Blog

Heroes Might and Magic III. - 2024. júniusában érkezik

2024.04.20 06:00
Heroes Might and Magic III. - 2024. júniusában érkezik

Merülj el a Heroes of Might & Magic III társasjáték stratégiai varázsában!
Küzdj meg hősként, fedezz fel birodalmakat, és vívj legendás csatákat!
A kaland, társasjáték formájában is hív, hamarosan!

Heroes of Might and Magic 3 Társasjáték: Történet és Kickstarter Sikerek

A Heroes of Might and Magic 3 társasjáték Kickstarter-kampánya egyértelmű siker volt, amely bebizonyította, hogy a klasszikus videojáték társasjáték formában is hatalmas népszerűségnek örvend. Most, hogy a SAS és KOS társasjáték szaküzlet kínálatában is helyet kapott, nézzük meg közelebbről a játékot és annak háttértörténetét.

A Kickstarter Kampány Sikerének Kulcsai

Heroes of Might and Magic 3 Társasjáték Kickstarter

A társasjáték külső megjelenése egyből bizseregtető érzést nyújt mindazioknak, akik egy-pár kampányon túl vannak az eredeti játékkal is.

A kampány gyorsan túllépte a célját, köszönhetően a rajongók lelkes támogatásának és az ígéretes játéktervezésnek. Részletek a kampányról és annak eredményeiről itt olvashatók.

A játék júniusban érkezik először angol nyelven a boltokba, majd később magyar nyelvű kiadásban is elérhető lesz. A játékmenet magával ragadó, és a klasszikus stratégiai elemek újraértelmezésével kínálja az élményt a játékosok számára.

Legyen szó Kátherina Ironfist királynő oldalán álló hősökről, vagy a hatalomra éhes Mutare sárkánnyá változásának segítéséről, esetleg Sandro halálos árnyának a világra borításáról - a Heroes of Might & Magic III társasjátékban minden lehetséges. Járj be Antagarich gyönyörű vidékét, vesd bele magad kalandokba és végtelen lehetőségeket kínáló stratégiai csatákba.

Az 1-3 játékos számára tervezett, versengő, kooperatív és egyedül is játszható forgatókönyvek széles választékát kínálja, amelyek a játékosokat híres küldetések és csaták során vezetik keresztül. A kalandtérképet lapok ábrázolják, minden lap hét hatszögletű mezőre van osztva.

Különböző forgatókönyveket játszhatsz különböző győzelmi feltételekkel, felfedezheted a kalandtérképet, hogy különféle helyszíneket fedezz fel, és epikus csatákat vívhatsz az egyedi miniatűr modellekkel, amelyek az eredeti játék ikonikus egységeit képviselik. Minden csata külön táblán, modellekkel lesz megvívva.

Heroes of Might & Magic III társasjáték képek

Játékmenet és Tervezés

A Heroes of Might and Magic 3 társasjátékot úgy tervezték, hogy megőrizze az eredeti videojáték stratégiai mélységét és varázslatos világát. A játékosok választhatnak hősöket, építenek városokat, toboroznak seregeket és harcolnak ellenségeikkel, miközben felfedezik a térképet és erőforrásokat szereznek.

A játék célja, hogy a játékosok stratégiai gondolkodással és előrelátással irányítsák birodalmaikat, miközben az ellenfelekkel versengenek a győzelemért.

Várható Megjelenés és Elérhetőség

A Heroes of Might and Magic 3 társasjáték 2024 júniusától lesz kapható angol nyelven a SAS és KOS társasjáték szaküzletben, és a magyar nyelvű változat várhatóan később érkezik. Az előrendelések hamarosan elérhetőek lesznek, így érdemes figyelni a bolt frissítéseit, hogy le ne maradj a megjelenésről!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.