookie szabályzatban foglaltakkal összhangban fogja kezelni. Rendben
Termékek Menü
Minden 15 000 Ft feletti rendelést Ingyen házhozszállítunk!

Amit ajánlunk

Heti akció Hetente megújuló akciók és kedvezményes árak!
Hűségpontok Gyűjtsd össze és váltsd be pontjaidat az alacsonyabb árakért!
Gyors kiszállítás Házhozszállítás 2-3 napon belül, akár ingyen* is!
Extra garancia Nem tetszik a tőlünk rendelt játék? Mi garantáltan visszavásároljuk!
 

Adatvédelmi szabályzat és Cookie tájékoztató

A tárSASjátéKOSnál azon dolgozunk, hogy napról napra többet nyújthassunk vásárlóinknak. Az Ön által megadott személyes adatok kezelése kiemelt fontosságú része ennek a munkának. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a személyes adatai nálunk biztonságban vannak, és azt is, hogy tisztában legyen azzal, hogy miként használjuk a személyes adatait abból a célból, hogy még jobb és személyre szabottabb vásárlói élményt nyújthassunk Önnek.

Miről szól ez a szabályzat?

Az Ön személyes adatait a KATAMI kereskedelmi és szolgáltató kft., mint a SAS és KOS társasjáték szaküzlet és webáruház működtetője és védjegyeinek jogtulajdonosa, (székhely: 9022 Győr, Szent István út 41. , adószám: 24975603-2-08) kezeli, mint adatkezelő (a továbbiakban: „mi”, „bennünket” vagy „tárSASjátéKOS”).

Az Ön személyes adatainak gyűjtése, használata és védelme tekintetében számunkra a legfontosabb, hogy helyesen cselekedjünk. Ezért készítettük el ezt az adatvédelmi szabályzatot és cookie tájékoztatót (a továbbiakban: Szabályzat), amely:

  • meghatározza, hogy milyen típusú személyes adatokat gyűjtünk,
  • tájékoztatást ad arról, hogy hogyan gyűjtjük, és mire használjuk az Ön személyes adatait,
  • elmagyarázza, hogy mikor és milyen célból osztjuk meg a személyes adatokat más szervezetekkel, és
  • útmutatóként szolgál az Ön, személyes adataihoz kapcsolódó jogairól és választási lehetőségeiről.

Széles körben kínálunk termékeket és szolgáltatásokat, ezért azt szeretnénk, hogy egyértelmű legyen az Ön számára, hogy mire vonatkozik ez a Szabályzat. Ez a Szabályzat abban az esetben vonatkozik Önre, ha Ön igénybe veszi a szolgáltatásainkat (a továbbiakban: „a Szolgáltatásaink”).  A Szolgáltatásaink használata az alábbiakat jelenti:

  • az ütlezünkben történő vásárlást, vagy az Online vásárlás használatával, vagy vásárlást egyéb módon a weboldalaink (a továbbiakban: „a Weboldalaink”) vagy mobil applikációink (a továbbiakban: „az Applikációink”) használatával, ahol ez a Szabályzat elérhető, vagy
  • a tárSASjátéKOS hűségprogramban levő tagságot (a továbbiakban: Hűségprogram),
  • elektronikus direkt marketing kommunikációra történő feliratkozást, így például hírlevelekre, amit Ön e-mailben vagy SMS-ben kaphat tőlünk,
  • vásárlói klubtagságra jelentkezést, vagy az általunk szervezett piackutatásokban, nyereményjátékokban vagy eseményekben való részvételt.

Ez a Szabályzat abban az esetben is alkalmazandó, ha Ön kapcsolatba lép velünk vagy mi felvesszük Önnel a kapcsolatot a Szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Ennek a Szabályzatnak bizonyos rendelkezései szintén alkalmazandók az üzletünkben működtetett CCTV rendszer vonatkozásában, amikor ez a rendszer felvételt készít Önről.

A Weboldalaink vagy mobil Applikációink harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhatnak, amelyek saját adatvédelmi szabályzattal rendelkeznek. Kérjük, olvassa el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt a személyes adatait megadná valamely weboldalon. Mivel a harmadik felek által üzemeltetett weboldalakon található tartalom nem áll a befolyásunk alatt, azokért nem vállalunk felelősséget.

Az Ön személyes adatait az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (EU 2016/679, a továbbiakban: GDPR) és az azt implementáló vagy kiegészítő egyéb, alkalmazandó adatvédelmi jogszabályok szerint kezeljük.

Az általunk gyűjtött személyes adatok

Ez a rész azt tartalmazza, hogy milyen személyes adatokat kérünk Öntől a Szolgáltatásaink igénybe vételéhez és milyen egyéb személyes adatokat kapunk más forrásokból.

Amikor a Szolgáltatásainkra regisztrál, megadhatja részünkre a(z):

·    személyes adatait, ideértve a postai és számlázási címét, e-mail címét, telefonszámát és születési idejét és titulusát, stb,
·    arra vonatkozó információt, hogy milyen információs preferenciákkal rendelkezik,
·    az Ön belépési azonosító adatait, mint például a felhasználónevét és az Ön által választott jelszót.

