Lélekpillangó

Lélekpillangó
Lélekpillangó
Lélekpillangó
Lélekpillangó
Lélekpillangó
Lélekpillangó
Lélekpillangó
Lélekpillangó
Lélekpillangó
Lélekpillangó

Boldogságot adni és kapni: mindenkinek ez az egyik célja az életben. De vajon tudjuk mi tesz boldoggá másokat és minket? A Lélekpillangó társasjáték során közelebb kerülünk a válaszhoz, hiszen minden fordulóban egy játékos megpróbálja kitalálni, a többiek közül kit mi tenne boldoggá. A játékot még változatosabbá teszik a szituációkártyák, amik megadják, mi szerint kell választani a játékosnak. A játék kulcsa az egymásra hangolódás.

7 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 6 játékos számára
~ 15 – 60 perc
Állapot:
6 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 340 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
 
A játékról röviden:
 
Aczél Zoltán játéka 2-6 fő részére, ami 7 éves kortól játszható; az emberi lélek rejtelmeibe vezet el minket, hogy megtudjuk mi is teszi boldoggá a másikat.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
1 db játéktábla, 60 db pillangókártya, 21 db ajándékozókártya, 6 db tippkorong, 6 játékbábu, 7 db jelölőkártya, játékszabály
 
 
 
A játék menete:
 
A játékot kétféleképpen lehet játszani. Alapjáték és szituációs játékváltozatban.
 
Az alapjátéknál a táblát az A oldalával kell felhelyezni. Minden játékos választ egy színt, és megkapja a hozzá tartozó tipp korongot és bábut. A kezdő játékos megkapja a szürke jelölőkártyát és egyet minden játékos színéből. A 60 pillangó kártyát és a 21 ajándékozó kártyát meg kell keverni és a tábla mellé helyezni képpel lefelé. Ez lesz a húzópakli.
 
Az osztó játékos húz egyel kevesebb lapot, mint ahány játékos van és kitesz a pakliból képpel felfelé. Mindegyik laphoz legalább egy jelölőkártyát rak képpel lefelé. A szürkét is használhatja olyan lapra, amiről azt gondolja, egyik játékoshoz sem áll közel. Ezután a játékosok a tipp korong használatával megpróbálják kitalálni, az osztó melyik lapot szánta nekik. Attól függően, hogy mennyire biztos a dolgában az egy vagy két pontos oldalával. Majd a jelölőlapok megfordulnak és a kiértékelés következik. A helyes tippekért pont jár és előre halad a játékos bábúja a pontozósávon.
 
A szituációs változatban ha az osztó egy szituációs mezőn áll, akkor húznia kell két szituációs kártyát, és az egyiket kiválasztva felolvasnia. Majd ennek megfelelően kell lehelyeznie a jelölőkártyáit. A mosoly mezőn álló osztó az alapjátéknak megfelelően jár el. Míg a duplázó mezőn álló játékos esetén minden pont duplázódik, de osztó esetében a játékos eldöntheti, hogy normál módon játszik a körben, vagy húz a szituációs kártyák közül.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játékot az nyeri, akinek a bábuja előbb halad át a célvonalon, vagy lép arra a mezőre.
 
 
 
Végezetül:
 
A Lélekpillangó egy igazán érdekes játék, ami a lélek rejtett vágyaiba, mélységeibe enged betekintést. Remek társasjáték baráti társaságok számára. És arra is kiválóan alkalmas, hogy összehozzon, összehangoljon új embereket, társaságokat.SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
Történetmesélés, Limitáltkommunikáció
Fejlesztési területek
vizuális érzék fejlesztése, deduktív gondolkodás fejlesztés, szociális képességek fejlesztése
Téma/Tematika
önismeret
Kiadó
Gém Klub Kft.
Kiadás éve
2 013
Szerző(k)
Aczél Zoltán, Tuska Miklós
Cikkszám
KTM100000439
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.