Betrayal at House on the Hill (2. kiadás, angol)

Betrayal at House on the Hill (2. kiadás, angol)
Betrayal at House on the Hill (2. kiadás, angol)
Betrayal at House on the Hill (2. kiadás, angol)
Betrayal at House on the Hill (2. kiadás, angol)
Betrayal at House on the Hill (2. kiadás, angol)
Betrayal at House on the Hill (2. kiadás, angol)

A Betrayal at House on the Hill-ben egy csapat kalandvágyó felfedező szerepébe bújhattok, akik félelmeiket leküzdve bemerészkednek az elhagyatott házba. Egyáltalán nem veszélytelen ez a vállalkozás, ugyanis rengeteg csapda, rejtély, szörnyűség várja, hogy rájuk találjatok. Hasznos felszereléseket is találhattok, amik segítségetekre lehetnek a rejtélyek megoldásában. Ráadásul az egyikük talán nem is az, akinek mutatja magát!


 

12 – 99 éves kortól ajánlott
3 – 6 játékos számára
~ 60 – 90 perc
4qfYtJA1ULg
19 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 000 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Bruce Glassco 2004-ben megjelent játéka a horror világába invitálja a bátor játékosokat 3-tól egészen 6 főig.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
1 szabálykönyv, 2 tanya könyv (Traitor's Tome és Secrets of Survival), 44 szoba lapka, 1 belépési szoba/előszoba/nagy lépcső lapka, 6 újrafesthető műanyag felfedező figura, 6 kétoldalú karakter lap, 30 műanyag kapocs, 8 kocka, 1 újra/sérülés csapás, 80 kártya (esemény, tárgy, jóslat) - ezen túl 5 új tárgy kártya, 149 token
 
A játék menete:
 
A játékot minden játékos együtt kezdi a ház kezdő lapka részén, az ajtón belépve. Kezdetben a játék egy co-op játék, ahol mindenki együtt dolgozik, ám ez később változni fog. Az emeleti belépő lapkát és a pince belépő lapkát külön kell rakni, hiszen a játék során a játékosok még ezt a két részt is felfedezhetik, és újabb szobákat rakhatnak le a kezdő részek köré.
 
Minden játékos választ egy karaktert az 5 karakterlap közül, amik mind dupla oldalasak, így összesen 10 választható karakter van. Minden karakternek négy tulajdonsága van, amik közül, ha egy is eléri a nullát, az őt irányító játékos kieset a játékból.
 
A játékosok a körükben annyi mezőt haladhatnak amekkora a sebesség tulajdonságuk, ám ha egy olyan szobába lépnek, amin egy szimbólum van az egyik sarokban, akkor meg kell állniuk. A megkevert három pakliból a megfelelő pakli legfelső lapját fel kell fedni és végrehajtani a rajta lévő utasítást.
 
Így szerezhetőek bónuszok és tárgyak, ám némelyik lap úgy nevezett hunt roll-ra kényszeríti a játékost. Ilyenkor a játékos dob egyet a 6 db egyedi dobókockával, és ha a dobott összeg kisebb mint az eddig játékban lévő lapok száma, amik hunt roll-ra kényszerítetéke a játékosokat, az igazi játék elkezdődik.
 
Az egyik játékos ugyanis áruló lesz. Ilyenkor meg kell határozni a Traitors Tome könyv elején található táblázat segítségével, hogy ki lesz az áruló, és hogy melyik scenariot játsszák végig a játékosok a játék folyamán. Majd az áruló kivonul egy másik szobába a könyvvel, miközben a bent maradt játékosok, akik immáron túlélők, a Secrets of Survival könyv segítségével az ő részüket nézik meg a sztoriban.
 
A játék folytatódik, ám most már az áruló a saját céljaiért dolgozik, míg a többiek megpróbálják túlélni a felfedezést, azaz kijutni a házból.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
Mind a túlélők, mind az áruló akkor nyerhet, ha a scenarioban szereplő célját el tudta érni. Ez történetenként változik, amiből 50 darab van, így tetemes mennyiségű kalandban vehetnek részt a játékosok anélkül, hogy megismétlődne egy-egy történet.
 
 
 
Végezetül:
 
A Betrayal at the House on the Hill egy remekbe szabott horror co-op játék, ami eltér a megszokott „zombivadászatos” vonulattól. Így ajánljuk mindazoknak, akik egy kis újdonságra vágynak ebben a zsánerben. A játékidő 45 perc és 75 perc között mozog, így nem nyúlik túl hosszúra egy-egy történet, és akár lehet egy újabbat is kezdeni.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Betrayal at …
Játékszabály nyelve
angol
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
Moduláristábla, Váltakozóképességek, Szövetségek, Történetmesélés, Szerepjátszás, Kockadobás, Játékoskiiktatás, Áruló, MOV-16MapAddition
Fejlesztési területek
stratégiai gondolkodás, deduktív gondolkodás fejlesztés, szociális képességek fejlesztése
Téma/Tematika
horror
Kiadó
Hasbro
Kiadás éve
2 022
Szerző(k)
Bruce Glassco, Shelly Wan
Cikkszám
KTM500005513
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.