Amikor az Online vásárlás használatával nálunk vásárol, vagy a Weboldalainkon használja a böngészőt vagy a mobil Applikácóinkat használja, a következő információkat gyűjthetjük:

·    Információ az online vásárlásairól (például, hogy mit vásárolt, mikor és hol vette azt, és milyen módon fizetett érte),
·    Információ a Weboldalainkon és mobil Applikációinkban tanúsított online keresési viselkedéséről, és arról, amikor valamelyik hirdetésünkre kattint (ideértve azokat is, amelyek más szervezetek weboldalain jelennek meg),
·         Információ olyan eszközökről, amelyeket ahhoz használt, hogy a Szolgáltatásainkhoz hozzáférjen (ideértve a rendszer elkészítését, modellezését és működtetését, az IP címet, a böngésző típusát és a mobileszköz azonosítókat, a Szolgáltatásainkhoz való hozzáférés dátumát és idejét, annak a weboldalnak a címét, amelyről a mi weboldalunkra irányították, egyéb adatokat, amelyeket standard HTTP(s) kérés header-rel továbbítottak, a belépést követően az online rész fenntartásához szükséges adatokat)

Ha a vásárlás során hűségpontot, vagy kupont használ, a következő információkat gyűjthetjük:

·    Tranzakciós információkat - ideértve a bolti és online vásárlásokat-, amelyekkel pontokat gyűjt, valamint, hogy hogyan használja egyedi kedvezményeit, kuponjait és vouchereit.

Amikor kapcsolatba lép velünk, vagy mi lépünk kapcsolatba Önnel, vagy Ön részt vesz akciókban, nyereményjátékokban, vagy az általunk nyújtott Szolgáltatásokkal kapcsolatos kutatásokban vagy felmérésekben, a következő információkat gyűjthetjük:

·    Személyes adatok, amelyeket Ön önmagáról ad meg, bármikor, amikor Ön a Szolgáltatásainkkal kapcsolatban kapcsolatba lép velünk, így például telefonon, e-mailen, vagy postai úton, illetve, amikor közösségi médián keresztül kommunikál velünk (például: az Ön neve, felhasználóneve, elérhetőségi adatai, Hűségkártya száma, stb.),
·         Az általunk küldött és Ön által megnyitott e-mailek és más digitális kommunikációk, ideértve a linkeket, amelyekre Ön rákattint (például azok, amelyek lehetővé teszik számunkra annak nyomon követését, hogy tudjuk, hogy Ön megnyitotta - és ha igen, mikor nyitotta meg - a kommunikációt) - részletei,
·    az Ön visszajelzései és észrevételei vásárlói kutatásokban vagy kérdőívekben

Amikor az üzletünkben jár:

·         Önről felvétel készülhet a CCTV eszközeink által, amely felvételeket a CCTV rendszereinkben megőrizhetünk, az Ön látogatásának napjával és idejével, valamint a helyszíni tevékenységi részletekkel együttesen

Amikor általunk szervezett eseményeken vesz részt

·         Személyes adatok, amelyeket Ön önmagáról vagy családtagjairól ad meg (ami tartalmazhat adatokat a gyermekeiről), például: név, felhasználónév, és elérhetőségi adatok (ideértve a telefonszámot, email vagy postai címet), és egyéb információkat az Ön vagy családja személyes állapotáról, az adott eseményhez kapcsolódó általános szerződési feltételek szerint,
·         az Ön visszajelzései és észrevételei kutatásokban vagy kérdőívekben

 

A személyes adatok egyéb forrásai

Más forrásokból származó személyes adatokat is használhatunk, ilyenek például az információ szolgáltató speciális társaságok vagy online médiacsatornák. Az ilyen egyéb személyes adatok segítenek nekünk például a marketing kommunikációnk - ideértve az online hirdetéseket - javításában és hatékonyságának mérésében.

Hogyan és miért használunk személyes adatokat?

Ez a fejezet tájékoztatást ad arról, hogy hogyan és miért használunk személyes adatokat                                                                      

Miért használunk személyes adatokat?

Ez a személyes adatok kezelése tekintetében mit jelent?

Miért gyűjtjük ilyen módon a személyes adatokat?

Jogalap

A Szolgáltatásainkat nyújtjuk Önnek

Az Ön felhasználói fiókjainak kezelése, ideértve az Ön Hűségpont és Online vásárlás felhasználói fiókját

Az Ön megrendeléseinek és visszatérítéseinek kezelése

Az Ön felhasználói fiókjainak kezeléséhez, az Ön által megvásárolni kívánt termékek és szolgáltatások nyújtásához és az Ön által esetlegesen igényelt megrendelések és visszatérítések kezeléséhez szükségünk van az Ön személyes adatainak kezelésére.

A Hűségpontokat, kuponokat és/vagy hűséges vásárlóként összegyűjtött kuponokat tartalmazó pontösszesítő kimutatások megküldéshez is szükségünk van az Ön személyes adatainak kezelésére.

Szerződés teljesítése:
 
Az alábbi adatokat gyűjtjük:
- vásárlási és tranzakciós adatok
- elérhetőségi adatok
- profil részletek
- kiszállítási/gyűjtési adatok.
 
 
Ezek nélkül az információk nélkül nem tudjuk Önnek a termékeket és a szolgáltatásokat nyújtani.
 
Jogos érdek:
 
-          az Ön megrendelése teljesítésének követése, és az ebben a részben meghatározott más személyes adatok

 

A mindennapi működés biztosítása és javítása

A Weboldalaink és a mobil Applikációink kezelése és javítása

A vásárlói élmény javításához a Weboldalainkon és a mobil Applikációinkban cookie-kat és hasonló technológiákat alkalmazunk.

