BUMM!

BUMM!
A BUMM! egy kifejezetten felnőttek számára készült partijáték, ami kissé talán durva, nyers és rendkívül trágár, de éppen ezért elképesztően vicces és garantálja a nevetést, és igazán addiktív. A játék során minden körben az egyik játékos (a BUMM! mester) felfed egy vörös BUMM! kártyát. Ezután az összes többi játékos megpróbálja kitölteni az ennek a kártyának a szövegében lévő rést az egyik szürke fogalomkártyájával, lehetőleg egyedi, vicces módon. A BUMM! mester ezután eldönti, hogy melyik változat a leginkább ínyére való, és melyik a legkevésbé. A sorban egymás után következő BUMM! mesterek meghozzák szigorú ítéletüket játékostársaik komiszan nagyszerű ötletei felett.

Amikor mindenki egyszer, kétszer, háromszor vagy tetszőleges számú alkalommal volt BUMM! mester, a játék véget ér. Számoljátok meg a szürke győzelmipont-kártyáitokat és vonjátok le a vörös kártyáitok számát, hogy megkapjátok a pontszámotokat. Döntetlennél a több szürke győzelmipont-kártyával rendelkező játékos győz. További egyenlőség esetén az érintett játékosok osztoznak a hőn áhított és felülmúlhatatlan „Hivatalos BUMM! nagymester” címen.
18 – 99 éves kortól ajánlott
4 – 10 játékos számára
~ 20 – 40 perc
új
13 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 700 Ft
Győri készlet
1 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Tick... tack... BUMM!
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
Szavazás
Kiadás éve
2 019
Cikkszám
KTM100006207
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.