Sárkánytojás

Sárkánytojás
Sárkánytojás
Sárkánytojás
Sárkánytojás
Sárkánytojás
Sárkánytojás
Sárkánytojás
Sárkánytojás

Mi az, ami szebb az aranynál, értékesebb a gyémántnál és a kincsvadászok legfőbb célja? A Sárkánytojás. A játékosok éles logikával és ügyesen taktikázva próbálnak túljárni egymás eszén, hogy minél több és értékesebb sárkánytojást gyűjtsenek össze. Ám a havas csúcsok közt nem csak hatalmas gazdagság vár rájuk, hanem félelmetes sárkányok is. Egyedül is a megpróbálhatnak szembeszállni a szárnyas fenevadakkal, de előfordul, hogy rivális kalandozók is nehezítik dolgukat.

8 – 99 éves kortól ajánlott
1 – 12 játékos számára
~ 5 – 30 perc
új
5 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 280 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékról röviden:
 
Hegedűs Csaba 2013-ban megjelent játéka, 1-12 játékos számára a kincsvadászok világába kalauzolja a játékosokat a legértékesebb kincs, a sárkánytojás után kutatva.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
55 db lapka, 1 db sárkánytojás fából (30x55mm), 1 szabályfüzet, 1 feladatfüzet
 
 
 
A játék menete:
 
A játék elején a játékosok a megkevert lapkákból egy 7x7-es rácsot alkotva kirakják a játékteret. Az egyik lesz a start lapka, amire fel kell helyezni a fa sárkánytojás bábut.
 
A kezdő játékos kiveszi a játékból ezt a lapot, és az üres helyre visszahelyezi a tojást. Indulhat is a játék.
 
Egy játékos a körében elvehet egy lapkát. Az, hogy ezt honnét veheti el, attól függ, hogy mikor jön a sorban. Tegyük fel, hogy a kezdő játékos a vízszintes mozgást választotta. Ekkor az összes páratlan számú játékos csak vízszintesen mozoghat a sárkánytojással. A Páros játékosok pedig csak függőlegesen mozoghatnak majd a játék folyamán.
 
A megszerzett lapkát képpel lefelé maga elé gyűjti minden játékos, hogy az ellenfeleik ne tudják, hány pontjuk van.
 
A tojást pedig az elvett lapka helyére kell helyezni. A következő játékos a tojástól számított oszlopban és sorban választhat majd.
 
A taktika és az előrelátás nagy szerepet fog kapni a játék folyamán, hiszen néha érdemes bevállalni egy-egy negatív lapkát, hogy ellenfeleit olyan helyzetbe hozza a játékos, hogy az nekik se legyen ideális. Esetlegesen a következő körében sok pontot érő sárkánytojást tudjon majd elvinni.
 
A játék egészen addig zajlik, amíg az egyik játékos olyan helyzetbe nem kerül, hogy a lépésével már nem tud felvenni egy lapkát sem a játéktérről.
 
Ekkor véget ér a játék.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játékosok ekkor összeszámolják a pontjaikat. Minden megszerzett sárkánytojás annyi pontot ér, ahányas szám található rajta – a sárkányok pedig annyi mínusz pontot. Miután mindenki összesítette a pontjait, a játék nyertese az lesz, akinek a legtöbb pontja van.
 
Végezetül:
 
A Sárkánytojás egy csodálatos kis logikai játék, ami igen csak próbára teheti a játékosokat. Ám mégis könnyed és gyors játékmenetével egy ideális filler játék lehet


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
logikai feladvány, panel lerakós
Fejlesztési területek
helyzetfelismerés, logikai készségek fejlesztése, kombinációs készség
Téma/Tematika
mese
Kiadó
Gém Klub Kft.
Szerző(k)
Hegedűs Csaba, Gracza Balázs
Cikkszám
KTM100000589
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.