Bizonyos cookie-kre szükség van, így ha a Weboldalaink és a mobil Applikációink funkcióit szeretné használni, kérjük, ne kapcsolja ki ezek használatát. Más cookie-kat kikapcsolhat, de az ronthatja a felhasználói élményt. A cookie-kkal kapcsolatos további információkért, és hogy hogyan tudja őket kikapcsolni, kérjük, tekintse meg a cookie-k és hasonló technológiák részt.

Jogos érdek

A termékválasztékunk, szolgáltatásaink, üzletünk, információs technológiai rendszerek, know-how és az Önnel történő kommunikáció fejlesztésének és javításának támogatása

Piackutatás, belső felmérések és fejlesztések elvégzéséhez, és az információs technológiai rendszereink (beleértve a biztonságot), valamint a termékválaszték, a szolgáltatásaink és az üzletünk javításához, személyes adatok használata szükséges. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy jobb kiszolgálást nyújthassunk Önnek.

Jogos érdek

Csalás és egyéb bűncselekmények felderítése és megelőzése

Számunkra fontos a Szolgáltatásaink használatának ellenőrzése, hogy ezzel megelőzzünk vagy felderítsünk csalást, egyéb bűncselekményeket és a Szolgáltatásaink nem megfelelő használatát. Ez segít nekünk annak biztosításában, hogy Ön biztonságosan tudja használni a Szolgáltatásainkat az Általános Szerződési Feltételekkel összehangban.

Jogos érdek

Személyesebbé tegyük az Ön vásárlói élményét

 

Az Ön internetes böngészési viselkedésének és a bolti és online vásárlásainak (ideértve a Hűségprogram és/vagy Online vásárlási tranzakciókat) használata, amely segít nekünk jobban megérteni a vásárlóinkat és személyre szabott ajánlatokat és szolgáltatásokat nyújtani

Az internetes böngészési viselkedés és az bolti és online vásárlások megfigyelése lehetővé teszi nekünk az ajánlataink és szolgáltatásaink személyesebbé tételét. Ez segít nekünk abban, hogy az Ön vásárlói igényeit kielégíthessük.

Jogos érdek

A termékeinkkel és szolgáltatásainkkal - ideértve a Hűségprogramot és az Online vásárlást-, valamint a beszállítóink ajánlataival marketing kommunikációk küldése Önnek (köztük e-mailben, SMS-ben, postai úton vagy online hirdetéssel, vagy a kasszánál Önnek átnyújtva, amikor boltunkban vásárol). Ennek részeként, az online hirdetések saját weboldalakon, és más szervezetek weboldalain, és online médiacsatornákon (ideértve például Google AdWords-ön keresztül). Mérhetjük a saját marketing kommunikációnk hatékonyságát, és hasonlóan a beszállítóink kommunikációinak hatékonyságát.

 

Szeretnénk biztosítani, hogy olyan marketing kommunikációt - köztük online hirdetést - küldjünk Önnek, amely érdekli Önt. Ennek eléréséhez szükségünk van az általunk ajánlott termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos marketing kommunikációkra adott válaszai mérésére, ami azt is jelenti, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek, amelyek jobban megfelelnek az Ön szükségleteinek.

Ön a regisztráció során is és azt követően is, bármikor megváltoztathatja a marketinges preferenciáit.

Önnek az online hirdetések esetén is van választási lehetősége.  Az alábbiakban beállítjuk az Ön preferenciát a cookie-k tekintetében, és azt, hogy Ön hogyan tudja kontrollálni az online viselkedési hirdetési preferenciáit.

 

Az Önnek e-mailben vagy SMS-ben küldött legtöbb marketing kommunikációnk esetében az Ön hozzájárulására hivatkozunk, de bizonyos esetekben jogos érdek alapján használjuk az Ön személyes adatait.

Kapcsolatba lépni és együttműködni Önnel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felvenni Önnel a kapcsolatot a Szolgáltatásaink kapcsán, például telefonon, e-mailben, vagy postai úton, vagy a közösségi médiában megjelenő posztokra adott részünkre szóló válaszokban.

Szeretnénk Önnek, mint vásárlónak még jobb szolgáltatást nyújtani, ehhez személyes adatokat használunk, hogy az Ön kommunikációira egyértelmű választ adhassunk vagy segítséget nyújthassunk, és hogy tájékoztassuk Önt a Szolgáltatásainkban általunk tett vagy tervezett, Önt érintő változásokról (például: változások a Szabályzatokban, vagy a Szolgáltatásainkra vonatkozó Általános Szerződési Feltételekben).

Jogos érdek

Promóciók és nyereményjátékok kezelése, amelyekben Ön részt vesz, ideértve azokat, amelyeket a beszállítóinkkal és egyéb partnerekkel együtt szervezünk.

Az Ön személyes adatainak a kezelése szükséges az Ön által választott promóciók és nyereményjátékok működtetéséhez, ha Ön azokban részt szeretne venni.

Jogos érdek

Az általunk és a megbízásunkból más csoportok által végzett vásárlói piackutatásokban, kérdőívekben és egyéb piackutatási aktivitásokban való részvételre meghívás.

