Blog

Friss megjelenéseket ajánlunk - 2024 április

2024.04.05 06:00
Friss megjelenéseket ajánlunk - 2024 április

Ismerd meg a legfrissebb társasjátékokat, amelyek garantáltan felpezsdítik a játékesteket! Hatalmas srtatégiai küzdelmek várhatóak akár egyedül is, de persze jobb társaságban!
Bemutatjuk a Senjutsu, a Csodaország Csatai és a Sárkányok Völgye társasjátékokat

Friss Társasjáték Megjelenések: Kalandok és Stratégiák

Ismerd meg a legfrissebb társasjátékokat, amelyek garantáltan felpezsdítik a játékesteket! Bemutatjuk a Senjutsu, a Csodaország Csatai és a Sárkányok Völgye társasjátékokat, melyek különböző játékmechanikáikkal és témáikkal minden társasjáték-rajongó számára új kihívásokat és élményeket kínálnak.

Senjutsu: A Japánért Vívott Csata

Senjutsu társasjáték

Senjutsu: Japán hadurainka vérrel írott legendája

A Senjutsu egy gyors tempójú, stratégiai kártyajáték, amely a feudális Japánban játszódik. A játékosok szamuráj harcosok szerepébe bújva mérik össze erejüket a csatatéren. Az egyedi kártyamechanika révén minden csata egyedülálló, és az előretervezés, valamint a taktikai gondolkodás elengedhetetlen a győzelemhez.

A Senjutsu egy 1-4 játékos számára készült (két személlyel a legjobb) samuráj párbajozó játék, amely lenyűgöző pakliépítő mechanikával, azonos időben történő kártyafelfedéssel és gyönyörű miniatűrökkel büszkélkedik. Irányítsd a négy félelmetes samuráj közül az egyiket, akik a Bushido kódexhez kötődnek, mindegyik saját erősségekkel, gyengeségekkel és motivációkkal.

A Senjutsu pakliépítő mechanikáit használva alkoss egyedi paklit pusztító támadásokból, erőteljes blokkokból, időzített meditációkból és dinamikus speciális mozdulatokból. Az intuitív kártyaosztályozó rendszer megkönnyíti a samuráj képességpakli összeállítását, de kezdő játékosként használhatjátok ez előre deffiniált paklikat is.

Csodaország Csatai: Fantázia és Stratégia

Csodaország Csatai társasjáték

Csodaország Csatai: Fantázia és Stratégia

A Csodaország Csatai egy különleges, családi társasjáték, amely Lewis Carroll híres művének világába kalauzolja a játékosokat. Az area control mechanizmus és a változatos karakterek révén a játékosoknak nem csupán a területük bővítésére, hanem az erőforrások stratégikus kezelésére is oda kell figyelniük.

A Csodaország Csatai történetében a Tükör széttört, a józan ész elhagyja a lakóit, és háború tör ki Csodaországban. Alice, a Bolond Kalapos, a Vörös Királynő, a Madárijesztő és a Csíkos Macska minden erőfeszítést megtesznek, hogy összegyűjtsenek mindent, ami csak lehetséges, miközben udvariasan viselkednek a Kalapos teadélutánján, mielőtt csatába indulnának!

A játékosok Csodaország egy-egy frakcióvezetőjének szerepébe bújva vesznek részt a teadélutánokon, ahol teát isznak és süteményt esznek, miközben kártyákat húznak a hatalmuk gyűjtése, tornyaik építése, a csodaországiak toborzása és karaktereik fejlesztése érdekében. Ám óvakodniuk kell, mert a Tükör szilánkjai szétszóródtak Csodaországban.

Sárkányok Völgye: Kaland és Felfedezés

Sárkányok Völgye társasjáték

Sárkányok Völgye: Kaland és Felfedezés

A Sárkányok Völgye egy izgalmas, kooperatív társasjáték, amelyben a játékosok együttműködve próbálnak túlélni egy veszélyekkel teli, misztikus világban. A játékmenet során döntéseik és stratégiáik határozzák meg, hogy képesek-e legyőzni a sárkányokat és felfedezni a völgy titkait.

A Sárkányok Völgye játékban a játékosok idomárok, akik különféle szörnyeket és szellemeket vadásznak le, hogy azokat mint alattvalókat megszelídítsék. Ebben a fantáziavilágban számos lény él harmóniában. Közülük a sárkányok a legértékesebbek és legnemesek, minden idomár álma, hogy sárkányokat szelídítsen meg. A legkiválóbb alattvalókat megszelídítő játékos nyeri a játékot.

Ezek a friss, ropogós, stratégiai társasjátékokmegvásárolhatóak, megrendelhetőek online, vagy akár ki is kölcsönözhetőek a SAS és KOS társasjáték szaküzletben.
Fedezd fel a legújabb társasjáték trendeket és találd meg a hozzád leginkább illő kalandot!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.