DOOM

DOOM
DOOM
DOOM
DOOM
DOOM
DOOM

A DOOM a stílusteremtő, népszerű számítógépes játék alapján készült társasjáték. Három bátor katona fog szembeszállni a marsi bányászállomást elözönlő idegenekkel. Akiknek egyetlen célja, hogy likvidáljon minden emberi életformát a bázison. Csak rajtatok áll, hogy sikerül-e megakadályozni ezt. Míg a negyedik játékos irányítja az inváziót és mindent bevet annak érdekében, hogy reménytelenné tegye a helyzeteteket.

új
27 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 375 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:

Christian T. Petersen és Kevin Wilson 2004-ben megjelent játéka 2-4 fő részére egy fél kooperatív társasjátékban eleveníti meg a PC játék világát, ami bővelkedik izgalmakban és szörnyekben egyaránt.

 

Mit kapunk a dobozban?

1 szabálykönyv, 1 forgatókönyv-gyűjtemény, 4 adatlap, 66 műanyag figura, 6 végzetkocka, 84 kártya, 1 égtájjelző, 3 felszerelés konténer, 59 térképdarab, 14 zsilipjelző, 14 műanyag zsilipállvány, 33 kellékjelző, 45 muníciójelző, 46 sérülés- és egészségjelző, 15 fegyverjelző, 10 parancsjelző, 43 felszerelésjelző

 

A játék menete:

A DOOM társasjátékot két fél játssza. Míg az egyik fél azokból a játékosokból áll, akik a katonákat irányítják, a másik játékos az idegenek hadát igazgatja és a többiek életére tör.

A játék elején ki kell választani a forgatókönyv gyűjteményből, hogy melyik pályát szeretnék játszani a játékosok, majd annak megfelelően felhelyezni a játéktérre a szükséges alkotóelemeket.

A játék célja ettől függően más és más lesz a katonák számára. A behatolókat irányító félnek minden esetben az a feladata, hogy ezt megakadályozza.

A játék körökre oszlik. Először a katonákat irányító játékosok lépnek sorra, majd az idegenek.

A katonák a megadott mozgásszámukat mozoghatják le a térképen, és támadhatnak is egyszer vagy kétszer a körükben, attól függően, hogy milyen akciótípust választottak a körükben. Sőt speciális képességekkel is felszerelhetik magukat a kártyáik segítségével.

Majd az összes fent lévő idegen hasonlóan cselekszik. Azzal a kivétellel, hogy ők csak simán mozoghatnak és egyszer támadhatnak az aktiválásukat követően.

A harc kockadobásokkal dől el. Meg kell nézni, hogy a célpont látható területen tartózkodik-e (például nem takarja ki egy sarok vagy más tárgy). Ez után a lőtávolságot kell kiszámolnia dobott kockákon látható számok összeadásával. Végül a töltények száma a kockákon, fogja meghatározni a sebzés mértékét, amit a célpont páncélja csökkenthet.

A különféle pályákon találhatóak speciális tárgyak is, mint például a rombolható falak és a robbanó hordók.

Ezen kívül a megszerzett, vagy az idegeneknek lévő speciális képességek még érdekesebbé teszik a játékmenetet és mindkét fél részére extra taktikázási lehetőséget biztosítanak.

 

Hogyan lehet nyerni?

Az adott küldetést az a fél nyeri, akinek sikerült elérnie a célját, vagy éppen megakadályozni a másikat annak elérésében. De a visszavágásra mindig van lehetőség a következő kör alkalmával.

 

Végezetül:

A DOOM egy kiváló átültetése a számítógépes játéknak táblára. Könnyen érthető szabályrendszere, remek miniatűrjei és változatos játékmenete teszi élvezetes játékká mindazok számára, akik szerették az eredeti játékot, vagy érdeklődnek a könnyed war gamek iránt.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Kiadó
Delta Vision Kft.
Cikkszám
KTM500000165
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.