Rólunk

Üdvözlünk a SAS és KOS társasjáték szaküzlet és webáruház online felületén!

Mivel vásárlóink többsége hozzánk hasonló fiatalos ember, engedd meg nekünk, hogy tegező formában kommunikáljunk! A társasjátékok birodalma amúgy is egy kötetlen, laza világ, úgy gondoljuk, hogy mindkettőnk számára egyszerűbb így!

 

Szeretsz játszani?

Érdekelnek a különleges társasjátékok?

Ajándékozni szeretnél?

Tanácsra van szükséged?

Társasjátékozó közösséget keresel?

Jó helyen jársz! :-)

Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy magas színvonalú szakértői tanácsadással és szolgáltatói szemlélettel segítsünk Nektek megtalálni, az üzletünk kínálatában lévő társasjátékok közül, az igényeitekhez illő legmegfelelőbb terméket.

Társasjátékot mindenkinek! Kikapcsol, fejleszt, összehoz.

Azért jöttünk létre,

mert nagyon szeretünk játszani és értünk is a társasjátékokhoz. Tudjuk, hogy játszani mindenki szeret. Társasjátékozni jó, csak segítenünk érdemes az érdeklődők számára legmegfelelőbb játék kiválasztását. Hisszük, hogy a jó játék a játékosainak sikerélményt nyújt!

Egyszerű társasjátékosok vagyunk, jelentős játékmúlttal. Társasjáték imádó, faló és terjesztő énünk abban teljesedett ki, hogy minden (korábban nagyon sok) szabadidőnket különleges társasjátékok felkutatására, kipróbálására és másokkal való megszerettetésére fordítottuk. Vettük hétköznap és kiemelt alkalmakra, játszottunk ketten naponta, nagyobb társaságban hétvégén és ünnepek alkalmával. Pontosabban az alkalmak lassan a társasjáték köré épültek. Mentünk, hívtunk, találkoztunk, vittünk…csak hogy játszunk!

Idővel már többet ajánlottunk mi, mint nekünk mások. Nemre, életkorra, érdeklődésre, grafikai és külső igényességre, játékosok számára, teljes játékhosszra, ….  Van javaslatunk mindenkinek. Kérdezünk, beszélgetünk, megmutatjuk, akár együtt ki is próbáljuk. Társasjátékokat kölcsönzünk, játék kedvelőket és gamer fanatikusokat gyűjtünk és kovácsolunk közösségbe.

Társasjáték szaküzletünkben örömmel és nagy lelkesedéssel tervezzük megvalósítani a megbízható, hiteles, elérhető társasjáték szakértő közeget, megkönnyíteni a játékválasztást és sikerélményekkel telivé varázsolni a játéktársaságok összejöveteleit.

Hiszünk abban, hogy a társasjátékok kikapcsolják az elmét, ugyanakkor meg is dolgoztatják.

Valljuk, hogy a rohanó világunkban jó leülni egy barátságos társasággal társasjátékot játszani, mert a játékélmény adta minőségi idő minden ember szellemi és pszichikai épülésére szolgál.

Reméljük, hogy forgalmazott termékeinkkel és kínált szolgáltatásainkkal sok-sok boldog percet és órát adhatunk vásárlóinknak.

Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy magas színvonalú szakértői tanácsadással és szolgáltatói szemlélettel segítsünk Nektek megtalálni, az üzletünk kínálatában lévő társasjátékok közül, az igényeitekhez illő legmegfelelőbb terméket.

.

Személy szerint a SAS és KOS csapata:

Éber Imre - cégvezető


   

Éber Imre

 

cégvezetés

 

Tel: 06 30 274 8659

 

E-mail:eber.imre(kukac)saseskos.hu

 

