Focifogadás

Focifogadás
Focifogadás
Focifogadás
Focifogadás
Focifogadás
Focifogadás
Focifogadás
Focifogadás

A Focifogadásban egyaránt benne van a fogadás izgalma, és a futballmeccs lejátszásának pörgése. A Focifogadásban a játékosok egyedülálló módon vezetnek le egy egész foci meccset, azonban nem egyik vagy másik csapatot irányítják, hanem akciókártyák segítségével befolyásolhatják a meccs alakulását. Méghozzá úgy, hogy a saját fogadáskártyáik feltételei érvényesüljenek majd a meccs végén.

9 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 6 játékos számára
~ 30 – 60 perc
új
9 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 495 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:
 
Aczél Zoltán és Aczél Till 2014-ben megjelent játéka 2-6 játékos részére egy izgalmas focimeccsre invitálja a játékosokat, ahol ők maguk fogják a meccset irányítani, hogy az számukra kedvezően végződjön.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
Játékpálya, 54 fogadáskártya, 80 akciókártya, 7 fa jelölőkocka, 1 db kezdőjátékos kártya, játékpénz (100, 500, 1000 és 2000 címletekben), 2 db félidő eredményt jelző lapka, 36 tétjelző (játékosonként 6), 6 db segédlap, 1 db 12 oldalú dobókocka, 24 db szorzókorong, 1 szabályfüzet
 
 
 
A játék menete:
 
Minden játékos kap 400 pénzt. Majd négy-négy lapot a konkrét és az egyéb fogadáslapok közül. Ezekből összesen négyet kell megtartaniuk. A többi kikerül a játékból. Ezek lesznek azok a lapok, amiknek a feltételét a meccs végére teljesíteniük kell.
 
A fogadólapok lecserélésére a félidőben lesz lehetőség 200 pénz ellenében. Ilyenkor kidob egy lefordított fogadólapját, majd húz két lapot akármelyik pakliból és egyet megtart belőlük. Ez a lap már nyilvános lesz, vagyis képpel felfelé kell leraknia maga elé.
 
A 12 oldalú kockát a játék kezdetekor a kezdő csapat felére a középpályára kell rakni. Majd a soron következő játékos abból a pakliból húz két lapot, ahol éppen a labda tartózkodik. Ezekből egyet választ és kijátssza, a másikat a dobó pakliba rakja. A labda ekkor a lapon leírtaknak megfelelően mozog. Majd a következő játékos jön.
 
Ha egy pakli kifogy, akkor újra kell keverni, és egyel arrébb tolni az idő jelzőt. Ha az időjelző eléri a félidő jelet, akkor van lehetősége mindenkinek módosítani a fogadásokon. Majd ha az utolsó kockán is túlhaladt a jelző, akkor van vége a meccsnek.
 
A játék két variánsban is játszható a tapasztaltabb játékosok számára. Ezek a Bukméker és a Fogadás élő meccsre játékmódok.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játékot az nyeri, akinek a legtöbb fogadáslapja teljesült a meccs végére.
 
 
 
Végezetül:
 
A Focifogadás egy egészen egyedülálló játék, mert egy focimeccs izgalmát nyújtja minden résztvevőnek és egyaránt bele tudnak bújni a drukkerek, edzők és fogadók bőrébe is. Ezzel fokozva még inkább az izgalmakat. Bátran ajánljuk mindenkinek, nem csak a focirajongóknak. Remek szórakozást nyújt akár az egész családnak, hiszen könnyen tanulható és egyszerű játékmenete van.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék eszköze
nagy tábla (min 50 x 50 cm)
Játék mechanizmusa
ügyességi, helyzetkialakítós
Fejlesztési területek
deduktív gondolkodás fejlesztése, helyzetfelismerés, kombinációs készség
Téma/Tematika
focis
Kiadó
Gém Klub Kft.
Kiadás éve
2 014
Szerző(k)
Aczél Zoltán, Aczél Till
Cikkszám
KTM100000187
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.