River Crossing

River Crossing
River Crossing
River Crossing
River Crossing

Segítsünk a turistának átkelni a farönkökkel a vadállatokkal telizsúfolt folyón. Szerencsére az átkelőhelynél a vízben mindenféle farönkök állnak, és találunk néhány régi pallót is a környéken. A turistának el kell érnie a pallókat, és összekötnie velük a farönköket, persze el kell kerülnie a vízben egyetlen rossz lépésre váró, éhes állkapcsokat.

8 – 99 éves kortól ajánlott
1 – 1 játékos számára
~ 15 – 20 perc
új
5 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 295 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:
 
A Think Fun gondozásában 2010-ben kiadott fejlesztő játék, 8 éves kortól tartogat logikai kihívásokat egyéni játékosoknak.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
1 turista, 6 palló, 20 farönk, 40 feladványkártya a kezdő szinttől a profi szintig, 1 négyzetrácsos játéktábla, 1 utazózsák
 
 
 
A játék menete:
 
A játéktáblára helyezz el egy feladatlapot, majd egy kis előre tervezés után már indíthatod is a turistádat át a folyón, persze a farönkök feltétele és a pallók közéékelése után. A turistánknak úgy kell átjutni a másik oldalra, hogy nem tud palánkról palánkra ugrálni, és csak azt a pallót helyezheti át, amely vele szomszédos, abból is egyszerre csak egyet. A pallóknak hosszban pontosan illeszkednie kell a rönkökhöz, se kisebb se nagyobb nem lehet.
 
Minél előrébb haladsz a feladatokban, annál jobban megfigyelheted a helyes lépés kombinációkat, amelyek később hasznodra válnak majd. Az első feladatoknál még egyszerű átjárásról van szó, a későbbi nehezedő feladatoknál előfordulhat, hogy kalandorunknak hátra kell hagynia egy-egy pallót. Ahogy haladunk előre, úgy lesz a játék egyre stratégikusabb.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
Ha a turistánk csak a pallókon haladt végig, hogy átjusson a másik oldalra, akkor sikeresen megoldottunk a feladványt. Ha elakadtunk, pakoljuk fel az alapállást és induljunk neki megint!
 
 
 
Végezetül:
 
A River crossing egyéni fejlesztő játék a felnőtteket is megdolgoztatja, feladati nehézség szintje a mester fokig nyúl! Előre tervezés, taktikus döntések és jó szórakozás jellemzi ezt a játékot.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
összetett
Játék mechanizmusa
helyzetkialakítós, ügyességi
Fejlesztési területek
taktikai gondolkodás, logikai készségek fejlesztése, kombinációs készség
Téma/Tematika
állatos
Kiadó
ThinkFun
Cikkszám
KTM100000575
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.