Rettegés Arkhamban - A kártyajáték

Rettegés Arkhamban - A kártyajáték

A Massachusetts állambeli Arkham álmos kisvárosában rettenthetetlen nyomozók kis csapata igyekszik feltárni az emberiséget fenyegető baljós veszedelem mivoltát. De vigyázat! A mágikus birodalom számtalan szörnyűséget rejt, és a nyomozóknak ügyelniük kell arra, hogy megőrizzék épelméjűségüket, és életben maradjanak.


A Rettegés Arkhamban: A kártyajáték egy 1–4 fős kooperatív játék, amelyben a játékosok egy-egy nyomozó szerepébe bújva iszonyatos, hátborzongató rejtélyeket próbálnak megoldani. Minden játék egy hosszabb kampány egy-egy fejezete, amelyben a döntések messzemenő és váratlan következményeket vonnak maguk után. Élő kártyajátékról (LCG®) lévén szó, rendszeresen jelennek meg hozzá új kártyák és kalandok, így a játékosok eme alapdoboz tartalmát személyre szabhatják, vagy akár saját, egyedi paklikat is alkothatnak.


A Mérhetetlen Vének várnak.

Képesek vagytok leleplezni titkaikat, és életben maradni, hogy el is mesélhessétek azokat?

14 – 99 éves kortól ajánlott
1 – 4 játékos számára
~ 60 – 90 perc
új
8qTfk2S0T2M
31 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 575 Ft
Győri készlet
1 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Rettegés Arkhamban
Játékszabály nyelve
magyar
Játékszabály jellege
összetett
Játék eszköze
kártyajáték
Játék mechanizmusa
Akciópontok, Moduláristábla, Váltakozóképességek, Kooperatív, Szerepjátszás, Paklitervezés, Területmozgatás, Pakliépítés, Solitaire, Szcenárió/Küldetés/Kampány, Események, RES-02StatCheck, Limitáltkommunikáció, MOV-18MapDeformation, DeckConstruction
Kiadás éve
2 023
Cikkszám
KTM100006788
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.