Külföldi beszerzés

BoardGameZone.hu egy társasjátékokat, társasjáték bővítményeket, társasjáték kiegészítőket és egyéb játékokat forgalmazó, Magyarország területén belül szolgáltató kereskedő platform.
A sokéves tapasztalattal rendelkező BoardGameZone.hu csapat célja, hogy ügyfeleinek a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsa:  • Fantasztikus készlet kínálatát számos kiadó termékeiből
  • Szoros kapcsolat a partnerekkel, törekvés az igények megértésére, és az elképzelések megvalósítására
  • Ujjainkat a társasjátékos élet pulzusán tartjuk, figyeljük a jövőbeli tendenciákat, és folyamatosan új termékeket szerzünk be
  • Alacsony árakat és méltányos szállítási feltételeket kínálunk egész Európában
  • Megrendelések megfelelő kezelése és csomagolása - egy-egy darabot, de akár egész kartonnyi termékeket is értékesítünk
  • Vevőink legfeljebb 14 napos kiszállítási idővel kapják meg rendelésüket

 
Irány a BoardGameZone.hu társasjáték webáruház 

Ha még soha nem léptél velünk kapcsolatba, akkor is gyors és könnyű az indulás. Csak töltsd ki a weboldalon található bejelentkezési űrlapot, vagy küldj e-mail-t nekünk igényeidről! A regisztráció után böngészhetsz kínálatunkban, megrendelést készíthetsz össze, friss információkhoz juthatsz és a legtöbb esetben, a megrendelést követő 14 napon belül megkaphatod a csomagodat.

 

Célunk, hogy segítsünk Téged a társasjátékok, gyűjthető tárgyak és egyéb társasjáték kiegészítők széles választékának megszerzésében, amelyek általában nem érhetők el ilyen egyszerű módon vásárlóink számára.

Fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy kiszolgáljunk Téged, és megadjunk minden olyan információt, amelyre szükséged van ahhoz, hogy egy jól megalapozott döntést hozhass egy-egy termékünk megvásárlásakor. Habár az általunk kínált termék egy része nincs saját raktárkészletünkön, külső raktárakon keresztül, vagy az ellátási láncunk alapján folyamatosan hozzáférhetünk mindazokhoz a termékekhez, amelyeket a BoardGameZone.hu webáruházban kínálunk.

Társasjátékok közvetlenül neked!


Irány a BoardGameZone társasjáték webáruház 


Irány a BoardGameZone.hu társasjáték webáruház

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.