Szolgáltatásaink

.

Társasjáték klub

SAS és KOS társasjáték klub
A SAS és KOS társasjáték szaküzlet kőboltja mellett, a Győri Társasjáték Egyesület klubhelyisége, a TársasFészek működik, amelyben rendszeresen megrendezésre kerülnek események és klubnapok. Bővebb információért látogass el hozzájuk!

További információ: www.tarsasjatek.club

.

Társasjáték bemutatás és ajánlás

SAS és KOS társasjáték bemutatás és ajánlás
Üzletünkben olyan emberek dolgoznak, akik megszállottan szeretik a társasjátékokat és igyekeznek e téren maximálisan naprakészek lenni, hogyha kérdésed támad egy régmúltbeli, vagy napjaink játékával kapcsolatban, akkor is felkészültek legyenek a válasszal. Az üzletben található valamennyi játékot részletesen be tudják mutatni, és amiből van nyitott doboz, azt meg is tudod nézni, ki tudod próbálni. Reális áron jó minőségű termékeket forgalmazunk, és igyekszünk azt a megbecsülést és bánásmódot nyújtani vevőinknek, amit vevői szerepben mi is elvárunk.

További információ: ismerd meg munkatársainkat

.

Hűségpontok

SAS és KOS társasjáték Hűségpontok
Minden nálunk elköltött húsz forint után egy visszajár, a webáruházon keresztül történő vásárlások esetében. Amennyiben regisztrált vásárlónk vagy, nyilvántartjuk hűségpontjaidat, melyeket érdemes gyűjteni, hogy későbbi vásárlásaidból kedvezményt kaphass. Hűségpontjaidat – melyek 180 napig érvényesek – már a következő vásárlás alkalmával beválthatod. Az oldal regisztrált felhasználójaként a hűségpontjaid állását nyomonkövetheted a saját fiókodban, melyet a www.saseskos.hu/index.php?route=account/login oldalon érhetsz el. Ráadásul akár minden vásárlásod után egyre kedvezményesebben juthatsz hozzá termékeinkhez.

További információ: ismerd meg hűségprogramunkat

.

Társasjáték egyedi beszerzés

SAS és KOS Társasjáték egyedi beszerzés
Ha egy társasjáték nincsen kínálatunkba, de Te rajtunk keresztül szeretnéd beszerezni, akkor segítünk Neked felkutatni a kívánt társast. Tudasd velünk személyesen, vagy emailen keresztül, hogy mit keresel, és ha hazai vagy nemzetközi kapcsolataink révén beszerezhető, akkor amint lehet, kedvező feltételekkel hozzásegítünk a hőn áhított játékhoz. Írj nekünk: üzenetet a tárSASjátéKOSnak

Írj nekünk: üzenetet a tárSASjátéKOSnak

.

Társasjáték házhozszállítás

SAS és KOS Társasjáték házhozszállítás
A webáruházon keresztül történő vásárlások esetében logisztikai partnereink 2-3 napon belül vállalják a kívánt helyre történő kiszállítást. Országosan 30.000 forint vásárlási érték felett ingyenesen szállítjuk ki a megrendelt társasokat.

További információ: részletes szállítási feltételek megtekintése

.

Társasjáték kölcsönzés

SAS és KOS Társasjáték kölcsönzés
Nagyon sok a társasjáték és nem tetszhet minden játék mindenkinek. Hogy el tudd dönteni, melyik a neked való, 168 órára kölcsönadjuk játékainkat, ha bejössz érte személyesen az üzletbe.

További információ: hogyan kölcsönözhetek társasjátékot?

.

Extra garancia

SAS és KOS Extra garancia
Ha a kölcsönzési lehetőség ellenére nem tetszik a játék, amit tőlünk vásároltál, akkor hogy ne maradjon nálad olyan társas, amivel úgysem fogsz játszani, visszavesszük Tőled, akkor is, ha bontatlan, akkor is, ha már kibontottad.

További információ: mit jelent az extra garancia?

.

Használt társasjáték közvetítés

SAS és KOS Használt társasjáték közvetítés
Az általunk használt - kipróbált, kölcsönzésre bontott, vagy bemutató darabként szolgáló - társasjátékokat is idővel kedvezményes árakon továbbadjuk, hogy ne amortizálódjanak le a használat során, és mindig élvezetes legyen játszani a minőségi eszközökkel. Ezek a használt társasjátékok többnyire nagyon jó állapotban vannak, legtöbbször csak egyszer-kétszer játszott játékok. Amennyiben mégis lenne valamilyen hibája, hiányossága, ezt az adatlapján - piros színnel kiemelve - jelöljük.

