Blog

blog
Szűrés törlése
Társasjáték Ajánló: Modern Klasszikusok a Baráti Összejövetelekhez

Ha szereted a baráti összejöveteleket, és szeretnél új, izgalmas társasjátékokat kipróbálni, akkor jó helyen jársz! Ebben a cikkben bemutatunk néhány modern klasszikust, amelyek garantáltan feldobják a hangulatot és felejthetetlenné teszik az estéket. Ismerd meg a legjobb játékokat és fedezd fel, miért olyan különlegesek!

Spiel des Jahres 2024 - kategóriánként a legjobb 3 jelölt

Ismerd meg a 2024-es Spiel des Jahres díjra jelölt legjobb társasjátékokat! Ebben a cikkben bemutatjuk a családi, stratégiai és kártyajátékok kategóriáinak legkiemelkedőbb jelöltjeit. Tudd meg, mely játékok kaptak helyet a rangos listán, és fedezd fel a társasjátékok világának legújabb csodáit.
Ne hagyd ki az év legizgalmasabb társasjátékait!

Too Many Bones: Kockázatos kockázós stratégiai Kaland a Fantázia Világában

Amennyiben a Too Many Bones könyv lenne, ez állna ahátsó borítón:
Daelore egykor békés földje az utóbbi években veszélyessé vált, ahogy egy sor fenyegető zsarnok uralma alá került, az északi Ebonhearttól a déli Totemcallig. A Gearloc Tanács egy kalandorokból álló csapatot küldött, hogy visszaállítsák a rendet ezen a vidéken, és felvegyék a harcot a gonosz orkokkal, koboldokkal, goblinokkal és más lényekkel. Útjuk során ez a különös csapat kincsekre vadászik, bajba keveredik – és olyan sötét titkokat fedez fel, amelyekről álmodni sem mert volna.
De itt a történet most rólatok szól és ti írjátok.Jaj, mi lesz veletek!

Dungeon Crawler Társasjátékok Válogatás: Fedezd fel a Legjobb Kalandokat!

A dungeon crawler társasjátékok rendkívül népszerűek és számos változatuk elérhető. Sokan közülük magyarul is megjelentek, és megtalálhatók a SAS és KOS társasjátékos szaküzlet és webáruház kínálatában. Most szeretnénk egy ízelítőt adni ezekből a fantasztikus játékokból, amelyek között olyan címek szerepelnek, mint a Karak, Karak - Hősök És Lidércek Kiegészítő, Szurdokerdő Kalandorai, Végzetek - Egy Legendás Kor Sötét Krónikái, Odalent: Kalandok A Mélyben, Zombicide: Zöld Horda, Homályrév: Az Oroszlánfalka, és Homályrév. Fedezd fel ezeket a csodálatos kalandokat, és merülj el a sötét kazamaták világában!

Dungeon Crawler Társasjátékok: Merülj el a Kalandokban!

Merülj el a dungeon crawler társasjátékok izgalmas világában, ahol hősök csapatai küzdenek sötét kazamaták mélyén. Ezek a játékok lenyűgöző történetekkel és kihívásokkal várják a kalandra vágyókat. Fedezd fel a különböző szinteket, győzd le a szörnyeket, és gyűjts értékes kincseket! Ideális választás mindazoknak, akik szeretik a stratégiát és a fantázia világában való elmerülést. Csatlakozz a kalandhoz, és tapasztald meg a dungeon crawler társasjátékok varázsát!

Érdemes-e bevenni a kínálatba az új kalandkönyveket?

Az új kalandkönyvek megérkeztek Magyarországra, de még nem került be a kínálatunkba, mert nem tudtuk eldönteni, mennyire izgalmasak. A három magyar nyelvű kiadás különböző kalandokat kínál: A sárkányszelídítő, A szédületes futam és Százszorszépvölgy királynője.
Persze, ezek a könyvek fejlesztik az olvasási készségeket és a problémamegoldó képességet, de fontos kiemelni, hogy ezek nem klasszikus értelemben vett társasjátékok, és az újrajátszhatóságuk limitált lehet.
Oszd meg velünk a véleményed, hogy érdemes-e polcra tennünk ezeket a kiadványokat!

Társasjátékok és Nyelvi Határok: Hogyan Nyitnak Új Világokat?

