Szaküzletünk

Választékunk nagy körültekintéssel és letisztultan a stratégiai, logikai, fejlesztő, családi és party, egyszemélyes-, és társasjátékokra épül. A hazai piacon elérhető minőségi társasjátékok ill. külföldi egyedi darabok, a jövőben pedig saját gyártói válogatás teszi színessé, egyedivé és mindig megújulóvá kínálatunkat. Több száz társasjátékkal – a közkedveltektől a különlegesekig – várunk szeretettel mindenkit 2-99 éves korig. 

 

Fanatikusok még nem vagyunk, de játéktérítőknek alkalmasak. A világ és az emberek nyitottak és nagyon szeretnek játszani. Bár, – kutatásaink alapján – van két kardinális pont. Az idő megtalálása, amit társasjátékozással töltenénk, és a társaság megtalálása, akikkel játszanánk. Pedig a képlet ilyen egyszerű:

 

  • ha gyermekkel vagy, játsszatok!
  • ha kikapcsolnál: játssz, lehetőleg minél nagyobb társaságban!
  • logikát fejlesztenél, vizuális készséget, memóriát, taktikai- és stratégiai gondolkodást? Játssz!
  • Nyelvet vagy egyéb tantárgyat tanítasz? Tedd játékosan!
  • Szeretsz társaságban és jól lenni? Vagy szeretnél többet így lenni? A társasjáték összehoz!
  • …de biztosan Te is tudsz egy érvet, helyzetetSAS és KOS társasjáték szaküzlet

 

4.9 ★★★★★ 146 vélemény alapján

9022 Győr, Szent István út 41.
email: info(kukac)saseskos.hu
telefonszám (üzlet): 06 20 344 9800
telefonszám (cégvezető): 06 30 274 8659Nyitva tartás:


Hétfő: 11-19 óráig
Kedd: 11-19 óráig
Szerda:  11-19 óráig
Csütörtök: 11-19 óráig
Péntek: 11-19 óráig
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

 

Tájolás:


A Szent István út 41. Győr belvárosában, az 1. számú főút győri szakaszán, a Bisinger park és sétánnyal - azon belül is a vizes játszótérrel - szemben helyezkedik el.

Üzletünk a győri színháztól 2 sarokra, a vidéki buszpályaudvartól és vasútállomástól 300 méterre, a Széchenyi tértől 400 méterre található.


Autóval:


A Szent István útról vagy a Pálffy utca felől - az Árpád parkoló háznál - a Teleki László útra kanyarodj be, majd az első lámpánál fordulj jobbra (Árpád út), és közvetlenül a parkolóház után - a lakóépület előtt - egyből megint jobbra, majd hajts a szemközti házsorig. Figyelj, itt már parkolhatsz!


A SAS és KOS társasjáték szaküzletbe a Szent István úton lévő bejáraton keresztül jöhetsz be.

Parkolás: Lehetőséged van az Árpád parkolóházat használni, aminek díja óránként 400 Ft, továbbá az üzlet mögött a felfestett helyeken (300 Ft/30 perc), vagy a Bisinger sétányon lévő parkolók (220 Ft/30 perc) egyikén lehetséges a parkolás. Ingyenes parkoló az üzlet mögött közvetlenül, az épület oldalával határosan találhatóak.


Gyalog:


A győri városházától a Bisinger park irányába elindulva megteszünk 300 métert... akkor már a SAS és KOS társasjáték szaküzlet előtt is vagyunk!

A győri színháztól a Szent István út felé sétálunk és miután elértük (a Teleki László útról), balra kikanyarodunk. A SAS és KOS társasjáték szaküzlet az első üzlet a kereszteződéstől.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.