További információ: megnézem a bontott társasokat

.

Társasjáték szabályértelmezés

SAS és KOS Társasjáték szabályértelmezés
Ha egy társasjátékhoz nincsen Magyar nyelvű szabályleírásod, - de német vagy angol van - , vagy van ugyan szabály, de nem igazán tudod értelmezni, esetleg csak egy-egy részlet nem világos, akkor fordulj hozzánk, hogy segíthessünk leküzdeni a kezdeti nehézségeket és indulhasson a játék! Ha van magyar nyelvű szabályunk, adunk neked egy példányt, ha nincsen, megpróbáljuk beszerezni. Ha nem létezik még magyar szabály, lefordítjuk neked. Ha nem egyértelmű valami a szabályok közt, együtt értelmezzük.

.

Társasjáték blog

SAS és KOS Társasjáték blog
A társasozás szerelmeseivel a webáruházhoz kapcsolódó blog felületen osztjuk meg a társasjátékokkal kapcsolatos híreket, eseményeket, játékélmény leírásokat, tapasztalatokat, és sok mást a társasok háza tájáról.

További információ: megnézem a legfrissebb tartalmakat

.

Heti hírlevél

SAS és KOS Heti hírlevél
Heti rendszerességgel adunk hírt a SAS és KOS társasjáték szaküzlet és webáruház háza táján, és a társasjátékok világában történő érdekességekről, valamint aktuális akcióinkról egy könnyen áttekinthető formában.

További információ: irány a hírlevél feliratkozás

.

Alkalmazkodó nyitvatartási idő

SAS és KOS Alkalmazkodó nyitvatartási idő
A termékeink jellegéhez és vevőink vásárlói szokásaihoz igazítottuk nyitvatartási időnket. Hétköznapokon 11-19 óráig, szombatonként 10-16 óráig állunk az üzletbe ellátogatók rendelkezésére. Webáruházunk pedig a hét minden napján 0-24 óráig fogadja látogatóit.

További információ: megnézem a nyitva tartást

.

Rugalmas fizetési lehetőségek

SAS és KOS Rugalmas fizetési lehetőségek
Üzletünkben a készpénz mellett elfogadunk bankkártyát is. Sőt, egy QR-kód rendszernek köszönhetően telefonodat használva is fizethetsz. Házhozszállítással rendelt termékek esetén utánvétre és átutalásra is lehetőséget biztosítunk.

További információ: megnézem a fizetési lehetőségeket

.

Teljes elérhetőség

SAS és KOS Teljes elérhetőség
Mind az elektronikus felületen, mind a társasjáték szaküzletben valamennyi elérhetőségünk megtalálható. Rendelkezésre állunk levélben, személyesen, telefonon, Skype-on, weben, e-mailen.

További információ: kapcsolat

.

Társadalmi felelősségvállalás

SAS és KOS Társadalmi felelősségvállalás
A termékeink által, szolgáltatásainkon keresztül és közösségi tevékenységünk révén olyan értékteremtő munkát végzünk, ami a társas kapcsolatokhoz, a mindennapok komfortérzetéhez, a test és szellem fejlesztéséhez hozzájárul, ezáltal minőségi alternatívát kínál a veszélyeket rejtő egyéb „szabadidős tevékenységekkel” szemben. Mert nem csak mondjuk, hogy a társasjátékozás kikapcsol, fejleszt, összehoz, hanem hisszük és csináljuk is!

.

Környezetvédelem

SAS és KOS Környezetvédelem
Igyekszünk a legkisebb negatív hatást gyakorolni környezetünkre. Például biciklivel járunk munkába, de e mellett számos egyéb téren is teszünk a környezetkárosítás ellen. Ha lehetőségünk van rá, beszállítói rendeléseinket összevonjuk, a kapott csomagolóanyagot tovább hasznosítjuk, marketingüzeneteinket elektronikus úton juttatjuk célba. Minimálisra szorítjuk a hulladék kibocsátást, és amit mégis termelünk, azt szelektíven kezeljük.
.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.