Pesti srácok 1956 társasjátéka

Pesti srácok 1956 társasjátéka
Pesti srácok 1956 társasjátéka
Pesti srácok 1956 társasjátéka
Pesti srácok 1956 társasjátéka

Egy játék 3 játékmóddal

 

Ez a játék azért született meg, hogy emléket állítson a magyar társadalom forradalom és szabadságharc alatti páratlan egységének, a harcokban részvevő, azok során megsebesülő vagy életét elvesztő embereknek (munkásoknak, diákoknak, értelmiségieknek). A forradalom bukása után meghurcoltaknak, a kivégzetteknek, a megtorlás elől külföldre menekülőknek, és annak a széleskörű nemzetközi rokonszenvnek, amely a szóbeli támogatás mellett elsősorban a külföldről (Lengyelországból és máshonnan) Magyarországra érkező segélyszállítmányokban nyilvánult meg.

8 – 99 éves kortól ajánlott
1 – 4 játékos számára
~ 30 – 90 perc
új
ETG0JP3Lbf0
9 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Felkelő játékmód egyszerűsített szabályokkal rendelkezik, azok számára ajánlott, akik most ismerkednek a társasjátékok világával. A játékosok egy csapatban, közösen harcolnak, hogy sikerre vigyék a forradalmat. Játékidő: 30 perc.A Bajtárs játékmód összetettebb élményt ad. A játékosok mélyebben elmerülnek a forradalmi Budapest világában, és a folyamatosan változó nemzetközi hírekkel is számolniuk kell. Játékidő: 50-70 perc.A Szembenálló játékmód azoknak ajánlott, akik nem riadnak vissza a konfliktusoktól! Egy játékos a szovjet tábornok és az ÁVH parancsnok szerepében harcol a forradalmárok csapata ellen. Játékidő: 60-90 perc.

 

A játékosoknak az első 7 napot kell 1956 októberében végig játszaniuk, kooperatív módban megküzdve az orosz egységek tankjaival és az események álltal kiváltott problémák többségét megoldják.

 

A két utóbbi játékmódban akkor is győznek a játékosok, ha az összes ellenséget kiűzték a városból (de még van 1-2 megoldtlan ügyük), azonban ha a moráljuk e közben túlságosan lecsökken, úgy elveszítik a játékot.

 

Ha a játékosok győznek, az orosz erők elhagyják a várost (ahogy valóban ezt egy hétig meg is tették), ha azonban a vezetőjük elesik a harcban, úgy a csapatszellem is meggyengül, így a környező országok nem veszik észre a felkelést és hamvába hal a forradalom.

 

A nagyszerű Kickstarter projekt után, végre a boltokban is elérhető a nemzetközi sikerrel büszkélkedő társasjáték!

 

A doboz tartalma:

 

1 játéktábla, 3 üvegkavics, 2 dobókocka, 3 játékszabály, 139 kártya, 101 lapkaSAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
Akciópontok, Szövetségek, Kooperatív, Paklitervezés, Szimuláció, Kockadobás, Solitaire, Események, VIC-19TugofWar
Fejlesztési területek
taktikai gondolkodás, szociális képességek fejlesztése, kombinációs készség
Téma/Tematika
forradalom
Kiadó
Kard és Korona
Kiadás éve
2 016
Cikkszám
KTM100003012
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.