Blog

blog
Szűrés törlése
Az Elfeledett Ősi Társasjátékok Digitális Feltámasztása

Fedezd fel, hogyan élesztik újjá a mesterséges intelligencia segítségével az elfeledett ősi társasjátékokat, és játssz velük online!

Arthur Evans ásatásain felfedezett, rejtélyes ősi játéktáblák és játékelemek évszázadok óta vártak megfejtésre, míg a Maastrichti Egyetem kutatói mesterséges intelligencia segítségével nem rekonstruálták őket. Ez a forradalmi projekt nem csak új életet lehel az elveszettnek hitt játékokba, de új tudományágat, a digitális archeoludológiát is megalapozza, felfedve, hogyan fejlődtek a játékok az emberiség történetében.

Hosszú út áll mögöttünk és előttünk

Fejlődés a visszajelzés által az új tárSASjátéKOS Webáruházban

Az új tárSASjátéKOS webáruház megújulásának izgalmas pillanatában szeretnénk felhívni figyelmeteket egy fontos részletre: szükségünk van a visszajelzésetekre és véleményetekre.

Mint minden új kezdetnél, lehetnek hiányosságok, apró hibák, melyeket leginkább a közösség segítségével tudunk kijavítani és továbbfejleszteni.

Webáruházunk teljes megújult

Ismét egy mérföldkőhöz érkeztünk... 
és már el is hagytuk, azáltal, hogy webáruházunkat teljesen átalakítottuk. 

Reméljük, hogy a sok újítással és a kibővített választékunkkal elnyerjük látogatóink, vásárlóink tetszését és bizalmát!

Szabaduló társasjátékok - újabb bőr?

Joggal tehetjük fel a kérdést, milyen újdonságokat tud nyújtani egy szabaduló szobás társasjáték a témán túl? Igaz, van akinek pusztán az új téma és a néhány, bevált praktika cserélgetése elegendő újdonság az újabb társasjáték megvásárlására; sokan mégis egy újabb bőr lehúzásának érzik azokat. Pedig nem! Ahogy fejlődnek a szabaduló szobák, úgy új és újabb módszerekhez nyúlnak a társasjáték készítők is.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.