Színvilág

Színvilág
Színvilág
Színvilág
Színvilág
Színvilág
Színvilág

Színekkel teli világunk néhány titkait tárja fel ez a játék: a színek közti összefüggéseket, az árnyalatok harmóniáit. Nyolcféle társasjáték változat és 42 fokozatosan nehezedő egyszemélyes feladvány segít felfedezni a szépség és a logika összefüggéseit. A cél minél szebb, szimmetrikusabb alakzatokat kialakítani. A doboz kicsiknek és nagyoknak külön szabály és feladatfüzetet tartalmaz, valamint egy ismeretterjesztő füzetet a színekről.

5 – 99 éves kortól ajánlott
1 – 6 játékos számára
~ 10 – 60 perc
új
6 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 320 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékról röviden:
 
Horváth Gábor és Aczél Zoltán játéka 1-6 fő részére remek szórakozást ígér ebben a színekkel teli világban kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
120 db színes lapka, 6 db színtani segédlap, 1 db fa figura, 3 db füzet, társasjáték szabályok és egyszemélyes feladványok, színvilág felfedező - színtan füzet
 
 
 
A játék menete:
 
Attól függően, hogy kisebbek vagy nagyobbak játsszák a játékot, a megfelelő szabályfüzet segítségével kell játszani a játékot.
 
A kicsiknek való feladványoknál a lapkák kihelyezésével kell a játékosoknak megtalálni az összefüggéseket a színek között. Sorba rakhatják őket az árnyalatok változásával. Ehhez egy korong is segítségükre lesz. Vagy akár képeket is alkothatnak a lapkákból, majd titkosan szavazva eldönthetik, hogy melyikük képe lett a legszebb.
 
De akár kígyót is nevelhetnek a gyermekek, úgy hogy az azonos színű oldalakat kell egymás után összeilleszteniük, így növelve a színes kígyó hosszát.
 
A játék bőven tartogat kihívást a nagyobbaknak és a felnőtteknek is. Itt a cél, hogy minél több kapcsolatot építsenek ki a résztvevők a lapkák segítségével. Így egy közös képet alkotva, vagy bizonyos játékváltozatoknál mindenki egy saját képet próbál összehozni.
 
A profi változatban az összes lapkát fel kell használni. Itt a játékosok a közös készletből elvéve és egymás között adogatva a lapkákat egy saját készletet halmoznak fel, majd amikor elfogytak a lapkák, mindenki megpróbál minél több alakzatot kialakítani. A legtöbb csillag és a legtöbb kapcsolódás hozhatja meg a győzelmet.
 
A különféle mozaik változatok pedig akár közösen, együttműködve is játszhatóak.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játékot az nyeri, aki az adott játékverzió szabályait követve teljesíti a győzelmi feltételeket.
 
 
 
Végezetül:
 
A Színvilág egy csodálatos, színes társasjáték, ami szinte kimeríthetetlen szórakozást nyújt rengeteg játékváltozatával és feladatával a vele játszóknak. A kicsik megtanulhatják a színek összefüggéseit, míg a nagyobbak érdekes kihívásokkal tehetik próbára magukat. Bátran ajánljuk minden család számára.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
panel lerakós, ügyességi
Fejlesztési területek
helyzetfelismerés, logikai készségek fejlesztése, szociális képességek fejlesztése
Téma/Tematika
absztrakt
Kiadó
Gém Klub Kft.
Szerző(k)
Aczél Zoltán, Hovárth Gábor
Cikkszám
KTM100000607
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.