Coatl

Coatl
Coatl
Coatl
Coatl

A Cóatl-ben sárkányokat (tollas kígyót) fognak alkotni a játékosok 1-4 főig, nagyjából 1 órás játékidővel.


A játékban három húzózsákból három testtagot gyűjthetnek majd a játékosok (fej, test, farok) különféle színekben. A játékosok ezekből a zsákból töltik fel a kínáló felületet, melyen körbe középső elemek, és két-két fej illetve farok kerül ki.


Minden játékos a játék elején kap Prófécia lapokat, melyek közül hármat tarthat meg, illetve egy kezdő Templom lapot.


A játékosok körükben három akció közül választhatnak: végtagokat vesznek el (feltöltve a 8 helyes táblájukat, amennyiben így kiürül a központi tábla külső része vagy a belseje, azt újratöltjük); prófécia kártyát vehetnek el (maximum 5 lap lehet nálunk) vagy a játékos táblánkon lévő kígyó darabok összeillesztése.


A játékosok megpróbálnak testrészeket szerezni és ezekkel olyan Prófécia lapoknak eleget tenni, amelyeket kaptak vagy akcióból szerzetek a játék folyamán. A lapok bizonyos színű darabok kombinációit kívánják meg a sárkányok megépítésénél: egy kígyóhoz minimum két és maximum négy lap tartozhat így.


A játékosok az elkészített és befejezett sárkányaik után kapják a pontjaikat, a játékot pedig az nyeri, aki a legtöbb pontot gyűjtötte.


A Cóatl egy látványos családi társasjáték, amelyben nincs kifejezett kiszúrásra lehetőséget adó rész, így békés pontgyűjtögetésnek néznek elébe a Sárkány kreátorok!

10 – 99 éves kortól ajánlott
1 – 4 játékos számára
~ 30 – 60 perc
új
8xOIl_-O1cc
13 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 660 Ft
Győri készlet
1 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
Kollekciógyűjtés, Paklitervezés, Kártyahúzás, Minták, Once-Per-GameAbilities, Contracts
Kiadás éve
2 021
Cikkszám
KTM100005907
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.