 

 

 

 

 

 

 

A szolgáltatásaink javításához piackutatást végzünk. Ha ezzel kapcsolatban megkeressük Önt, Önnek nem szükséges az aktivitásokban részt vennie. Ha Ön jelzi felénk, hogy nem szeretné, ha piackutatásokkal kapcsolatban megkeressük Önt, az Ön választását tiszteletben fogjuk tartani. Ennek nincs kihatása arra, hogy Ön igénybe vehesse a Szolgáltatásainkat vagy a Hűségprogramot.

 

 

Jogos érdek, amikor azonban szeretnénk Önt meghívni elektronikus úton, például e-mailben vagy sms-ben, akkor az Ön hozzájárulására hivatkozunk.

 

 

 

 

 

Viták, panaszok vagy kérések

 

Az Önt vagy bennünket érintő panaszok, jogi követelések vagy viták megoldásához.

 

Például, ha Ön nem elégedett a tőlünk vásárolt termékekkel vagy a boltunkban baleset éri, vagy incidens történik.

Bizonyos esetekben ez orvosi dokumentumokat is jelenthet.

 

Jogi követelések megalapozása, gyakorlása, vagy védelme, bizonyos esetekben azonban a mi Jogos érdekünkre vagy meghatározott jogi előírásra hivatkozunk, amelyek alapján az Ön személyes adatait a jogi kötelezettségeink teljesítése céljából kezelhetjük.

CCTV

 

Boltunk biztonságának nyomon követése, bűncselekmények és közösség ellenes viselkedések megelőzése.

 

Az üzletünk, a helyi közösségek, a vásárlók és a munkavállalók védelme céljából.

 

Jogos érdek

Abból a célból, hogy jobban megértsük a vásárlóink, köztük az Ön igényeit, és hogy az Ön számára szolgáltatásokat nyújthassunk és érdekes marketing kommunikációt - ideértve az online hirdetéseket - küldhessünk, azokat a személyes adatokat, amelyeket Önről a boltunkban való Hűségkártya használatával való vásárlásai során gyűjtünk, összekapcsoljuk a Weboldalainkból vagy mobil Applikációinkból származó személyes adatokkal.

 

Az Ön személyes adatainak használatához fűződő jogos érdekünk

A fentiekben említett esetek, amikor az Ön személyes adatainak használata a mi jogos érdekünk:

  • a vásárlóink szükségleteinek kielégítése, ideértve a termékeink és szolgáltatásaink nyújtását,
  • a termékeink és szolgáltatásaink hirdetése,
  • az Ön felhasználói fiókjának működtetése (mint például a Hűségprogram vagy az Online vásárlás felhasználói fiókja), panaszok kezelése és viták rendezése,
  • vásárlóink - ideértve a szokásaik, viselkedésük – megértése, köztük azt, amit szeretnek, és amit nem szeretnek,
  • a cégünk, munkavállalóink, vásárlóink és a tulajdonosi kör védelme és támogatása,
  • a közösségellenes magatartások, a csalás és más bűncselekmények megelőzése és felfedése,
  • új termékek és szolgáltatások tesztelése és fejlesztése, meglévő termékek és szolgáltatások fejlesztése.

 

Személyes adatok megosztása Partner cégekkel és szolgáltatásnyújtókkal

Ez a rész elmagyarázza, hogy miért és hogyan osztunk meg személyes adatokat a tárSASjátéKOS Partner cégekkel és szolgáltatásnyújtókkal. 

Amikor ezekkel a cégekkel osztunk meg személyes adatokat, utasítjuk őket az adatok biztonságos kezelésére, és arra, hogy nem használhatják az Ön személyes adatait saját marketinges céljaikra, kivéve, ha Ön ahhoz külön hozzájárult.

Partner cégek

 Együtt dolgozunk olyan Partner cégekkel, akik a termékeiket és a szolgáltatásaikat (például drop shipping centerek, logisztikai partnerek) velünk együttműködve nyújtják. 
Csak azokat a személyes adatokat osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik a Partner cégek számára a szolgáltatásaik nyújtását. A Partner cégek adatvédelmi és cookie szabályzatában találhat további információkat arról, hogy  Partner cégeink hogyan használják az Ön adatait.

Szolgáltatók

Együtt dolgozunk olyan, megfelelő körültekintéssel kiválasztott Szolgáltatókkal, akik a nevünkben végeznek el bizonyos feladatokat. Ezek olyan cégek, amelyek például az alábbi szolgáltatásokat nyújtják nekünk:
·         technológiai szolgáltatások (pl. a Weboldalaink, a webes Applikációink és más, a szolgáltatások nyújtásához használt üzleti rendszerek működtetése),
·         adatok tárolására, kombinálására és elemzésére irányuló szolgáltatások,
·         a vásárlási fizetések kezelése Online vásárlás során vagy a boltunkban,
·         házhozszállítási szolgáltatások,
·         direkt marketinges cégek, amelyek elektronikus kommunikációkat küldenek, (pl hírleveleket, SMS értesítőket), a megbízásunkból
·         a vásárlóinknak küldött postai kommunikációnk nyomtatása és postai úton történő kézbesítése,
·         jogi vagy egyéb professzionális szolgáltatások, a call centereket üzemeltető cégek, vagy a boltunkban lévő biztonsági rendszert kezelő és üzemeltető cégek. 
Csak azokat a személyes adatokat osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik a Szolgáltatók számára a szolgáltatásaik nyújtását.
Néhány szolgáltató, akikkel együtt dolgozunk, online médiacsatornákat üzemeltetnek, és a termékeinkre és szolgáltatásainkra, valamint a szállítóink termékeikre és szolgáltatásaikra vonatkozó releváns online hirdetéseket tesznek fel a nevünkben ezekre a média csatornákra. Pl. termékeinkre és szolgáltatásainkra vonatkozó reklámot láthat, amikor a közösségi média oldalakat használja, vagy előfizetéses TV csatornát néz.
Példák a Szolgáltatókra: Facebook, Google, Adobe, Tawk.to, Conversific, GLS, Barion, Webgalamb, stb.

