Pandemic - Pengeélen kiegészítő

Pandemic - Pengeélen kiegészítő
Pandemic - Pengeélen kiegészítő
Pandemic - Pengeélen kiegészítő
Pandemic - Pengeélen kiegészítő

A Pandemic első kiegészítője rengeteg újdonságot tartogat minden Pandemic rajongónak. A játékot akár már öten is lehet játszani. Sőt valaki akár dolgozhat a csapat ellen is, mint bioterrorista. Egy új vírusfaj is felütötte a fejét a világban, sőt akár mutálódhat is, ami csak még veszélyesebbé teszi. A segítség sem marad el. Új szerepkörök és akciólapok várnak a csapatra, hogy segítsék a vírusok elleni harcot. Csak az alapjátékkal együtt játszható!

8 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 5 játékos számára
~ 45 – 50 perc
új
0GFZOvim510
14 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 735 Ft
Győri készlet
1 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékról röviden:Matt Leacock és Thomas Lehmann 2009ben megjelent játéka 2-5 fő részére új kihívásokat állít a vírusok ellen harcoló játékosok elé. Akár úgy is, hogy egyikük aktívan a csapat ellen dolgozik a bioterrorista szerepkörében.

 

Mit kapunk a dobozban?7 új szerepkör kártya, 7 új bábu, 8 esemény kártya, 8 új különleges kitörés kártya, 1 lila vírusjelölő, 1 lila vírus jelölő matrica és kártyalap, 2 mutációs kártya, 3 mutációs esemény kártya, 1 bio terrorista jegyzet füzet, 1 kitörés kártya, 1 összegző kártya, 5 petricsésze a víruskockáknak, 4 üres kártya, 1 szabálykönyv

 

A játék menete:A játék új szerepkörökkel bővült, mint például a generalyst, aki a szokásos négy akció helyett ötöt hajthat végre a körében. Valamint új eseménylapok is helyet kaptak a kiegészítőben, amiből játékosonként kettőt kell bekeverni a meglévők közé.Az új, lila vírusból kevesebb víruskocka van. Ezért sokkal jobban figyelni kell rá, mert ha elfogynak, akkor bizony vége a játéknak. Ráadásul úgy terjed a világban, ha egy másik vírussal együtt van egy városban és ott terjed a másik vírus, akkor ez is terjed. Megállítani úgy lehet, ha 5 akármilyen egyszínű lapot eldob a játékos, amik közül az egyiknek annak a városnak a lapja kell, hogy legyen ahol egy ilyen vírus kocka található.A kiegészítő talán legnagyobb újdonsága a bioterrorista. Ezt a szerepkört választva a játékos a többiek ellen dolgozik, és megpróbál minél nagyobb káoszt teremteni a világban, hogy ellehetetlenítse őket. Egy térkép lapon jelöli a mozgását és akcióit, amiből aztán a játékosoknak ki kell találnia, hol van és megállítani. A bioterrorista terjesztheti a vírusokat, új városokat fertőzhet meg, sőt akár le is rombolhatja a felépített kutatóállomásokat.A dobozban helyet kapott még pár új kitörés kártya is, amik plusz hatással lesznek a játékra amellett, hogy emelik a fertőzöttségi szintet. Valamint a víruskockákhoz kis petricsésze tárolók is járnak, amikben könnyebben lehet tárolni őket, sőt aki akarja el is nevezheti azokat.

 

Hogyan lehet nyerni?A játékot a négy vírus ellenanyagának kifejlesztésével lehet megnyerni, úgy hogy egy lila vírus kocka sincsen már a pályán, vagy ki kell fejleszteni mind az öt vírus ellenanyagát.

 

Végezetül:A Pandemic: On the Brink egy érdekes csavart vitt az amúgy is izgalmas Pandemic játékmenetébe. A bioterrorista és az új vírus moduljai külön-külön is használhatóak, így magunk választhatjuk meg, hogy mekkora kihívást vállalunk be. A kiegészítőt bátran ajánljuk minden Pandemic tulajdonosnak.SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Termék jellege
játék kiegészítő
Játékcsalád
Pandemic
Játékszabály nyelve
angol
Nyelvi függőség
mérsékelt idegen nyelvű szöveg
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
Akciópontok, Kollekciógyűjtés, Kereskedés, Váltakozóképességek, Visszatartottinformáció, Szövetségek, Kooperatív, Paklitervezés, Pontrólpontramozgás, HiddenMovement, Tags
Fejlesztési területek
kombinációs készség, együttműködési képesség / kooperáció, szociális képességek fejlesztése
Téma/Tematika
vírusos
Kiadó
Z-man
Kiadás éve
2 016
Szerző(k)
Thomas Lehmann, Matt Leacock
Cikkszám
KTM100002947
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.