Gondolkodtál-e már azon, hogy a társasjátékoknál nem csak az izgalmas játékélmény, hanem a nyelvi korlátok leküzdése is lehet főszereplő?
Olvasd el cikkünket, és tudd meg, hogyan segíthetnek a társasjátékok a nyelvtanulásban, miközben átívelik a kulturális és nyelvi határokat. Legyél részese egy olyan közösségnek, ahol a játék és a tanulás kéz a kézben jár!

HeroQuest: Merülj el a fantasy RPG világában! - német nyelven, akciósan

Ismerd meg a HeroQuest társasjáték német nyelvű kiadását és a legújabb kiegészítőt, a "Die Horde der Oger"-t! Merülj el a fantasy világ kalandjaiban és használd ki a német nyelvtudásodat játék közben. A német nyelvű HeroQuest tökéletes választás RPG rajongók számára, akik nem riadnak vissza a kihívásoktól.

Padlógáz alatt az esőben. Ismerd meg a HEAT: Esőfutam kiegészítőt!

Fedezd fel a sebesség és az eső izgalmas kombinációját a HEAT: Padlógáz társasjáték legújabb kiegészítőjével, az Esőfutammal! Ebben a különleges kiegészítőben az esős pályák és a változatos látási viszonyok teljesen új kihívások elé állítják a versenyzőket. Ismerd meg közelebbről a játékot, és tedd próbára a vezetői képességeidet, miközben a stratégiai döntések és a gyors reakciók között balanszírozol. Látogass el a webshopunkba, és szerezd be a HEAT: Esőfutam kiegészítőt, hogy a következő játékalkalom még emlékezetesebb legyen!

Körvonal és társai: A beszélgetős társasjátékok új generációja

Fedezd fel a "Körvonal" társasjáték-sorozatot, amely megújítja a társas kapcsolatokat és a valódi értékeken alapuló kommunikációt. Ismerd meg az egyedülálló játékokat, amelyek a mély beszélgetéseket és az önismeretet helyezik előtérbe. Válogass különleges játékaink között, amelyek garantálják a minőségi időt és a maradandó emlékeket. Lépj velünk egy közelebbi, őszintébb és összekapcsolódó világba a "Körvonal" játékaival.

A 2023-as Év Társasjáték Díjazottjai: Kiemelt Játékok Bemutatása

Ismerd meg a 2023-as év legjobb társasjátékait, és fedezd fel a díjnyertes A Légi Társaság, Arnak Elveszett Romjai és A Nagy Jü Legendája játékokat.

Heroes Might and Magic III. - 2024. júniusában érkezik

Merülj el a Heroes of Might & Magic III társasjáték stratégiai varázsában!
Küzdj meg hősként, fedezz fel birodalmakat, és vívj legendás csatákat!
A kaland, társasjáték formájában is hív, hamarosan!

Friss megjelenéseket ajánlunk - 2024 április

Ismerd meg a legfrissebb társasjátékokat, amelyek garantáltan felpezsdítik a játékesteket! Hatalmas srtatégiai küzdelmek várhatóak akár egyedül is, de persze jobb társaságban!
Bemutatjuk a Senjutsu, a Csodaország Csatai és a Sárkányok Völgye társasjátékokat

A Társasjáték: Nem Csak Eszköz, Hanem Kultúra

A digitális világ korában a társasjátékok újra felfedezett kincsekké váltak, amelyek nem csak szórakoztatnak, hanem összehozzák az embereket, fejlesztik a gondolkodást, és gazdagítják a kultúrát. Fedezd fel velünk, hogy miért maradnak el, akik nem vesznek részt ebben a nagyszerű közösségi élményben.

A Társasjáték: Nem Csak Eszköz, Hanem Kultúra

A digitális világ korában a társasjátékok újra felfedezett kincsekké váltak, amelyek nem csak szórakoztatnak, hanem összehozzák az embereket, fejlesztik a gondolkodást, és gazdagítják a kultúrát. Fedezd fel velünk, hogy miért maradnak el, akik nem vesznek részt ebben a nagyszerű közösségi élményben.

Társasjátékok és a digitális detox

A modern világban, ahol az életünk egy jelentős részét digitális eszközök előtt töltjük, egyre fontosabbá válik a digitális detox, vagyis az online világ zajától való ideiglenes elvonulás. Ebben a folyamatban kiemelkedő szerepet kapnak a társasjátékok, amelyek lehetőséget biztosítanak a közvetlen emberi kapcsolatokra, és segítenek megszakítani a képernyő előtti állandósult jelenlétet.

Hogyan változtatja meg a társasjátékok világát az augmentált valóság (AR) technológia?

