Ricochet Robots - Száguldó robotok (eng)

Ricochet Robots - Száguldó robotok (eng)
Ricochet Robots - Száguldó robotok (eng)
Ricochet Robots - Száguldó robotok (eng)
Ricochet Robots - Száguldó robotok (eng)
Ricochet Robots - Száguldó robotok (eng)
Ricochet Robots - Száguldó robotok (eng)

Új kiadás, új akadályokkal! A résztvevők megpróbálják egyszerre kitalálni a robotok legrövidebb útját a legkülönbözőbb játékhelyzetekben. Véletlenszerűen húzott korong mutatja a következő célt és a robotot, melynek oda kell érni. Aki a legegyszerűbb utat megtalálja, elnyeri a korongot. E különleges logikai akciójátékot tetszőleges számú játékos játszhatja – ahányan csak elférnek az asztal körül.


A társasjáték angol nyelvű, de adunk hozzá magyar játékszabályt.

10 – 99 éves kortól ajánlott
1 – 20 játékos számára
~ 30 – 45 perc
yaHAsvkuLmI
10 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 505 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:

Alex Randolph eredetileg 1999-ben megjelent játékának új kiadása 1-végtelen számú játékos számára a pattogó robotok érdekes világába invitálja a játékosokat.
 
Mit kapunk a dobozban?

4 kétoldalas tábla és hozzá egy műanyag középrész, 4 robotfigura, 4 négyzet alakú jelző, 17 célpont és 1 homokóra

 

A játék menete:

A játékosok játszhatnak egyénileg is, de alkothatnak csapatokat is. A lényeg, hogy mindenki odaférjen az asztalhoz.

Miután felépítették a kívánt oldalakat használva a játékteret, a játékosok véletlenszerű helyekre lehelyezik a négy robotot, és mindegyik alá raknak egy jelölőt. Ez azt szolgálja, hogy ha valakinek nem megfelelő a megoldása vissza lehessen állítani a kezdő helyzetbe a robotokat.

A játékot lehet addig játszani, amíg el nem fogy az összes feladatkorong, vagy egy bizonyos mennyiséget meg nem szerez belőlük valaki.

A játékosok felfordítanak egy jelzőt, ami meg fog mutatni egy célmezőt a táblán, és hogy melyik robottal kell elérni oda.

Ezután mindenki megpróbálja megtervezni az útvonalat a célmezőhöz. Mindezt úgy, hogy közben nem nyúlhat a robotokhoz, vagy használja az újait végigvezetve a táblán. Az útvonalnak legalább egy pattanást kell tartalmaznia.

Egy robot addig fog mozogni, amíg valamilyen akadályba nem ütközik, ekkor tetszőleges irányban tovább pattanva folytatja majd az útját a következő akadályig.

Pattanásra fel lehet használni a többi robotot is, nem csak a terepet.

Amint valakinek megvan a megoldás, bemondja a számot amennyi lépésből meg tudja oldani a feladatot. Majd megfordítja a homokórát, és a többiek addig találhatnak jobb megoldást, amíg le nem jár az idő.

A legkisebb számot bemondó játékos demonstrálhatja a lépését. Amennyiben korrekt, megkapja a jelzőt. Ha nem sikerült neki, a következő játékos jön.

Miután valaki elvitte a tokent, a robotok ott maradnak ahova mozgatták őket. A talpak alájuk kerülnek, és jön a következő feladat.
 
Hogyan lehet nyerni?

A játékot az nyeri, aki a legtöbb jelzőt gyűjtötte össze a játék során.
 
Végezetül:

A Richochet Robots egy térlátást és helyzetfelismerést fejlesztő játék. Nagy előnye, hogy akárhány játékos játszhatja, így kiválóan alkalmas akár egész nagy társaságok szórakozására is. A sok vidám perc garantált ezzel a játékkal.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
angol
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
Moduláristábla, Rácsmozgás, TRN-02StatTurnOrder, Valósidejű, Változósetup, Négyszög-rács
Fejlesztési területek
térbeli orientáció, logikai készségek fejlesztése, deduktív gondolkodás fejlesztés
Téma/Tematika
robotos
Kiadó
Abacus
Kiadás éve
2 008
Cikkszám
KTM100000574
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.