Maradj talpon!

Maradj talpon!
Maradj talpon!
Maradj talpon!
Maradj talpon!
Maradj talpon!
Maradj talpon!

Most a TV képernyőről a nappaliba költözik a népszerű vetélkedős játék! Baráti társaságok, családtagok vetélkedhetnek ebben az izgalmas és szórakoztató kvízjátékban. Kockáztass, taktikázz, ejtsd ki az ellenfeleket a győzelemért! A végső cél a milliós nyeremény elérése. Vigyázz, mert ha a színpadon állsz, és nem sikerül jól válaszolnod időre a kérdésre, akkor bizony megnyílhat a lábad alatt a talaj, és játékosod a mélybe vész!

10 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 4 játékos számára
~ 30 – 60 perc
új
hzLDODTReFc
9 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 480 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:
 
A Piatnik 2013-ban megjelent játéka 2-4 fő részére, ami 2014-ben elnyerte az ország játéka szakmai díját, remek szórakozást nyújt az egész családnak, barátoknak.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
1 játéktábla, 1 színpad (két részből), 300 kérdéskártya (900 kérdéssel), 10 pénzkártya, 10 versenyző korong, 4 kérdésugrás kártya, 1 homokóra, 1 játékszabály
 
 
 
A játék menete:
 
A táblát a játéktér közepére kell helyezni, majd annak közepére kell összerakni a két részből álló színpadot. A kérdéskártyákat jól meg kell keverni és annyi nagyjából egyforma paklit kell belőlük képezni, ahány játékos részt vesz a játékban.
 
A kérdéskártyákon 3-3 kérdés található a helyes válaszokkal együtt. Egy könnyű, egy közepes és egy nehéz. A hátoldalon pedig segítség a kérdezett számára, ami a megfejtés, csak éppen hiányzó betűkkel.
 
Minden játékos kap egy kérdésugrás kártyát is, amivel lehetőség lesz egy kérdés kihagyására, ha nem jut eszébe a megfejtés.
 
A homokóra akkor kerül játékba, ha egy játékos nem tud azonnal válaszolni a feltett kérdésre. Ilyenkor annyi ideje marad, amíg leperegnek a homokszemek. Ha addig nem tud válaszolni a kérdésre, kiesik a játékból.
 
A játékban összesen tíz karakter vesz részt, és mindegyikükhöz tartozik egy pénzkártya is.
 
A soron lévő játékos kiválaszt egyet a tíz karakter közül és felhelyezi azt a színpadra úgy, hogy a hozzá tartozó pénzlapot átcsúsztatja a résen. Ez akadályozza meg, hogy a karakter leessen amíg helyesen válaszol a kérdésekre.
 
Majd a játékosok felváltva a tőlük balra ülőnek feltesznek egy kérdést a felhúzott kérdés kártyájukról. Először a zöld kérdések, majd a kékek, végül a pirosak kerülnek sorra. Ez addig zajlik, amíg az egyik kérdezett nem tud válaszolni. A kérdező maga elé veheti a pénzlapot, úgy hogy mindenki lássa az összeget. A kérdezett pedig a kiesett karaktertokenét. Ezzel jelezve, hogy vesztett egy kört.
 
A következő kört az kezdi, aki kiejtett egy játékost. Választ egy új karaktert. Mindenki új kérdéskártyát húz.
 
A játék akkor ér véget, amikor az utolsó karakter is kiesett a játékból.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
Mindenki összeszámolja a pénzkártyái értékék, majd levon annyiszor 150 ezret, ahány korongot begyűjtött. Akinek ezután több pénze van, megnyerte a vetélkedőt.
 
 
 
Végezetül:
 
A Maradj Talpon egy elbűvölő átültetése a TV vetélkedőnek a társasjáték világába. A hangulata és az izgalmak mind méltóak az eredetihez. Bátran ajánljuk mindenkinek, aki egy igazán izgalmas kvízjátékkal szeretné eltölteni a szabadidejét.
 
 


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
szó- és kvíz, ügyességi
Fejlesztési területek
kombinációs készség, lekszikális tudás, koncentrációs képességek fejlesztése
Téma/Tematika
kvíz
Kiadó
PIATNIK_HU
Kiadás éve
2 013
Cikkszám
KTM100002322
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.