The Resistance: Avalon magyar kiadás

The Resistance: Avalon magyar kiadás
The Resistance: Avalon magyar kiadás
The Resistance: Avalon magyar kiadás
The Resistance: Avalon magyar kiadás
The Resistance: Avalon magyar kiadás
The Resistance: Avalon magyar kiadás

Arthur király királyságát szörnyű veszély fenyegeti. Mordred meg akarja kaparintani a trónt és vele együtt a hatalmat. El is küldte ügynökeit a kerek asztal köré, akik rejtve kivoltukat igyekeznek aláásni Arthur hatalmát. Ám Merlin is feltűnik a színen, aki tudja kik a gonoszok, de ha felfedi magát, mindennek vége. Így csak rébuszokban, utalva beszélhet, hogy nem tudják meg kilétét.

13 – 99 éves kortól ajánlott
5 – 10 játékos számára
~ 30 – 45 perc
Állapot:
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 350 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékról röviden:Don Eskridge 2012ben megjelent játéka 5-10 fő részére Arthur király korába kalauzolja a játékosokat, ahol szembe kell nézniük az ármánykodó Mordred-el, már ha tudják ki is az közülük.

 

Mit kapunk a dobozban?14 karakterkártya, 10 küldetés kártya (siker, bukás), 2 lojalitás kártya, 20 szavazó lap, 5 pontozó jelző, 1 körjelző, 1 zsákmány jelző, 1előléptetés jelző, 1 a tó hölgye jelző, 3 pontozó tábla, 1 szabálykönyv

 

A játék menete:Mindenki kap egy karakterkártyát, ami meghatározza, hogy melyik oldalon áll. Valamint minden játékban részt vesz Merlin karaktere. Merlin tudja, hogy kik Mordred katonái, de nem árulhatja el nyilvánvalóan, mivel ha nyertek is Arthur alattvalói, a játék végén Mordred szolgái felfedik magukat, és megtippelhetik ki Merlin.Ha kitalálják, akkor ők nyertek, az eredménytől függetlenül.Mordred szolgái tudják egymásról, hogy kicsodák, de kezdetben csak ennyi információjuk van.A soron lévő vezető kiválasztja az első küldetésre induló játékosokat, majd ha mindenki egyetért a szavazásnál, akkor azok kiválasztják, hogy sikerüljön-e a küldetés vagy sem. A jófiúknak kötelező sikert választani, viszont Mordred csatlósai dönthetnek.Az így kiválasztott lapokat a vezér összegyűjti, és ha egy bukás kártya is volt köztük, a küldetés sikertelen és Mordred szolgái kapják a pontot. Ellenkező esetben Arthur alattvalói kapnak pontot.Amennyiben a szavazáson valaki nem értett egyet a küldetésre küldött személyeknél, akkor a vezér jelzője tovább adódik és ő választ új embereket, akik közül az egyik akár ő maga is lehet.Viszont ha öt alkalommal sikertelen a szavazás, a küldetést Mordred szolgái nyerik.

 

Hogyan lehet nyerni?Az a fél, aki először teljesít három küldetést, nyer. Viszont ha Mordred szolgái leleplezik Merlint a játék végén, ők nyertek.

 

Végezetül:A The Resistance- Avalon egy csodálatos környezetbe helyezi a Resistance világát. A játék önmagában is játszható, de akár vegyíthető is a Resistance játékkal. Bátran ajánljuk minden Resistance rajongónak, és azoknak, akik szeretik a pörgős partijátékokat.SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Játékszabály jellege
közepes
Játék mechanizmusa
kártyás, szerepjáték
Fejlesztési területek
taktikai gondolkodás, együttműködési képesség / kooperáció, szociális képességek fejlesztése
Téma/Tematika
camelot
Kiadó
Indie Boards & Cards
Kiadás éve
2 012
Cikkszám
KTM100002755
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.