SAS és KOS, a társasjátékos

Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy magas színvonalú szakértői tanácsadással és szolgáltatói szemlélettel segítsünk Nektek megtalálni, az üzletünk kínálatában lévő társasjátékok közül, az igényeitekhez illő legmegfelelőbb terméket.

A KATAMI kft. fő profilját tekintve egy társasjáték kereskedelemmel és társasjáték kölcsönzéssel foglalkozó online webshopot és "kőboltot" működtető vállalkozás. Kínálatában megtalálhatóak az egyéni-, és társasjátékok, a fejlesztő játékok, a logikai játékok egyaránt.

Hiszünk abban, hogy a társasjátékok kikapcsolják az elmét, ugyanakkor meg is dolgoztatják. Valljuk, hogy a rohanó világunkban jó leülni egy barátságos társasággal társasjátékot játszani, mert a játékélmény adta minőségi idő minden ember szellemi és pszichikai épülésére szolgál.

Reméljük, hogy forgalmazott termékeinkkel és kínált szolgáltatásainkkal sok-sok boldog percet és órát adhatunk vásárlóinknak.

Széles kínálattal áll vevői rendelkezésére a SAS és KOS társasjáték szaküzlet és webáruház Győrben, a belvárosban. Győri üzletünkben a társasjátékokat személyes ajánlással mutatjuk be, valamint lehetőséget biztosítunk azok kipróbálására is. Az online társasjáték webáruházban részletes kereső segíti az érdeklődőket a választásban, és az oldalon keresztül kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk regisztrált felhasználóink részére, a hűségprogramunk segítségével.

Ha társasjátékról van szó, akkor jusson eszébe a győri társasjáték szaküzlet, vagy a társasjáték webáruház! SAS és KOS, a társasjátékos.

A társasjáték áruház különös világa

Milyen egy társasjáték áruház? Nos, zömmel társasjátékokat lehet benne kapni. Az ott dolgozók játék, azaz társasjáték rajongók, komoly játékos múlttal. Így hát mindenkinek tudnak ötletet adni, segíteni, játékot ajánlani.

A társasjáték áruházban nem csak vásárolni, de kölcsönözni is lehet társasjátékokat, illetve a felbontott darabokat használt játékként olcsóbban meg is lehet vásárolni. Sőt, ki is lehet azt próbálni. Mert a társasjáték áruház dolgozói a vevőkért, kölcsönzőkért, azaz a játékosokért vannak.

A társasjáték áruházban meg lehet jelenni hús-vér emberként, és lehet fizetni valós, papíralapú jó magyar forinttal, de lehet társasjátékot rendelni a webáruházból is, ahol átutalással fizetendő a játék, és akár ingyen házhoz szállítják a kedves játékos vásárlónak.

A társasjáték áruház ezen kívül szervez társasjátékos eseményeket, amikor is közösen játszanak az ott résztvevők. A kínálat igen széles:van gyermekeknek való társasjáték, felnőtteknek való társasjáték, és kortól függetlenül játszható is. Létezik logikai, ügyességi, fejlesztő, stratégiai, kaland és partyjáték.

A társasjáték áruház hetente más és más társast kínál akcióban, és több mint 10.000 válogatott társasjáték található ezen a különös helyen.

A társasjáték áruház Győrben van, és a neve: SAS és KOS társasjáték szaküzlet. Ahova jó bemenni, mert jó a hangulat, kellemes a környezet, és egyedi feelingje van.

Több, mint 10.000 válogatott társasjáték egy különleges helyen 2-99 éves korig.

Szakértelem a társasjáték ajánlásban, vevőközpontú szemlélet a kiszolgálásban.

SAS és KOS tárSASjátéKOSnál biztonságban vannak az adataid, mert korrekt, hazai cégtől vásárolsz

 

Biztonságos adatkezelés

Korrekt hazai vállalkozás

SAS és KOS tárSASjátéKOSnál lehetőleg még aznap útnak indítjuk rendelt társasjátékodat

 

Készletes termékeinket

Lehetőleg aznap feladjuk

SAS és KOS tárSASjátéKOSnál segítünk, ha valami probléma adódna

 

Elérsz minket

Chaten, telefonon, emailen

SAS és KOS tárSASjátéKOSnál nem kell megtartanod a társasjátékot, ha nem tetszik

 

Nem hagyunk cserben

Ha nem tetszik, visszavesszük


Kiemelt partnereink:
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.