Okos kertész

Okos kertész
Okos kertész
Okos kertész
Okos kertész
Ez a játék egyszerre rejt egyfős fejtörőket és társasjátékot az óvodásoknak, ugyanakkor komolyabb feladványokat iskolásoknak, és családi társasjátékokat is. A kedves virágok a könnyed kooperációs játéktól a kemény logikai játékig több generáción keresztül elkísérhetik a játékosokat. Az Okos kertész a Gém Klub által 2012-ben kiírt játékötlet pályázat nyertese volt az óvodásoknak való játékok kategóriájában.
4 – 99 éves kortól ajánlott
1 – 12 játékos számára
~ 15 – 20 perc
új
4 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 245 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:
 
Zubály Sándor 2012-ben megjelent játéka 1-12 fő részére egy generációkon átívelő játékot hozott el a társasjátékozni vágyóknak. Fejtörők, stratégiai játékmódok és még sok más vár a játékosokra.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
1 játéktábla 2 féle játéktérrel a két oldalán, 12 db színes viráglapka, 1 feladatfüzet 48 feladvánnyal és 6 játék szabályával, 1 dobókocka
 
 
 
A játék menete:
 
Az Okos Kertész társasjáték akár már a legkisebbeknek is tud szórakoztató feladványokat biztosítani, amit ha akarnak egyedül is megpróbálhatnak megoldani. A feladatuk az lesz, hogy a képen látható egyik ábrának megfelelően felhelyezzék a játéktérre a megfelelő virág lapkákat.
 
Ha ezek már mennek, akkor komolyabb kihívásokat is ki lehet próbálni. Például úgy kell megoldani a feladványt, hogy kék virágok nem kerülhetnek másik kék viráglapka mellé.
 
Ezek után a táblát is meg lehet fordítani, amin kis bogárkák szaladgálnak némely mezőn. Itt már úgy kell megoldani a feladványokat, hogy az azonos színű bogarakra nem kerülhet lapka, mert bizony megeszik az ilyen virágokat.
 
A játékos feladványokat akár csapatban is meg lehet oldani, így nyújtva játékélményt több lurkónak is.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A feladványok sikeres megoldása sikerélményhez juttatja a kicsiket és a játékélmény mellett fontos készségeik is fejlődnek.
 
 
 
Végezetül:
 
Az Okos Kertész társasjáték egy remekül kitalált, színes és megkapó képi világgal rendelkező magyar társasjáték. A kicsiktől kezdve a kisiskolásokig tartogat kihívásokat mindenkinek, így akár több generáció is remekül elszórakozhat ennek a csodálatos társasjátéknak a segítségével. Fejleszti a kisebbek motorikus és formafelismerő készségét, valamint a nagyobbak logikai képességeit. Bátran ajánljuk minden kisgyermekes családnak.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
logikai feladvány, kártyás
Fejlesztési területek
szókincsbővítés, együttműködési képesség / kooperáció,
Téma/Tematika
mese
Kiadó
Gém Klub Kft.
Cikkszám
KTM100000518
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.