Sztorikocka - Fantázia

Sztorikocka - Fantázia
Sztorikocka - Fantázia
Sztorikocka - Fantázia
Sztorikocka - Fantázia

Te milyen történetet tudnál kihozni pár egyszerű formából? Össze tudod kapcsolni mind a 9 képet egy kerek történetté? Story Cubes egy zsebben is elférő mesegyár, amely minden korosztálynak beindítja a fantáziáját. Versengésmentes szórakozás egy vagy több játékos számára. A játék ideális eszköz a gyermekek verbális készségeinek fejlesztésére, és kreatív gondolkodásuk elősegítésére.

6 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 20 játékos számára
~ 10 – 30 perc
új
Lne-uJltbYk
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékról röviden:
 
Rory's 2007-2014-ben megjelent játéka felhőtlen szórakozást nyújt a vele játszóknak, ahol történeteket kell elmesélniük a kidobott ábrák segítségével.
 
Mit kapunk a dobozban?
 
9 sztorikocka, 1 játékszabály
 
A játék menete:
 
A játékos fogja a kilenc sztorikockát és dob velük. Majd a kidobott ábrák felhasználásával egy történetet kell alkotnia. A létrehozott történethez mind a kilenc kockát fel kell használni, és teljes egészében a játékoson múlik, hogy milyen sztorit is alkot a segítségükkel.
 
Az egyes kockákat tetszőleges sorrendben lehet felhasználni, és a történetnek tartalmaznia kell az azon látható elemeket. Akár csak a szó megemlítése erejéig, vagy bőven kifejtve azokat. A játékos fantáziájára van bízva a dolog.
 
Hogyan lehet nyerni?
 
Ennek a játéknak az a nyertese, aki egy szórakoztató és kerek történetet tud alkotni, és mindazok, akik együtt örülnek ennek.
 
Végezetül:
 
A Sztorikockára inkább úgy kell tekinteni, mint egy aktív időtöltésre. A gyerekek megtanulják használni a kreatív képességüket. Az inspiráló, egyszerű de nagyon aranyos szimbólumok a kockák oldalain segítik őket a történet megalkotásában. A történetmesélés maga, pedig felhőtlen szórakozást ígér minden résztvevő számára. Nem utolsó sorban pedig a gyermekek verbális készségeit is remekül fejleszti.
 
Ajánljuk mindazon szülők számára, akik szeretnék gyermekeik kommunikatív készségeit fejleszteni. Valamint, az oktatásban dolgozók számára is hasznos tanári segédeszköz lehet ez a pár kocka. Végül pedig a nagyobbak számára is remek szórakozás lehet, hiszen kis helyen is elfér, és bármilyen utazásra magunkkal lehet vinni, hogy az unalmas perceket pár érdekes történettel dobjuk fel.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Sztorikocka
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék eszköze
kockajáték
Játék mechanizmusa
szó- és kvíz, kooperatív
Fejlesztési területek
kombinációs készség, memória, szociális képességek fejlesztése
Téma/Tematika
sztorizgatós
Kiadó
Creativity Hub
Kiadás éve
2 018
Cikkszám
KTM100004140
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.