 

Személyes adatok megosztása más szervezetekkel

Ez a rész elmagyarázza, hogy miért és hogyan osztunk meg személyes adatokat más szervezetekkel.

Az alábbi esetekben oszthatunk meg személyes adatokat más szervezetekkel:

  • ha jogszabály vagy közhatalmi szerv kötelez bennünket arra vagy az igazságszolgáltatás megfelelő működéséhez szükséges, hogy megosszunk személyes adatokat,
  • ha abból a célból kell megosztanunk személyes adatokat, hogy a jogainkat megalapozzuk, gyakoroljuk vagy megvédjük (ez magába foglalja a csalásmegelőzés céljából másoknak átadott személyes adatokat),
  • amikor az online vásárlás sikeres teljesítéséhez ez szükséges (információs és logisztikai partnerek),
  • amikor átszervezzük, eladjuk vagy átadjuk az üzletünket (vagy annak egy részét). Például összeolvadás vagy egyesülés esetén.
  • amikor jótékonysági vagy CSR eseményt szervezünk vagy részt veszünk ilyen, más szervezetek által szervezett eseményekben (például a Magyar Ökomenikus Segélyszervezet és a Magyar Vöröskereszt, a Győri Társasjáték Egyesület vagy más civil szervezetek). Ez magába foglalhatja az Ön nevét, családnevét, elérhetőségi adatait és/vagy más személyes adatokat, amelyeket Ön azért ad meg, hogy részt vegyen az eseményen. Ezeket az adatokat arra használjuk a külön általános szerződési feltételekkel összhangban, amelyek alapján az esemény megrendezésre kerül, hogy segítsük ezen események szervezését vagy javítsunk azokon a jövőre nézve. 

 

A személyes adatok védelme

Tudjuk, hogy mennyire fontos az Ön személyes adatainak kezelése és védelme. Ez a rész azt tartalmazza, hogy ehhez milyen eszközöket alkalmazunk.

Számítógépes biztonsági eszközöket használunk, mint például tűzfalak és az adatok titkosítása, valamint fizikai belépési védelmi eszközöket is használunk az épületeinkben és a nyilvántartásainkban az adatok biztonságának biztosítására.  Csak azoknak a munkavállalóknak adunk hozzáférést, akiknek a munkavégzéséhez ez szükséges.

  • Az Információk biztonságát azok továbbításakor is védjük az adatok titkosításával Secure Sockets Layer (SSL) használatával.
  • Fizikai, elektronikus és folyamatbeli biztonsági eszközöket használunk a személyes adatok gyűjtéséhez, tárolásához és megosztásához. Alkalmanként kérhetjük a személyazonosság igazolását is, mielőtt megosztjuk Önnel a személyes adatait.
  • A hitelkártya számból csak az utolsó 4 számot jelenítjük meg, amikor megerősítünk egy megrendelést.

Mindamellett, hogy a megfelelő technikai és szervezési eszközöket használjuk az Ön személyes adatai biztonságának megőrzéséhez, kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudjuk garantálni az Ön által interneten keresztül továbbított személyes adatok biztonságát. 

A személyes adatok, amelyeket Öntől gyűjtünk, továbbításra kerülhetnek az Európai Gazdasági Térségen („EGT") és azokat ott is tárolhatják. A személyes adatokat kezelhetik az EGT-n kívül működő vállalatok a mi megbízásunk alapján vagy valamelyik részünkre szolgáltatást nyújtó vállalat megbízása alapján. Amennyiben erre kerül sor, biztosítjuk, hogy a jelen Szabályzattal összhangban tiszteletben tartsák az Ön adatvédelmi jogait. Ennek a biztosításának a legismertebb módja standard szerződéses klauzulák alkalmazásával (ún. Model Klauzulák), vagy valamely elfogadott rendszeren keresztül történhet, mint például a Privacy Shield , amely az Amerikai Egyesült Államokba történő adattovábbításokra vonatkozik.

Az EGT-n kívüli adattovábbítással kapcsolatos további információkért – ideértve a model klauzulákat is – kérjük, kattintson ide: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_hu

 

A személyes adatok tárolásának időtartama

A személyes adatait nem fogjuk a szükségesnél hosszabb ideig tárolni. Az, hogy ez az időtartam mit jelent, több tényezőtől függ, így például:

  • Elsődlegesen hogy miért gyűjtöttük azokat,
  • mióta tároljuk azokat,
  • van–e olyan jogi/hatósági előírás, ami indokolja azok tárolását,
  • szükség van–e azokra abból a célból, hogy megvédjék akár Önt, akár bennünket.

 

Marketing és piackutatás

Ez a rész elmagyarázza, hogy Önnek milyen választási lehetőségei vannak, amikor marketing kommunikációt kap és piackutatásban vesz részt.

A termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kiemelt ajánlatokat és híreket fogunk Önnek küldeni különböző módokon, ideértve az e-mailt, de csak és kizárólag akkor, ha Ön ehhez előzetesen hozzájárult. Amikor Ön regisztrál nálunk, meg fogjuk kérdezni, hogy szeretne–e marketing kommunikációt kapni és Ön bármikor megváltoztathatja a marketinges preferenciáit, online, telefonon vagy az Önnek általunk küldött e-mail kommunikációban található ’adatmódosítás/leiratkozás’ linkre kattintással. Ebben az esetben nem fogunk több marketing emailt küldeni Önnek, de kérjük, vegye figyelembe, hogy amíg a rendszereinket teljes mértékben nem frissítettük be, előfordulhat, hogy a preferenciái beállítását követően is, egy rövid ideig, még kaphat ilyen jellegű kommunikációt.

Szeretnénk a véleményét hallani a Szolgáltatásaink javításához, ezért piackutatási célokból is megkereshetjük Önt. Önnek mindig lesz választási lehetősége, hogy szeretne–e részt venni a piackutatásainkban vagy sem.

 

Cookie-k és hasonló technológiák

Mi és a partnereink is cookie-kat és hasonló technológiákat alkalmazunk, amikor a Weboldalainkat és a mobil Applikációinkat használja, például tag-ek és pixelek („Cookie-k”), hogy az Ön vásárói élményét személyesebbé tegyük és javítsunk azon, valamint, hogy megfelelő online hirdetéseket mutathassunk Önnek. Ez a rész még több információt tartalmaz a Cookie-kkal kapcsolatosan, ideértve azt is, hogy hogyan használjuk őket, és hogy hogyan gyakorolhatja Ön a választási jogosultságát a cookie-k használatával kapcsolatban.

 

Hogyan használjuk a Cookie-kat?

A Cookie-k kisméretű szöveges fájlok, amelyek egyedi azonosítót tartalmaznak, amelyek a számítógépén vagy a mobil eszközében tárolódnak, így az Ön által használt eszköz felismerhető lesz, amikor egy bizonyos weboldalt meglátogat, vagy valamely applikációt használ. A cookie-kat csak az adott oldal látogatásának időtartamára lehet használni, vagy annak mérésére, hogy Ön időről időre hogyan használja a szolgáltatást és a tartalmat. A Cookie-k segítenek a Weboldalainkon és a mobil Applikációkban használt fontos jellemzők és funkciók megjelenítésében, és az Ön vásárlói élményének javításában.

 

Ha Ön hozzájárul a cookie-k használatához, ez az alábbiakat jelentheti:

A Weboldalaink és mobile Applikációink működésének javítása

A Cookie-k segítenek abban, hogy a Weboldalaink és mobil Applikációink működésén javítsunk, hogy az Ön felhasználói élményét személyesebbé tegyük, és hogy Ön sok hasznos funckciót tudjon használni.
Például, Cookie-kat használunk arra, hogy emlékezzünk az Ön preferenciáira, vagy a vásárlói kosarának tartalmára, amikor visszatér a Weboldalainkra és a mobil Applikációinkba.

A Weboldalaink és mobile Applikációink működésének javítása

A Cookie-k segítenek annak megértésében, hogy a Weboldalainkat és a mobil Applikációinkat hogyan használják, például: Ön jelzi nekünk, ha hibaüzenetet kap böngészés közben.
Ezek a Cookie-k a leginkább összesített és anonimnakadatokat gyűjtik.

Megfelelő online hirdetés - ideértve a közösségi médiát is - megjelenítése

 

Cookie-kat használunk a Weboldalainkon, más szervezetek weboldalain, és a közösségi média használata során az olyan online hirdetések megjelenítéséhez, amelyekről azt gondoljuk, hogy az lehet az Ön számára a legérdekesebb. Az ilyen célokból használt Cookie-kat gyakran speciális szervezetek helyezik el a Weboldalainkon.
Az ilyen célokból használt Cookie-kat gyakran olyan egyéb szervezetek helyezik el a Weboldalainkon, amelyek speciális szolgáltatásokat nyújtanak számunkra. Ezek a Cookie-k információkat gyűjthetnek az Ön online viselkedéséről, mint például az Ön IP címe, az a weboldal ahonnan érkezett, és információk az Ön vásárlási előzményeiről vagy bevásárlókosara tartalmáról. Ez azt jelenti, hogy Ön láthatja a hirdetéseinket a Weboldalainkon, és más szervezetek weboldalain is, de akár a mi Weboldalainkon is láthatja más szervezetek hirdetéseit.
Ahhoz, hogy az Ön számára olyan online hirdetéseket jelenítsünk meg, amelyek Önnek érdekesek, kombinálhatjuk azokat az adatokat, amelyeket a számítógépe vagy más eszközök böngészőjében a Cookie-kon keresztül gyűjtünk, más általunk gyűjtött adatokkal, például arra vonatkozó adatokat, hogy Ön hogyan használja Hűségprogramunkat és az Ön bolti vásárlásának adatait.

