Pandemic - The Cure (eng)

Pandemic - The Cure (eng)
Pandemic - The Cure (eng)
Pandemic - The Cure (eng)
Pandemic - The Cure (eng)
A Pandemic társasjáték megújult formája. Ebben a játékban kockák segítségével harcolnak a játékosok a négy halálos vírus ellen a föld körül. Minden karakter egyedi kockákkal rendelkezik és jól összehangolt akciók segítségével, okosan elköltve azokat lehet csak sikeresen kifejleszteni a négy ellenszert. De vigyázat, ha az egyik sávon a jelző elér a halálfejes szimbólumig, vagy nem tudtok elég kockát kihúzni a zsákból, vesztettetek!
8 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 5 játékos számára
~ 30 – 40 perc
új
rLapffNnqG8
14 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 740 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékról röviden:Matt Leacock 2014ben megjelent játéka 2-5 fő számára a Pandemic társasjáték kockás verzióját hozta el nekünk, ahol új módszerekkel kell legyőznünk ismét a vírusokat.

 

Mit kapunk a dobozban?48 vírus kocka, 1 vírus zsák, 7 játékos bábu, 7 szerepkör kártya a hozzájuk tartozó egyedi dobókockákkal (37db), 6 kontinens lapka, 1 víruskezelő tábla jelzősávokkal, 2 jelzőpöcök, 1 CDC lapka, 10 esemény lap, 1 szabálykönyv

 

A játék menete:Mindegyik játékos választ egy szerepkört és megkapja a hozzájuk tartozó egyedi dobókockákat. Ezek segítségével kell majd megküzdeniük a vírusokkal.A játék kezdetén 12 véletlenszerű víruskockát kell kihúzni a zsákból és dobni velük. Majd szétosztani őket a megfelelő kontinens lapkákra, amit az azokon lévő szám is jelöl. A + szimbólumot dobott kockákat a CDC táblára kell rakni. Ezek felhasználásával lehet az eseménylapok közül egyet használni, annyi kocka a zsákba visszarakásával, ahány szimbólum a lapon található.Minden játékos a köre végén annyi kockát kell, hogy kihúzzon a zsákból, ahányason áll a fertőzés jelző. Ha ezt nem tudja megtenni, akkor a játékosok vesztettek.A köre folyamán egy játékos dob a kockáival, majd az adott eredményeket felhasználva cselekszik. Akárhányszor újra lehet dobni a kockákkal, kivéve, amit már elhasznált, vagy amivel vírus jelet dobott. Utóbbi esetben egyel megy felfelé a fertőzésjelző.A hajó szimbólummal egy szomszédos földrész lapkára lehet átutazni, a repülővel egy akármelyik földrészre, az injekciós tűvel az adott helyről vírusokat leszedni, az üvegcsével pedig le lehet foglalni egy kockát a tábla közepéről.A lefoglalt kockák a saját kockával együtt a játékos karakterlapjára kerülnek, majd ha elég kocka gyűlt ott össze egy azonos színből, dobhat velük. Ha az eredmény 13 vagy több, a vírust sikeresen megállították. Ellenkező esetben a víruskockák a zsákba a játékosok kockái pedig a játékosok készletébe kerülnek vissza.Ha háromnál több azonos színű kocka kerül egy földrészre, akkor kitörés lesz. A jelző egyel mozog és a következő szomszédos kontinensre vándorolnak az extra kockák. Ha ott is összejön így a kellő számú, akkor ott is kitörés következik. Tehát könnyen lehet láncreakció egy-egy esetben.

 

Hogyan lehet nyerni?Ha mind a 4 vírus ellenszerét sikeresen kifejlesztették a játékosok, nyertek. Ha viszont a fertőzés vagy kitörés jelző elérte a koponyát, vagy nem tudnak elegendő víruskockát kihúzni a zsákból, akkor vesztettek.

 

Végezetül:A Pandemic: The Cure egy újszerű és érdekes módon mutatja be a Pandemic játékot mindazoknak, akik már ismerték a játékot és mindazoknak, akik még csak most ismerkednek vele. Ajánljuk mindenkinek, hiszen egészen biztosan egy feledhetetlen és újszerű élményben lesz része a vele játszóknak.SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Termék jellege
játék kiegészítő
Játékcsalád
Pandemic
Játékszabály nyelve
angol
Nyelvi függőség
egyszerű feliratok és kulcsszavak
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
Kollekciógyűjtés, Váltakozóképességek, Kooperatív, Paklitervezés, Kockadobás, Pontrólpontramozgás, Merjésnyerj, Solitaire, Re-rollingandLocking, Tags
Fejlesztési területek
helyzetfelismerés, együttműködési képesség / kooperáció, szociális képességek fejlesztése
Téma/Tematika
vírusos
Kiadó
Z-man
Kiadás éve
2 014
Cikkszám
KTM500002757
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.