IMRE vagyok, tulajdonos és főjátékos

Hiszem és vallom, hogy ez egész élet játékból, játékos tanulásból, ezek tapasztalataiból tevődik össze. Gyerekkorunkban megtanultunk játszani… szinte ez az első dolog, amit meg kell, hiszen a többit már maga a játék által sajátítjuk el – könnyedén. Ezt követően is kell a lexikális tudást bővíteni, de a készségeket csakis a játék által mélyíthetjük el. Persze kell, hogy a feladatot játéknak fogjuk fel… vagyis el kell játszanunk a gondolattal. Szeretem a társasjátékot, mert alapjaiban építi be a játék mechanizmusa által előtérbe helyezett készséget, legyen szó logikus-, vagy stratégiai gondolkodásról, memorikus-, vizuális-, vagy finom motorikus készségről. Minden játékot szeretek, mert a szabályrendszer pontos elsajátításával és a keretrendszer lehetőségeinek ügyes kihasználásával mindenki hatással van a játék kimenetelére. Sikerélményt szerethetünk, ha nyerünk, de akkor sem dől össze a világ, ha nem mi leszünk az elsők… sőt, ami nagyon fontos: a társasjáték megtanít veszíteni és a kudarcot is feldolgozni.

 

 

 
Németh Katalin - üzletfejlesztés


   

Németh Katalin

 

üzletfejlesztés

 

Tel: 06 30 982 7943

 

E-mail: nemeth.katalin(kukac)saseskos.hu

 

KATA vagyok, tulajdonos és társjátékos

Gyerekkoromból a malom, sakk, a „Ki nevet a végén”, a Gazdálkodj okosan! és a „Királyom, királyom adj egy katonát”, a családi römi kártyadélutánok a társasjátékélményeim.
20-30 évvel később örömmel játszom akár hasonlóan pofonegyszerű, de sokak számára még ismeretlen, játékokkal. Legyen egyszerűen megérthető, gyors és vidám, lehetőleg ketten vagy családban gyerekekkel is jól játszható társas – már meg is veszem. Dzsungelláz, Café International, Csótánypóker kártyajátékok, Cartagena, Ticket to Ride, Portobello Market…. bármikor jöhet. Házasságunk védelmében azonban a két személyes Catant már nem vállalom:)
Jó válogatást, szakértő tanácsokat és örömteli játékot kívánok! 

Szabó Luca Emese - üzletvitel


   

Szabó Luca

 

értékesítés

 

Tel: 06 20 344 9800

 

E-mail: info(kukac)saseskos.hu

 

Luca vagyok, értékesítő és társasjáték szakértő

A társasjátékok szeretete már gyerekkorban kialakult nálam. A családi események fénypontja mindig egy jó társasozás volt. A hagyományos és ismertebb játékok kerültek elő nálunk, mint pl. a Catan, Az élet játéka, Cluedo, Ki nevet a végén?,  vagy akár az Uno kártyajáték. Sajnos ezeken az alkalmakon kívül nem volt lehetőségem az újabb társasjátékokkal megismerkedni, de a Sas és Kos társasjáték szaküzlet erre remek helyet és lehetőséget biztosít. A Sas és Kos társasjáték szaküzlet munkatársaival együtt én is arra törekszem, hogy az emberek ne csak egy társasjátékkal, hanem egy élménnyel a kezükben térjenek haza..

 

SASok és KOSok, a társasjátékosok vagyunk mi együtt. Csapatunk célja hogy a mindennapi társasjátékozást, mint igényes és fenntartható közösségi élményt termékválasztékunkkal, szakértelmünkkel és egyénre szabott ajánlásainkkal támogassuk!

Az üzlet nyitvatartása és elérhetőségei a Kapcsolat menüpontban megtalálhatóak.

A cég adatai:

  • Cég neve: KATAMI kereskedelmi és szolgáltató korlátolt felelősségű társaság
  • Rövidített név: KATAMI kft.
  • Székhely: 9022 Győr, Szent István út 41.
  • Telephely: 9022 Győr, Szent István út 41. (üzlet)
  • Cégjegyzékszám: 08-09-026480
  • Adószám: 24975603-2-08
  • Bankszámlaszám: 10700031-71256847-51200002 (IBAN formátumban: HU09 1070 0031 7125 6847 5120 0002)
  • Képviseli: Éber Imre - önálló képviseletre jogosult
  • Telefonszám: 06 30 274 8659
  • Email elérhetőség: eber.imre(kukac)saseskos.hu

 

termékeinket eléred és megrendelheted online a www.saseskos.hu web címen és Győrben a Szent István őt 41. szám alatti üzletünkben is. 

 

Játékot mindenkinek! Kikapcsol, fejleszt, összehoz.

Gyere! Társasozz velünk!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.