Drakula Dühe

Drakula Dühe
Drakula Dühe
Drakula Dühe
Drakula Dühe
Drakula Dühe
Drakula Dühe

Merülj el Bram Stoker novellájának gótikus világában és próbálj meg a vérivó szörnyeteg, Drakula nyomára akadni, aki bárhol rejtőzködhet Európa szerte. Utazz vonaton, postakocsin vagy akár hajóval. Nappal ti vagytok előnyben, de ha leszáll az éj, akkor Drakula megerősödik. Fokhagyma és kereszt. Pisztoly vagy karó? Válogasd meg a felszerelésed, hogy legyőzhesd az éjszaka urát!

10 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 5 játékos számára
~ 180 – 180 perc
új
14 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 725 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:
 
Stephen Hand és Kevin Wilson 2005-ben megjelent játéka 2-5 fő részére a második kiadása az eredetileg 1987-ben megjelent játéknak, ami most még izgalmasabb, jobban átgondolt mint elődje volt.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
1 szabálykönyv, 1 játéktábla, 5 műanyag figura, 1 karakterlap Drakula részére, 1 segédtérkép Drakula részére, 4 karakterlap vadászok számára, 2 fehér vadászkocka, 1 fekete Drakula-kocka, 1 piros vonatkocka, 75 eseménylap, 70 helyszínlap Drakula számára, 40 tárgykártya, 5 összefoglaló lap, 12 taktikalap vadászok számára, 8 taktika lap Drakula számára, 5 taktika lap zsiványok számára, 5 képességlap Drakula számára, 45 bonyodalomjelző, 15 vérpontjelző, 4 életerőjelző, 4 harapásjelző, 3 mennyeisereg-jelző, 1 megszenteltföld-jelző, 3 folytatásjelző, 2 időjelző, 1 úttorlaszjelző, 1 vámpírpont jelző Drakula számára, 1 elszántságjelző vadászok számára, 1 napszakjelző
 
 
 
A játék menete:
 
A játék folyamán egy játékos Drakula szerepébe fog bújni, míg a többiek Van Helsing professzor és a regényből már jól ismert többi szereplőt fogja alakítani.
 
A nyomozók feladata az lesz, hogy elkapják Drakulát, aki bujkál valahol Európában. Drakula lefordított lapokat fog letenni sorra egy sávra, ami jelzi a városokat, ahol megfordult vagy éppen tartózkodik. Ezek esetlegesen jelzik, hogy szárazföldön vagy vízen menekül.
 
A vadászok pedig megpróbálnak a nyomára akadni. Méghozzá úgy, hogy az utakon vagy a vasúton utazva lépkednek a városok között. Ha pedig egy olyan városba érkeznek, ahol Drakula már járt, akkor egy kihívással kell szembenézniük, amit a szörnyeteg hagyott ott számukra. Viszont így megtudják, hogy jó fele haladnak.
 
A hősöknek lehetőségük van pihenni is, amivel életpontokat nyernek vissza, vagy felszerelkezni a városokban. Két különféle pakliból választhatnak (esemény és felszerelés) az utóbbi esetben attól függően, hogy kis vagy nagy városban tartózkodnak. A húzás mindig a pakli aljáról történik, hiszen a hasznos lapok között ott lapulnak a Drakulát segítő lapok is. Utóbbi esetben a lap a Drakulát irányító játékoshoz kerül.
 
Drakula nem használhat ugyan vasutat, de megvannak a maga trükkjei a gyorsabb utazáshoz. Számos képesség lapja segíti a menekülésben. Viszont a vadászok is rendelkeznek speciális képességekkel.
 
Ha egy olyan városba érkezik egy vadász, ahol éppen Drakula van, fel kell fednie magát és meg kell küzdenie a vadásszal. A csata a felszerelés lapokkal és Drakula csata lapjaival zajlik. Minden résztvevő kiválaszt egy lapot és egyszerre felfedve a lapokon szereplő adatok szerint járnak el. Drakula el is menekülhet, ám ezt egy kis fokhagymával lehet késleltetni.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A vadászok akkor nyernek ha megölték Drakulát. Míg a sötétség fejedelme akkor nyer, ha hat napig tud menekülni a nyomozók elől, vagy közben új vámpírokat teremt, esetleg valamelyik vadászt változtatja át. Utóbbi esetekben ugyanis a jelzője előre megy két helyet a listán, ami ha eléri a hatos számot: nyert.
 
 
 
Végezetül:
 
A Drakula Dühe egy izgalmakban bővelkedő társasjáték, amit ajánlunk mindazoknak, akik kedvelik a titkos mozgás mechanikával ellátott társasjátékokat. A játékidő elég tetemes, viszont cserébe egy nagyon részletesen és lebilincselően felépített játékkal játszhat mindenki, aki leült ez elé a társasjáték elé.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Téma/Tematika
stratégiai
Kiadó
Delta Vision Kft.
Cikkszám
KTM100000166
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.