A marketing kommunikációink - ideértve az online hirdetéseket - hatékonyságának mérése,

A Cookie-k megmutatják, ha Ön megnézett valamely hirdetést, és azt is, hogy azt mennyi ideig nézte. Ez az információ segít nekünk az online hirdetési kampányaink hatékonyságának mérésében és annak kontrolálásában, hogy egy hirdetés hányszor jelenik meg Önnél.
Ahhoz is használunk Cookie-kat, hogy a marketinges kommunikációnk hatékonyságát mérjük, például megmutatják, ha Ön megnyitott egy általunk küldött marketinges e-mailt.

 

A Weboldalainkon és mobil Applikációinkon keresztül működő harmadik felek

A legfontosabb partnereinket az alábbiakban soroljuk fel azzal az információval együtt, hogy milyen típusú szolgáltatást nyújtanak számunkra. Ez a lista nem kimerítő, de olyan partnereket tartalmaz, akikkel megalapozott a kapcsolatunk, és amelyeknek a cookie technológiája a leggyakrabban kerül használatra a Szolgáltatásainkon keresztül.

 

Mérés & személyre szabás

Annak elemzése, hogy a szolgáltatásainkat hogyan használják, köztük a különböző tartalmi változtatások tesztelését. Ezek az adatok arra is használhatók, hogy lehetővé tegyék a szolgáltatásaink személyre szabását és a szolgáltatásaink hirdetését.

Termékajánlatok

Az Ön vásárlási élményének gazdagítása személyre szabott  ajánlatok megjelenítésével a Weboldalainkon (például Online vásárlás).

Rich Relevance
ShopRenter
OptiMonk

Online marketing

A tárSASjátéKOS weboldalán és más weboldalokon keresztül Önnek megjelenített tárSASjátéKOS hirdetések személyre szabása az Ön korábbi kapcsolódásain kereszül. Például: az Ön tárSASjátéKOS tranzakciós adatainak használata, az Ön kosarának tartalma és az Ön által megtekintett oldalak és termékek. Az Ön Hűségprogram adatait használhatjuk arra is, hogy a marketingünket személyessebbé tegyük.

Ár összehasonlító oldalak

Közösségi media

Közösségi média felületeken történő reklámozás és a Weboldalainkon történő közösségi megosztás és kapcsolódás lehetővé tétele. Ezek a cégek a saját céljaikra is használhatják az adatokat, köztük az Ön profilozását és más hirdetésekkel való megcélzását.

Kommentek

A Weboldalainkon történő kommenteléshez.

Disqus

Chat lehetőség

Lehetővé teszi számunkra online hirdetések személyre szabását és megjelenítését a kereskedelmi Partnereink nevében.

Tawk.to

 

Az Ön választása a Cookie-kal kapcsolatban

Webböngésző cookie-k

A böngésző beállításaiban Ön elfogadhatja vagy elutasíthatja az új cookie-kat és törölheti a meglévő Cookie-kat.  Azt is beállíthatja a böngészőben, hogy az értesítse Önt minden alkalommal, amikor új cookie-kat helyeznek el a számítógépben vagy más eszközön. A Cookie-k kezelésével kapcsolatban további információkat találhat a böngésző „help’ funkciójában.

Ha Ön úgy dönt, hogy néhány vagy az összes cookie-t kikapcsolja, nem fogja tudni használni a Weboldalaink valamennyi funkcióját. Például: nem tud termékeket tenni a kosarába, nem tud automatikusan bejelentkezni vagy olyan termékeket és szolgáltatásokat használni, amelyekhez belépés szükséges.

Ön a Szolgáltatásainkban használt, a hirdetésekhez kapcsoldódó Cookie-kat is kezelheti oly módon, ha kijelentkezik a fenti táblázatban felsorolt Szolgáltatókon keresztül, vagy a YourOnlineChoices weboldal meglátogatásával. Ahol személyre szabott hirdetéseket helyezünk el más szervezetek weoldalán, az AdChoices ikon általában kihelyezésre kerül. Ha erre az ikonra kattint,speciális tájékoztatót talál arról, hogy hogyan kezelheti az online hirdetési preferenciáit. Ezzel kapcsolatban további információ a YourAdChoices weboldalon találhat.

 

Mobil Applikációk

A Cookie-k másképpen működnek a mobil applikációkban, mivel azokat belekódolják az applikációkba, és egy egyedi azonosítót használnak, amit a mobileszköze hoz létre a hirdetési tevékenységek használatához. Ezt a hirdetési azonosítót kikapcsolhatja vagy újraindíthatja a mobileszköz adatvédelmi beállításaiban.
További információkat kaphat a beállított cookiek tulajdonságairól ha Firefox böngészőben feltelepíti a Web Developer Toolbar kiegészítőt.
Telepítés után navigáljon el a weboldalukra majd a Toolbar Cookies menüpontjában válassza ki a View Cookie Information menüpontot.

 

Hozzáférési jog

Önnek joga van elkérni tőlünk az Önről tárolt személyes adatokat. Ezt hívják érintetti kérésnek.
Ha szeretne Önről tárolt személyes adatokról egy kivonatot kapni, kérjük, írjon nekünk a központi email címünkre!

 

Egyéb adatvédelmi jogok

A személyes adataival kapcsolatban Önnek joga van továbbá:

 

A nem megfelelő információk kijavítására:

Ha Ön úgy gondolja, hogy az általunk nyilvántartott adatok nem megfelelőek vagy hiányosak, kérjük lépjen kapcsolatba velünk és ki fogjuk javítani azokat.

