Rubik Bűvös négyzet - 8 elemű

Rubik Bűvös négyzet - 8 elemű
Rubik Bűvös négyzet - 8 elemű
Rubik Bűvös négyzet - 8 elemű
Rubik Bűvös négyzet - 8 elemű
A karikavarázs tervezésében az illúzió kapott szerepet. A 8 egymáshoz kapcsolódó panelt úgy kell különböző irányokban nyitogatni, hogy a panelen lévő 3 gyűrűt összekapcsold. Az összecsatolt panelek tervezése miatt a kihívás az, hogy kirakjuk a lebegő gyűrűt, vagy különböző 3D-s alakzatokat hozzunk létre. Ez a hordozható játék kicsit több, mint 20 cm hosszú és 10 cm széles, ami ideális memória fejlesztésre és problémamegoldó készségre. A játék tipp füzetet nem tartalmaz.
 
Rubik Ernő legújabb találmányából fejlesztették ki a Bűvös Négyzetek játékcsaládot. A játék egymáshoz kapcsolt áttetsző műanyag lapokból áll. Ezek közé grafika, kép kerül. A négyzetlapok különleges kötésmódja teszi lehetővé, hogy kapcsolatuk állandóan vándoroljon, ennek eredményeképpen változtatható az ábrák (ábratöredékek) egymáshoz viszonyított helyzete. Egyik állapotból a másikba a lapok mozgatásával juthatunk el. Az illeszkedő élek mentén a játékot összehajthatjuk, majd újra szétnyitjuk a szomszédos éleknél és így tovább. Minden hajtogatás újabb és újabb térbeli formákat ad, más és más ábra-elrendezéssel.
10 – 99 éves kortól ajánlott
1 – 1 játékos számára
~ 15 – 120 perc
új
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 175 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékról röviden:
 
Rubik Ernő tervezésében, a Rubik Stúdió Kft. kiadásában, 8 éves kortól egy fantasztikus fejtörő!
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
8 négyzet-elem, amelyek egymáshoz vannak rögzítve.
 
 
 
A játék menete:
 
A Bűvös Négyzetek termékcsalád első tagja a Karikavarázs. 8 lapján – vásárlása idején – három egymás mellett lévő szivárványszínű karikát talál. Ha megfordítja a játékot, számos, szintén a szivárvány színeit mutató képrészletet lát. Ha a játékot hosszában kettéhajtja, egy gyűrűt kap. Ha ezt körbeforgatja, majd egy tetszőleges helyen ismét lappá nyitja szét, már összekeveredett az ábra. Minden lehetőséget nem sorolhatunk fel és nem is sorolunk fel, hiszen a megoldásra törekvés közben számos két- és háromdimenzós ábra születik.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A mozgatás változatossága és törvényszerűségeinek felismerése legalább olyan öröm lesz, mint amikor a három karikát egymásba tudta fűzni, azaz eljutott a megoldáshoz.
 
 
 
Végezetül:
 
A Rubik termékcsalád újfent egy érdekes és szórakoztató darabjával van dolgunk. Hajlítsuk, forgassuk és hozzunk létre 2D és 3D alkotásokat. A játék végcélja, hogy a kezdeti három karikát végül egymásba tudjuk kapcsolni, de nem feltétlen ebben fogjuk örömünket lelni a játék során.
 
Remekül fejleszti a logikus gondolkodást és lépés előretervezést, mind e mellett a vizuálisérzéket is.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Rubik
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
ügyességi, helyzetkialakítós
Fejlesztési területek
matematika készségek fejlesztése, logikai készségek fejlesztése, rendszerező képesség
Téma/Tematika
IQ
Kiadó
Rubik Kiadó
Kiadás éve
1 986
Cikkszám
KTM100002565
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.