Krysis

Krysis
Krysis
Krysis
Krysis
Krysis
Krysis
Krysis
Krysis
Krysis
Krysis

A Krysis egy gyakorlott társasjátékosok számára is bátran ajánlható taktikai-stratégiai társasjáték. A történet szerint a világot romlásba döntötte az őrült tékozlás és dekadencia, és nagy krízis után az értékrend megváltozott. Mindenki értékes kristályokat és a régi korok tárgyait gyűjti. Fontos az egyensúly megtalálása a gyorsaság, az erő és a teherbírás között, hiszen nem mindegy, mikor mit, mennyit és kitől veszek el.

10 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 4 játékos számára
~ 45 – 90 perc
új
5 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 295 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek


 
A játékról röviden:
 
Aczél Zoltán & Ágó Zoltán 2009-ben megjelent játéka 2-4 fő részére egy poszt apokaliptikus világba vezeti el a játékosokat, ahol már nem a pénz, hanem a régi korok tárgyai az érték.
 
Mit kapunk a dobozban?
 
1 játéktábla, 72 ügynökkártya, 24 különlegesügynök-kártya, 24 leletkártya, 8 áttekintő kártya, 4 bányászfigura, 4 pontjelző kocka, 4 paraván, 125 kristály
 
A játék menete:
 
Minden játékos kap egy paravánt. A mögötte lévő rész az otthon, ahol már biztonságban vannak a megszerzett tárgyak. Az előtte lévő rész a tábor, ahova először kerülnek a megszerzett kristályok és kártyák.
 
Minden játékos elveszi a szállító és harcos ügynökeit. Külön megkeverve, a paraván bal és jobb oldalára helyezi őket, majd mindegyikből felhúz hármat. A játékosok szintén megkapják a kezdő kristálykészleteket, és egy leletkártyát a táborba képpel lefelé. Indulhat is a vadászat a kincsekre.
 
A játék öt körből fog állni. A cél az, hogy a játékosok a kezükben tartott lapokból egy három fős csapatot állítsanak össze minden körben. Ezzel a csapattal pedig a játék végére a legtöbb győzelmi pontot érő kristályt és leletet gyűjtsék be.
 
Egy játékos köre négy fázisból áll: bányászat, ügynök fázis, akció, befejezés.
 
A bányászat fázisban a játékosok a paraván mögött lévő kristályaikkal szimultán licitálnak, hogy minél jobb helyt szerezzenek meg a következő szinten.
 
Az ügynök fázisban a játékosok szimultán helyeznek le ügynök lapokat maguk elé. Egyszerre felfordítják, majd megismétlik ezt még kétszer. Ez lesz a csapatuk a köre. A bal felső részen látható számok összeadásával pedig eldől, hogy melyik játékos lesz a gyorsabb az akció fázisban.
 
Az akció fázisnál a játékosok hátrom lehetséges opció közül választhatnak. Békés szállítás, rablás vagy bányászat. Ennek a fázisnak a során lehet a leletkártyákat is felhasználni a táborból.
 
A befejezés fázisban a kijátszott ügynökök és a felhasznált leletkártyáikat eldobják és három új ügynök lapot húznak a paklijaikból olyan összeállításban, amilyenben szeretnének.
 
Hogyan lehet nyerni?
 
Az ötödik kör végén a paraván mögé szállított kristályok és leletkártyák győzelmi pont értékét lelépik a játékosok a pontozósávon, és akinek több pontja van, megnyerte a játékot.
 
 
 
Végezetül:
 
A Krysis egy egészen egyedi magyar fejlesztésű játék, ahol barátságnak nincs helye. Így olyan játékosok számára ajánljuk, akik nem sértődnek meg az asztal körül. A játék bőven ad lehetőséget a taktikázásra így a tapasztaltabb játékosok is megtalálhatják a számításukat ebben a társasjátékban.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
közepes
Játék mechanizmusa
ügyességi, kártyás
Fejlesztési területek
stratégiai gondolkodás, memória, kombinációs készség
Téma/Tematika
harci
Kiadó
Game of the Game
Szerző(k)
Aczél Zoltán, Ágó Zoltán
Cikkszám
KTM100000236
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.