Flash Point Fire Rescue (eng)

Flash Point Fire Rescue (eng)
Flash Point Fire Rescue (eng)
Flash Point Fire Rescue (eng)
Flash Point Fire Rescue (eng)
Flash Point Fire Rescue (eng)
Flash Point Fire Rescue (eng)
Flash Point Fire Rescue (eng)
Flash Point Fire Rescue (eng)

Tűzoltók küzdenek azért, hogy a bennrekedt embereket kimentsék a lángoló házból. Feladatuk egyáltalán nem könnyű. Sosem lehet tudni, mikor gyullad be egy vegyi anyagokkal teli tartály vagy más a hát belsejében, vagy hogy jó fele haladnak-e és nem csak egy fals jelzést követve próbálnak meg eljutni a ház egy bizonyos részébe. Csatlakozz te is a bátor csapathoz és társaiddal együtt válj igazi hőssé!

10 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 6 játékos számára
~ 45 – 60 perc
új
M10L0GCwjh4
14 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 740 Ft
Győri készlet
1 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékról röviden:Kevin Lanzing 2011ben megjelent játéka 1-6 fő részére a második kiadását éri meg, ahol a játékosoknak szorosan, igazi csapatként kell együttműködni, ha sikeresen meg akarnak küzdeni a lángokkal.

 

Mit kapunk a dobozban?1 dupla oldalú játéktábla, 6 tűzoltó figura, 33 tűz jelző,18 POI jelző, 24 sérülés jelző, 9 ajtó jelző, 24 gyulladáspont jelző, 21 akció jelző, 3 gyógyítás jelző, 6 vegyi anyag jelző, 3 jármű jelző, 6 játékos kártya, 1db 6oldalú kocka, 1db 8oldalú kocka, 6 játékossegítő kártya, 6 specialista kártya, 1 szabálykönyv

 

A játék menete:Az alapjátékmódot játszva senki nem kap specialitás lapot, viszont a játék sokkal könnyebb, ha ezt megteszik a játékosok a játék kezdetekor.Minden specialitás egy-egy szerepkört takar, és egyedi tulajdonságokkal ruházza fel a tűzoltókat.A szabálykönyvnek a segítségével fel kell helyezni a kezdeti POI (megmentendő személy) jelzőket és a tüzeket, valamint a gyulladáspont jelzőket a játéktérre.Majd a játékosok eldöntik, hogy melyik ajtónál szeretnének behatolni az épületbe és hogy hol álljanak a kocsik(tűzoltó és mentő).A cél, hogy legalább 7 személyt kimenekítsenek és a mentőbe juttassanak, mielőtt az épület összeomolna.Egy játékos a körében annyit cselekedhet, ahány akciópontja van. Egyet lépni egy pontba kerül, és a tűz elleni küzdelem is egy pontot emészt fel. Ám ahhoz, hogy a tűz ki is aludjon két pontot kell elkölteni, hiszen először csak füsté fordul át.A tüzeket érdemes kordában tartani, mivel ha túlságosan elterjednek az áldozatok és a tűzoltók is belehalhatnak. Utóbbiak újraélednek a következő körükben az egyik bejárat előtt. Valamint az épület maga is sérülhet, és ha elfogynak a sérülés kockák, akkor bizony összeomlik az épület és a játékosok vesztetek.Tehát igazi csapatmunkára lesz szükség, hogy sikerüljön kimenteni elegendő embert, de bizony előfordulhat az is, hogy a jelző túloldala üres, és hiába mentek addig.Valamint minden játékos köre végén dob a két kockával, és a tűz a kidobott koordinátán terjed tovább, vagy ha szerencséjük van, csak egy füst keletkezik ott.

 

Hogyan lehet nyerni?A játékot akkor nyerik meg a játékosok, ha sikeresen kimentetek 7 áldozatot a lángok karmai közül.

 

Végezetül:A Flash Point-Fire Rescue egy kiváló kooperációs társasjáték, ahol igazi csapatmunkára lesz szükség. Nem elég csak gyorsan haladni, meg kell gondolni azt is, hogy mikor melyik tüzet kell eloltani, hogy biztonságban megérjük a következő kört is. Ajánljuk mindenkinek akik egy igazán egyedi témájú társasjátékra vágynak.SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Flash Point Fire Rescue
Játékszabály nyelve
angol
Nyelvi függőség
egyszerű feliratok és kulcsszavak
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
Akciópontok, Fogdésvidd, Váltakozóképességek, Kooperatív, Szimuláció, Kockadobás, Rácsmozgás, Solitaire, Négyszög-rács
Fejlesztési területek
stratégiai gondolkodás, együttműködési képesség / kooperáció, szociális képességek fejlesztése
Téma/Tematika
tűzoltós
Kiadó
Indie Boards & Cards
Kiadás éve
2 011
Cikkszám
KTM500002762
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.