Az AR technológia rohamos fejlődése új dimenziókat nyit a társasjátékok terén, lehetővé téve a játékosok számára, hogy mélyebben elmerüljenek a játék világában, miközben továbbra is élvezik a társasjátékok közösségi élményeit. Ebben a cikkben kitérünk arra, hogy milyen új lehetőségeket nyit meg az AR a játékfejlesztők és a játékosok számára. Hogyan hozhat közelebb minket a virtuális valóság az asztali játékokhoz, és milyen kihívásokkal kell szembenézniük a gyártóknak az AR technológia integrálása során.

A legjobb party társasjátékok: Feladványok és kacagás egész estére

Egy izgalmas estének nézel elébe a barátaiddal? Felfedeznéd a legjobb party társasjátékokat, amik garantáltan feldobják a hangulatot? Az Activitytől a Csak egyig bemutatjuk a legnépszerűbb - feladat kártyás - társasokat, melyekkel a versengés mellett leginkább a jókedv lesz jellemző rátok. Ismerd meg ezeket az népszerű játékokat, melyekkel felejthetetlenné varázsolhatod a közös játék élményét!

Zöldítés a társasjáték-iparban: A fenntarthatóság és a minőség egyensúlya

A társasjátékok világában egyre több a zöld kezdeményezés. A gyártók igyekeznek csökkenteni ökológiai lábnyomukat, újrahasznosított anyagokat használva, és gyakran még a külső fóliázást is elhagyva. De vajon ezek a lépések gazdasági megfontolásból történnek, vagy a környezetvédelem szándéka hajtja őket? És hogyan hat mindez a játékok minőségére és sérülékenységére?

Kooperatív Társasjátékok – A Csapatmunka Diadala

Fedezd fel a kooperatív társasjátékok izgalmas világát a tárSASjátéKOS webshopjában! Legyen szó rafinált rejtélyekről, kalandokról vagy akár a világ megmentéséről, nálunk mindenki megtalálhatja a tökéletes csapatjátékot. Válasszatok közös erővel a győzelem felé vezető úton!

Az Elfeledett Ősi Társasjátékok Digitális Feltámasztása

Fedezd fel, hogyan élesztik újjá a mesterséges intelligencia segítségével az elfeledett ősi társasjátékokat, és játssz velük online!

Arthur Evans ásatásain felfedezett, rejtélyes ősi játéktáblák és játékelemek évszázadok óta vártak megfejtésre, míg a Maastrichti Egyetem kutatói mesterséges intelligencia segítségével nem rekonstruálták őket. Ez a forradalmi projekt nem csak új életet lehel az elveszettnek hitt játékokba, de új tudományágat, a digitális archeoludológiát is megalapozza, felfedve, hogyan fejlődtek a játékok az emberiség történetében.

Hosszú út áll mögöttünk és előttünk

Fejlődés a visszajelzés által az új tárSASjátéKOS Webáruházban

Az új tárSASjátéKOS webáruház megújulásának izgalmas pillanatában szeretnénk felhívni figyelmeteket egy fontos részletre: szükségünk van a visszajelzésetekre és véleményetekre.

Mint minden új kezdetnél, lehetnek hiányosságok, apró hibák, melyeket leginkább a közösség segítségével tudunk kijavítani és továbbfejleszteni.

Webáruházunk teljes megújult

Ismét egy mérföldkőhöz érkeztünk... 
és már el is hagytuk, azáltal, hogy webáruházunkat teljesen átalakítottuk. 

Reméljük, hogy a sok újítással és a kibővített választékunkkal elnyerjük látogatóink, vásárlóink tetszését és bizalmát!

Kockanári, a minecraft-os Fesztáv?

A Kockanári egy intuitív kártyajáték, amely korosztályoktól függetlenül mindenkihez közel áll. Rövid szabályok, de maradandó játékélmény. Egy-egy lap megszerzése újraírhatja a végeredményt, folyamatosan táplálva az újrajátszás vágyát.

Szabaduló társasjátékok - újabb bőr?

Joggal tehetjük fel a kérdést, milyen újdonságokat tud nyújtani egy szabaduló szobás társasjáték a témán túl? Igaz, van akinek pusztán az új téma és a néhány, bevált praktika cserélgetése elegendő újdonság az újabb társasjáték megvásárlására; sokan mégis egy újabb bőr lehúzásának érzik azokat. Pedig nem! Ahogy fejlődnek a szabaduló szobák, úgy új és újabb módszerekhez nyúlnak a társasjáték készítők is.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.