Escape

Escape
Escape
Escape
Escape

Kalandorok bátor csapata bezárva egy elátkozott templomban. Fel kell tárniuk a templom kamráit, hogy rátaláljanak a mágikus kristályokra, amik aktiválásával meg tudják törni a templom átkát. De vigyázat a 10 perces játékidő valóságos! Ha nem jut ki a csapat minden tagja 10 percen belül, akkor az egész csapat odavész. Képes leszel megbírózni ezzel az idegőrlő feladattal?

8 – 99 éves kortól ajánlott
1 – 5 játékos számára
~ 10 – 30 perc
új
2NGWEtZXY90
14 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 730 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Kristian Amundsen Ostby 2012-ben megjelent co-operative játékát akár öten is játszhatjuk, de ha elég bátrak vagyunk, egyedül is nekifuthatunk az embert próbáló feladatnak.
 
Mit kapunk a dobozban?
 
6 alap terem lapot, 13 terem lapot, 13 elátkozott és kincses terem lapot, 25 egyedi kockát, 5 fa kalandor figurát, 5 kalandor jelzőt, 25 drágakövet, 1 drágakő tároló lapot, 14 átok kártyát, 13 kincs kártyát, 1 soundtrack CD-t, 1 homokórát, 1 szabálykönyvet
 
 
 
A játék menete:
 
Felhelyezitek az asztal közepére a kezdő alaplapot a két oldalán egy-egy véletlenszerűen választott lappal. Rárakjátok a kalandor figurákat a kezdő teremre. A játékosok számától függően felrakjátok a drágaköveket a drágakő tároló lapra. Megkeveritek a maradék lapot és fejjel lefelé a pálya mellé helyezitek. Minden játékos kap öt kockát. A játékhoz a zenét le lehet tölteni egy applikációra, ha így kényelmesebb vagy nincs más lehetőség, ellenkező esetben elindítjátok a CD-t, megfordítod a homokórát, és már kezdődhet is a játék.
 
Az Escape egy valós idejű játék, vagyis ténylegesen 10 percetek van arra, hogy mindannyian kijussatok az elátkozott templomból. Amikor meghalljátok, hogy: Escape! , minél gyorsabban dobálva a kockáitokat elindultok kifelé a templomból. Ahhoz hogy egyik teremből a másikba jussatok, a megfelelő szimbólumokat kell kidobnotok a kockákkal. A kockákkal annyiszor dobtok újra, ahányszor akartok. Azonban, ha egy fekete maszkot dobtok ki, akkor azt a kockát nem dobhatjátok újra. Ezeket kiválthatjátok, ha egy arany maszkot dobtok az egyik kockával. Egy arany maszk maximum két fekete maszkot vált ki. Előfordulhat az is, hogy már nem tudjátok kiváltani a fekete maszkokat. Ekkor egy másik játékos segíthet rajtad az ő arany maszkjaival, de csak úgy, hogy ha azonos teremben tartózkodik veled.
 
A játék során háromszor hallani fogtok egy gongot. Ilyenkor vissza kell érnetek az alaplapra, mielőtt a felgyorsult zene után ismét megszólalna a gong. Különben a templom ajtajai bezáródnak és nem tudtok kijutni. A harmadik gongütéskor pedig vége a játéknak.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
Mint ahogy említettük, ez egy co-operative játék, vagyis együtt kell dolgozni a siker érdekében. A játékot akkor nyerik meg a játékosok, ha a harmadik gong előtt minden játékos el tudta hagyni a templomot. Ehhez az kell, hogy a drágakő tároló lapkákra felhalmozott kövekből minél többet elhelyezzünk a pályán a megfelelő kockadobásokkal bizonyos termekben. Ha megtaláljuk a kiutat ábrázoló lapot, annyi kulcs ikont kell dobni a kockákkal, ahány drágakő van a drágakő tároló lapon. Ha ez sikerült, az ajtó kinyílik, és minden játékos, aki elér eddig, ki tud menekülni és a csapat megnyeri a játékot.
 
 
 
Végezetül:
 
Az Escape egy nagyon pörgős és izgalmas játék. A kihívás nem kicsi, és a valós időkorlát remekül fokozza a feszültséget, ugyanakkor sok-sok vidám percet is szerez egyben a játékosoknak. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a gyors gondolkodást és igazi csapatjátékosok. No meg persze ott buzog bennük a kalandvágy.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
angol
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
Lapka-elhelyezés, Moduláristábla, Kooperatív, Forgassésmozgass, Kockadobás, Merjésnyerj, Rácsmozgás, Solitaire, Valósidejű, Re-rollingandLocking, ElapsedRealTimeEnding, PhysicalRemoval
Fejlesztési területek
helyzetfelismerés, együttműködési képesség / kooperáció, koncentrációs képességek fejlesztése
Téma/Tematika
kiszabadulós
Kiadó
PIATNIK_HU
Kiadás éve
2 012
Cikkszám
KTM500002291
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.