7 Csoda - Leaders kiegészítő (eng)

7 Csoda - Leaders kiegészítő (eng)
7 Csoda - Leaders kiegészítő (eng)
7 Csoda - Leaders kiegészítő (eng)
7 Csoda - Leaders kiegészítő (eng)
7 Csoda - Leaders kiegészítő (eng)
7 Csoda - Leaders kiegészítő (eng)

Az Év Játéka díj legújabb kategóriájának, a Kennerspiel des Jahresnek 2011-es győztese kapott kiegészítőt ezen játékkal. A dobozban egy új csodát, új céheket, és egy teljesen új laptípust, a vezetőket találjuk, valamint egy új pontozófüzetet, és még több pénzt. A pénzre szükség is lesz, hiszen a vezetőket pénzért bérelhetjük fel, és az új lapok között több is van, ami a játék végi pontozásnál további bónuszokat ad. A játék csak az alapjátékkal együtt játszható!

10 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 7 játékos számára
~ 40 – 60 perc
új
TuK1--3bY98
7 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 375 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Antoine Bauza 2011ben megjelent, első kiegészítése a 7 Csoda díjnyertes társasjátékhoz 2-7 játékos számára.
 
Mit kapunk a dobozban?
 
1 csodatábla, 1 csodakártya, 36 vezetőkártya, 4 céhkártya, 17 db 6-os értékű érme, 1 kurtizánjelző, 1 szabálykönyv, 1 pontozófüzet, 1 üres vezetőkártya
 
A játék menete:
 
A kiegészítő számos új dolgot ad a 7 Csoda alapjátékhoz, míg az alapvető mechanikáin nem változtat.
 
A játékba bekerült a 6 értékű pénzkorong, és minden játékos egy ilyennel kezdi a játékot a szokásos 3 érme helyett.
 
Szintén a kiegészítőbe került négy új klán (lila lapok), amik további lehetőségeket biztosítanak a játékosoknak.
 
A játék legnagyobb újítása maguk a vezérek. Minden játékos kap négy véletlenszerű vezért, majd a szokásos draftolós módszerrel kiválasztanak egyet és továbbadják a többi lapot. Így a draft végére mindenkinek négy vezére lesz.
 
A játék minden korszakának kezdetén egy toborzás fázis lesz, mielőtt akármit csinálnának a játékosok. Ekkor fel lehet fogadni a vezéreket, természetesen a bal felső sarokban lévő költség ellenében. Így a játékosok egy plusz speciális képességhez jutnak arra a korszakra vonatkozóan.
 
Például ha egy játékos rendelkezik a korszak elején legalább egy kártyával az összes színből, akkor 7 győzelmi pont lesz a jutalma.
 
Amennyiben egy játékosnak nem felel meg egy vezér sem arra a körre, még mindig használhatja arra, hogy egy csodának leépítse a lapot. Vagy akár el is dobhatja cserébe 3 pénzkorongért.
 
Ezek a vezérek befolyásolni fogják a játékosok stratégiáját a játék folyamán, hiszen egy olyan vezérrel az asztalon aki 1 győzelmi pontot ad minden 3 aranyérme után, egy játékos arra fogja építeni a lapjait, hogy minél több pénzt szerezzen.
 
Egy új civilizációs lap is a készletbe került: Róma, ami a vezér lapok köré építi civilizációját. Hátránya, hogy nem ad nyersanyag forrást, de remélhetőleg a vezérek segítségével áthidalják a játékosok ezt a problémát.
 
A korszakok továbbra is a megszokott, alapjátéknak megfelelő módon zajlanak, míg el nem érkezik a játék a harmadik korszak végére.
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A harmadik korszak végén a megszokott módon veszik figyelembe a játékosok a különböző színű lapok képességeit. Valamint a lerakott vezérek hatásait. Akinek ezután több pontja van az összesítő lap alján, megnyerte a játékot.
 
Végezetül:
 
A 7 Csoda: Leaders egy remekbe szabott kiegészítő egy csodás játékhoz. A vezérek használata egy olyan pluszt ad a stratégiákhoz, amivel eddig nem kellett számolni. Ajánljuk minden 7 Csoda rajongónak.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Termék jellege
játék kiegészítő
Játékcsalád
7 csoda
Játékszabály nyelve
angol
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
Kollekciógyűjtés, Váltakozóképességek, Egyidejűakciók, Paklitervezés, Kártyahúzás
Fejlesztési területek
stratégiai gondolkodás, helyzetfelismerés, kombinációs készség
Téma/Tematika
civilizációs
Kiadó
Repos
Kiadás éve
2 020
Szerző(k)
Antoine Bauza, Miguel Coimbra
Cikkszám
KTM100000705
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.