Splendor - Marvel

Splendor - Marvel
Splendor - Marvel
Splendor - Marvel
Splendor - Marvel

Állíts össze egy szuperhősökből álló, verhetetlen csapatot, és akadályozd meg Thanost, hogy véghezvigye tervét!

A Végtelen Kövek szétszóródtak a multiverzumban. Használd az esszenciájukat, hogy hősöket és gonosztevőket toborozz, ezzel Végtelenpontokat szerezve.

Válogass a Végtelen Kövekből, toborozz a Marvel-univerzum szereplői közül! Ők segítenek még erősebb hősök és helyszínek megszerzésében, amelyek együttes ereje által magadhoz ragadhatod a Végtelen Kesztyűt és ezzel a győzelmet!

10 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 4 játékos számára
~ 30 – 45 perc
új
FzsHwLV5KgQ
14 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 730 Ft
Győri készlet
1 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékról röviden:

A Splendor - Marvel kiadása 2-4 fő számára nyújt nagyjából fél órás szórakozást 10 éves kortól. A társasjáték alapmechanizmusa erősen épít a Splendor-ban már megismert erőforrás menedzsmentre.

 

Mit kapunk a dobozban?

39 Végtelen Kő korong, 90 kártya, 5 S.H.I.E.L.D. korong, 4 kétoldalas helyszínlapka, 1 Végtelen Kesztyű lapka, 1 Bosszúállók lapka, 1 szabálykönyv.
 
A játék menete:

Játékosszámtól függően megadott mennyiségű helyszín kártyát teszünk ki az asztalra, a Bosszúálló tokent és a Végtelen kesztyűt. Ahogy az alap Splendorban is, most is szétválogatjuk a három különböző pakli kártyát, amelyekből egy 3x4-es játékterületet alakítunk ki. A zsetonokból szintén a játékos számnak megfelelő mennyiséget készítjük elő a játékra.

A játékosok célja, hogy minél jobb kártyákra tegyenek szert. A kártyák több szempontból adnak előnyt az azt megvásárló játékosnak: győzelmi pontot (bal felső érték), nyersanyagot (követ, jobb felső érték). Az utóbbit onnantól kezdve, hogy a játékos megszerezte a kártyát, minden körben megtermeli neki.

A játék elején véletlenszerűen választott helyszín kártyákat a játékosok választhatják a körükben, hogy azok előnyeivel élhessenek.

A Bosszúálló (A) jelöléssel ellátott kártyákat is gyűjtögethetik a játékosok (ezekből egy, maximum két jel van a kártyákon). Ha begyűjtött ezekből 3 darabot, akkor megkapja a Bosszúállók lapkát, amely 3 győzelmi pontot nyújt neki - ha a játék végén még nála van. Ugyanis, ha valaki több (A) jelzésű lapot gyűjt nála, úgy tovább vándorol ez a lapka.

A játékos a körében 3 akcióból választhat: követ vesz el (ha legalább négy darab van az adott színből, akkor elvehet 2 darabot VAGY 3 különbözőt is elvehet, ha van három különböző szín), S.H.I.L.D. tokent veszünk el, ami joker és választhatunk érte kézbe egy lapot vagy lapot vásárol.

 

Hogyan lehet nyerni?

A játékosok mindegyike a 16 pontot érő Végtelen Kesztyű megszerzésére hajt (ezt akkor kapja meg valaki, ha elsőként gyűjt mindegyik fajta színű lapból egy példányt, plusz egy Időkövet). Ahhoz, hogy valaki nyerjen, mindenképpen kell rendelkezzen a 6 különféle lappal és egy 3-as szintű kártyával, hogy legyen Időköve - függetlenül attól, hogy ezt elsőként (a Végtelen Kesztyűt is megkapva) teljesítette vagy sokadikként. Amennyiben valaki ezt a lapot megkapta, az kiváltja kiváltja a játék végét. Ezt követően a játékosok még végig játsszák a kört, majd pontszámítás következik. A lapok alapján legtöbb pontot összegyűjtő játékos megnyeri a játékot.
 
Végezetül:
Akik ismerik a Splendort, azoknak kevés újdonságot hoz a Splendor Marvel a játékba, mégis amit alakít rajta, az jelentős. A játékba érkezik a remekül kiszámolt vándor token (Bosszúállók lapka) és a Végtelen Kesztyűvel a lapgyűjtögetés és az Időkő kellőképpen hangulatossá teszi az egyébként továbbra is frappáns Splendor játékmenetet!

Marvel rajongóknak kötelező darab - de nem csak őket tudja magával ragadni!

SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
közepes
Játék mechanizmusa
Kollekciógyűjtés, Kártyahúzás, Verseny, Contracts
Fejlesztési területek
vizuális érzék fejlesztése, logikai készségek fejlesztése, deduktív gondolkodás fejlesztés
Téma/Tematika
drágaköves
Kiadó
Space Cowboys
Kiadás éve
2 021
Cikkszám
KTM100005854
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.