Szellemlépcső

Szellemlépcső
Szellemlépcső
Szellemlépcső
Szellemlépcső
Vén kísértet lakozik az ősöreg, girbe-gurba lépcsők tetején. Egy maroknyi merész gyermek rohan felfele a néma lépcsőkön azon versengve, vajon ki fogja először megijeszteni a fantomot egy hangos kiáltással. De a szellem már régről ismeri a trükkös fiatalokat, és maga sem rest: varázst bocsátott a lépcsőkre, így a felfele igyekvő gyermekek egymás után maguk is szellemekké válnak. Mi több, a folytonos keveredés miatt előbb vagy utóbb már azt sem tudják, hogy ki kicsoda! Melyik gyermek fog először feljutni a vén kísértethez?
4 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 4 játékos számára
~ 10 – 15 perc
új
3 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 155 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kalandos memóriajáték gyermekeknek. Vigyázat téged is elkap a szellem? 

A csillámló napsütés meleg sugaraival fürdeti az óriások erdejét. Innen-onnan az avar halk ropogása hallatszik – talán egy kisegér bujkál valahol? „Psszt! Itt vagyunk!” – suttogja egy vékonyka hang az avar alól. A kis varázslótanoncok végre felfedezik az avarban rejtőző kis manócskát. „Ki elől bujkálsz kis manó?” – kérdezik a meglepett varázslótanoncok. A manócska suttogva válaszol: „Hát ti nem is tudjátok? A hatalmas bajkeverő óriások ebben a völgyben élnek, ezért csak akkor merjük elhagyni rejtekünket, amikor elalszanak.” „Hohó, éppenséggel ismerünk egy álomhozó bűbájt” – mondják örömmel a varázslótanoncok „Pókszőr ronda varangyon, minden óriás aludjon!” 

SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
német
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
egyszerű
Téma/Tematika
mese
Kiadó
Drei Magier Spiele
Kiadás éve
2 004
Cikkszám
KTM100000603
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.