 

Tiltakozni a használat ellen:

általános tiltakozás – Ebben az esetben kivizsgáljuk az Ön az adatai használata elleni tiltakozását. Ha összességében az Ön jogai jelentősebbek a mi arra irányuló érdekeinknél, hogy az Ön személyes adatait használjuk, akkor az Ön kérése alapján vagy megtiltjuk azok általunk történő használatát (lásd lent a 3. pontot) vagy töröljük azokat (lásd lent a 4. pontot).

direkt marketing elleni tiltakozás – Ha Ön ilyen tiltakozással él, nem fogjuk használni a személyes adatait direkt marketinges célokra.

 

Megtiltani a használatot:

Ön számos esetben megtilthatja a személyes adatainak használatát, így többek között (de nem kizárólagosan), ha:
  • Ön sikeresen nyújt be általános tiltakozást (lásd a 2. pontot fent).
  • Ön vitatja az általunk nyilvántartott személyes adatok pontosságát.
  • nem jogszerűen használtuk az Ön személyes adatait, de Ön nem szeretné, ha törölnénk azokat.

 

Az adatai törlésére:

Ön számos esetben kérheti tőlünk a személyes adatainak törlését, így többek között (de nem kizárólagosan), ha:

  • nincs szükségünk a továbbiakban az Ön személyes adatainak a nyilvántartására,
  • Ön sikeresen nyújtott be általános tiltakozást (lásd a 2. pontot fent),
  • Ön visszavonta a személyes adatainak használatára vonatkozó hozzájárulását (és nincs más jogalapunk azok használatára),
  • nem jogszerűen kezeltük az Ön személyes adatait.

 

Az adatai továbbítására vagy azok másolatban történő hordozhatóságára

Az adathordozhatóság egy új jog, amely az EU-ban mindenkit feljogosít arra, hogy a személyes adatait szervezetek között továbbíthassa. Ez a jogosultság ingyenes, amely lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy szolgáltatót válthassanak. Azt jelenti, hogy az érintett meg kell, hogy kapja az adatait tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban mint például a tárSASjátéKOS által használt .xlsx, vagy .csv formátum.
Ön az adataival kapcsolatos kérelmét a központi email elérhetőségen nyújthatja be.
Ön kérheti, hogy az adatairól küldjünk önnek vagy egy harmadik személynek másolatot.

 

Panasz benyújtása az adatvédelmi hatósághoz:

Ha Önnek panasza van, szeretnénk segíteni annak elrendezésében, de Önnek jogában áll a személyes adatai általunk történő használatával kapcsolatban panaszt benyújtani az adatvédelmi hatósághoz.

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)
cím: Szilágyi Erzsébet fasor 22/C, H-1125 Budapest, Hungary

 

Több információ az Ön adatvédelmi jogairól

Az Adatvédelmi Hatóság weboldala további információkat tartalmaz a fent hivatkozott adatvédemi jogokról. Továbbá, ha ezekről a jogokról részletesebb információt szeretne kapni, kérjük, olvassa át a lent található „Kapcsolattartás” részt.

 

Kapcsolattartás

Ha bármilyen kérdése lenne azzal kapcsolaban, hogy hogyan gyűjtjük, tároljuk vagy használjuk a személyes adatokat, kérjük lépjen velünk kapcsolatba. >> elérhetőségek <<

 

-------------------------------------------------

Az adatvédelmi nyilatkozat egyszerűsített kivonata:

Az Ön által megadott adatokat  a KATAMI kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a KATAMI kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult - a kézbesítéshez szükséges mértéken kívül - felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a KATAMI kft. birtokolja a saseskos.hu domainen és annak aloldalain látható információkat. A www.saseskos.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Azok részben, vagy egészben történő felhasználása tilos. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és a forrásmegjelölés nélküli ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Ön az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől a személyes adatai kezeléséről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában tájékoztatja Önt a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá – amennyiben az adatok továbbítására is sor került – arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.

Az oldalon, cookie-k és a Google rendszereinek segítségével adatokat gyűjtünk, melyeket remarketing célokra, és a látogatói szokások jobb megismerése révén az oldal szerkezetének és tartalmának folyamatos javítására használunk fel. A remarketing adatok alapján a hirdetéseket külső szolgáltatók, köztük a Google internetes felületein jelenítjük meg. A technológiáról tovább olvashat a Google, hirdetésekkel kapcsolatos tájékoztató oldalain. Ezeket a hirdetéseket bármikor letiltathatja, illetve a Network Adwertising Initiative leiratkozási oldalán valamennyi külső szolgáltató cookie-jait letilthatja, ha a személyre szabott hirdetésekre nem tart igényt.

A szolgáltató neve: KATAMI kereskedelmi és szolgáltató korlátolt felelősségű társaság
A szolgáltató székhelye: 9022 Győr, Szent István út 41.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info(kukac)saseskos.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 08-09-026480
A szolgáltató adószáma: 24975603-2-08
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve Győri Megyei Bíróság, mint cégbíróság: 
A szolgáltató telefonszáma: 06 30 274 8659
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH: 79792/2014
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu
Segíthetünk?

Segíthetünk?

Kérdésed merült fel vagy csak nem találsz valamit?

Írj nekünk 06 20 344 9800
 
közel 800 válogatott
társasjáték
egy különleges helyen
2-99 éves korig
 
Összehasonlítás
Baloldali Facebook