Dobble Star Wars

Dobble Star Wars
Dobble Star Wars
Dobble Star Wars
Dobble Star Wars

A Dobble egy méltán híres parti játék, ami garantált szórakozást nyújt kisebb és nagyobb társaságoknak egyaránt. A dobozban öt különböző játék található. Pörgős, szórakoztató gondolkodási és észlelési képességet fejlesztő játék, melyben relációkat és azonosságokat kell felfedezni az 55 kerek lapon, melyek telis-tele vannak változatos, motiváló képekkel.

6 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 8 játékos számára
~ 15 – 20 perc
új
JHdUmgKyo6o
5 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékról röviden:
 
Az Asmodee gondozásában, 2014-ben megjelent játék remek szórakozást nyújt kisebb - nagyobb társaságok számára, öt különböző mini-játék formájában.
 
Mit kapunk a dobozban?
 
55 egyedi formájú kártyalap (fejenként 8 ábrával), 1 szabálykönyv
 
A játék menete:
 
A Dobble egy formafelismerő és társítós játék. Ami egészen egyedi party játékká teszi, főként, hogy 5 variánsát is játszhatják a játékosok. Az öt mini-játék mind eltérő módon használja a játék lapjait, így téve izgalmassá és változatossá a játékmenetet.
 
Az első játékvariánst Torony-nak nevezik. Minden játékos kap egy lapot fejjel lefelé, majd a többi lapot megkeverve, képpel felfelé a játéktér közepére helyezik. Majd a játékosok egyszerre felfordítják a lapjaikat. A feladat, hogy a középen lévő lappal megegyező szimbólumot találjanak a saját lapukon. Aki elsőként találta meg, bemondja a szimbólum nevét és elveheti a lapot. Ezt a lapja tetejére helyezi. Mindez addig zajlik, amíg el nem fogynak a toronyból a lapok. Az nyer, akinek magasabb lett a saját tornya.
 
A második variánst A kút-nak nevezik. Egy lapot ki kell rakni képpel felfelé középre. Ez lesz a kút. A többi lapot szét kell osztani a játékosok között. Majd mindenki megfordítja a lapjait. Aki elsőnek talál egyező szimbólumot a legfelső lapján és a kút legfelső lapján, kimondja a szimbólum nevét és rárakhatja a lapot. Ez addig zajlik, amíg valakinek el nem fogy a lapja, és így megnyerte a játékot.
 
A harmadik variánst Forró Krumpli-nak nevezik. Minden játékos kap egy lapot a kezébe. Majd egyszerre felfordítják. Aki azonos szimbólumot talált, bemondja az alakzat nevét és átadhatja a lapját. Ekkor ő már nem vesz részt a játékban. A kör addig zajlik, amíg minden lap egy játékos kezébe kerül. Ezeket félrerakja, majd következő kör kezdődik. Az előre megállapodott körmennyiség után az veszít, akinek a legtöbb lapja, azaz „krumplija” gyűlt össze.
 
A negyedik variáns a Szerezd meg mind! Középre ki kell rakni egy lapot, majd annyi lapot köré képpel lefelé, ahány játékos van. Majd egyszerre felfordítják a lapokat és meg kell találni a középső lappal egyező szimbólumokat. Aki először megleli, elviheti a lapot, ami egyezett a középsővel, de a középsőt nem. Ez addig zajlik, amíg elfogytak a lapok. Ekkor a középső lap a pakli aljára kerül, és új forduló kezdődik. Az nyer, akinek több lapja van, mire elfogyott a pakli.
 
Az ötödik variáns a Mérgezett Alma. Mindenki kap egy lapot, a többit megkeverve, képpel felfelé középre kell tenni. Aki egyező szimbólumot talál a középső lapon és egy társa lapján, felkiált és a felső lapot a társa lapjainak tetejére teheti. A játék célja, hogy minél kevesebb lapot gyűjtsön be a játékos. Az nyer, akinek a legkevesebb lapja van, miután elfogyott a pakli.
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játékot az nyeri, aki a legtöbb mini-játékot nyerte meg miután mindegyikkel játszottak a résztvevők.
 
Végezetül:
 
A Dobble egy remek kis szórakoztató party játék. Ajánljuk baráti társaságoknak. A fergeteges hangulat garantált.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Dobble
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
Mintafelismerés, SpeedMatching, HotPotato
Fejlesztési területek
kombinációs készség, helyzetfelismerés, koncentrációs képességek fejlesztése
Téma/Tematika
star wars
Kiadó
Asmodee
Kiadás éve
2 018
Cikkszám
KTM100002971
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.