Robot Turtles - Robot Teknősök

Robot Turtles - Robot Teknősök
Robot Turtles - Robot Teknősök
Robot Turtles - Robot Teknősök
Robot Turtles - Robot Teknősök
Robot Turtles - Robot Teknősök
Robot Turtles - Robot Teknősök

Egy vidám és furfangos megoldásokkal teli társasjáték kis programozóknak. A Kickstarter történetének legjobban támogatott társasjátéka könnyed, játékos formában tanítja meg a gyerekeknek a számítógépes programozás alapjait, és közben mindenki remekül szórakozik a szülők által kiadott vicces robot teknős hangokon. A cél, eljutni a pálya közepén lévő csillogó gyémántig.

4 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 5 játékos számára
~ 15 – 30 perc
új
8 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 420 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:
 
Dan Saphiro 2013-ban megjelent játéka 2-5 fő részére, ami már négy éves kortól is játszható a mozgás programozás rejtelmeibe vezeti be a kicsiket.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
Játéktábla, 4 db robotteknős-lapka, 4 db ékkőlapka, 36 db akadálylapka, 4 db bogárlapka, 4 pakli kódkártya (színenként 44 lap)
 
 
 
A játék menete:
 
A játék nagy előnye, hogy különböző nehézségi fokozatokkal játszható. Így egészen a kicsik számára is élvezetes lehet. Ugyanakkor az idősebb gyermekeknek is tartogat bőven kihívást.
 
A teknősök minden esetben a pálya sarokpontjairól indulnak, és a feladatuk az lesz, hogy eljussanak a középen található csillogó gyémántjaikhoz.
 
Ezeket kártyalapok kijátszásának segítségével tehetik meg. Az alap verzióban háromféle lap van. Előre mozgás, fordulás balra és fordulás jobbra.
 
Ha nagyobb kihívást szeretne a gyermek, akkor be lehet rakni különféle játékelemeket a pályára. Ezek lehetnek jéghegyek, amiket a teknősök elolvaszthatnak a lézerjeikkel. Ezt egy újféle lap segítségével tehetik meg, amit ilyenkor be kell rakni a felhasználható lapok közé.
 
Vagy ott vannak a dobozok, amiket a teknősök félretolhatnak az útjukból.
 
A köveket sajnos nem lehet megmozdítani, azokat ki kell kerülni.
 
Amikor egy kis játékos pedig hibát vét a mozgásában, sem kell elkeserednie. Mindenki kap egy bogár lapkát. Amire rá kell csapni, és ekkor vissza lehet vonni az utolsó lépést.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játék akkor ér véget, ha minden kis játékos beért a gyémántig. Ez általában egyszerre fog megtörténni, hiszen ebben a játékban nem a versengésen van a hangsúly, hanem a tanuláson és a mókán.
 
 
 
Végezetül:
 
A Robot Teknősök egy elképesztően sikeres társasjáték, amit bátran ajánlunk minden kisgyermekes szülőnek. Olyan dolgokat taníthatnak meg így a gyerekeknek, amit más játékban nem láthattak eddig. Ráadásul a játék buzdítja a szülőket, hogy játszanak együtt a gyermekekkel. Lépjenek ők a teknőssel, amíg a gyermek a kártyák segítségével próbálja megoldani a feladatot. Sőt az érdekes, teknősmozgásszerű hangok kiadása is javasolt. Hiszen nagyon feldobja a játékélményt a kicsik számára.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
logikai feladvány, panel lerakós
Fejlesztési területek
rendszerező készség, deduktív gondolkodás fejlesztés, kombinációs készség
Téma/Tematika
mese
Kiadó
ThinkFun
Kiadás éve
2 014
Cikkszám
KTM100000576
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.