Pandemic (eng)

Pandemic (eng)
Pandemic (eng)
Pandemic (eng)
Pandemic (eng)
Pandemic (eng)
Pandemic (eng)

Szerettek csapatban dolgozni, egymás mellett egy közös célért? Megvan bennetek minden, ami az emberiség megmentéséhez kell? Egy járványelhárító csapat szakképzett tagjaiként kell felfedeznetek a tomboló halálos járványok ellenszérumait, még mielőtt azok világszerte elterjednének. Gyertek és tegyétek próbára magatokat! Ne hagyjátok cserben az emberiséget!


A társasjáték angol nyelvű, adunk hozzá magyar játékszabályt.

8 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 4 játékos számára
~ 45 – 60 perc
új
0GFZOvim510
13 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 700 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek


 
Matt Leacock játéka 2007-ben jelent meg 2-4 fő részére, számos társasjáték díjat hódított el az évek folyamán.
 
Mit kapunk a dobozban?
 
játéktábla a világ nagyvárosaival, 7 szerepkártya - nekik megfelelő bábukkal, 6 kutatóállomás, 6 jelölő, 96 víruskocka, 48 fertőzéskártya, 59 játékos kártya, szabály összefoglaló kártyák és játékszabály
 
A játék menete:
 
A Pandemic egy co-operative játék, ahol a játékosok együttes erővel dolgoznak azon, hogy elérjék a kitűzött célt. Ellenfelük maga a játék lesz.
 
A játékban a játéktéren lévő városokban terjedni kezdő vírusokat kell megfékezni, és közben megtalálni az ellenszerüket. Azonban ez nem olyan egyszerű dolog, mint elsőre tűnik.
 
Először el kell dönteni, milyen nehézségi fokon akarják játszani a játékot a résztvevők. Ennek megfelelő számú járványkártyát kell keverni a játékoskártya-pakliba.
 
Minden játékos kap egy szerepkört véletlenszerűen a hét szerepkörkártya közül. Minden szerepkör egy speciális képességgel bír, ami segítségére lesz a játékosoknak a játék folyamán.
 
Majd Atlantából indulva, egy kutatóállomásról megpróbálják megfékezni a világtérképen máris jelenlévő négy vírust.
 
A különféle vírusokat különböző színű víruskocka jelzi. Egy városban maximum három víruskocka lehet. Ha valami módon még kerülne oda, akkor kitörés következik be, és a vírusok elterjednek a környező városokban. Ez könnyen okozhat láncreakciót.
 
A játékosoknak a körükben 4 akciójuk van, amivel mozoghatnak a vonalakkal összekötött városok között. A kezükben lévő lapokkal elrepülhetnek távolabbi városokba, kutató állomást hozhatnak létre egy városban, vagy víruskockákat szedhetnek le abból a városból, ahol tartózkodnak. Majd a körük végén húznak két lapot a játékoskártyák közül.
 
Ezután a fertőzéskártyák közül kell felfordítani annyit, amennyinél a mutató áll.
 
Mindez addig folyik, amíg az egyik dolog be nem következik a következők közül:
 
Hogyan lehet nyerni?
 
1.:A játékosok kifejlesztik mind a 4 vírus ellenszerét. Ezt úgy tudják megtenni, hogy a megfelelő színű, és mennyiségű városkártya segítségével a kutatóállomások egyikére vonulnak és egy akciópontért kifejlesztik az. Ha mindegyik vírus ellenszerét kifejlesztették a játékosok megnyerik a játékot.
 
2.: A kitörésjelző eléri a nyolcast. Minden kitörés után, egyel lejjebb kell mozgatni a kitörésjelzőt. A nyolcadik kitöréssel a játékosok elvesztik a küzdelmet a vírusok ellen.
 
3.:Ha elfogy a játékoskártya pakli. Ha egy játékos nem tud húzni lapot ebből a pakliból a köre végén, a játékosok elvesztették a harcot a vírusok ellen.
 
4.: Ha egy vírus fajtából felkerül az összes kocka a pályára, a játékosok elvesztették a játékot, mivel a vírus megállíthatatlan mértékben elszaporodott.
 
Végezetül:
 
A Pandemic egy egyedülálló játék, amiben szoros együttműködésre van szükség a játékosok részéről, hogy sikerrel járjanak. A játék témája egészen különleges. Ajánljuk mindazoknak, akik a változatosság kedvéért nem egymással akarnak versengeni, hanem összedolgozva akarnak világméretű hőstettet végrehajtani.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Pandemic
Játékszabály nyelve
angol
Nyelvi függőség
egyszerű feliratok és kulcsszavak
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
Akciópontok, Kollekciógyűjtés, Váltakozóképességek, Kooperatív, Paklitervezés, Pontrólpontramozgás, Tags
Fejlesztési területek
stratégiai gondolkodás, együttműködési képesség / kooperáció, koncentrációs képességek fejlesztése
Téma/Tematika
sci-fi
Kiadó
Z-man
Kiadás éve
2 014
Szerző(k)
Matt Leacock
Cikkszám
KTM500003163
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.