A kis herceg - Az én kis bolygóm

A kis herceg - Az én kis bolygóm
A kis herceg - Az én kis bolygóm
A kis herceg - Az én kis bolygóm
A kis herceg - Az én kis bolygóm
A kis herceg - Az én kis bolygóm
A kis herceg - Az én kis bolygóm
A kis herceg - Az én kis bolygóm
A kis herceg - Az én kis bolygóm

Senkinek nem kell bemutatnunk azt a különös kisfiút, aki a sivatag közepén egy pilótától csak annyit kért:"Rajzolnál nekem egy bárányt?" A Föld nevű bolygó második legtöbb nyelvére lefordított és legtöbb példányban eladott könyvének főszereplője a játékban most a Te segítségedet kéri: "Készítenél nekem egy bolygót?" A megkapó történet most megelevenedik a kezed alatt, és te magad kreálhatsz a kis hercegnek egy igazán egyedi bolygót.

8 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 5 játékos számára
~ 25 – 35 perc
aTtFdTMJkjI
Állapot:
6 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 315 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Antoine Bauza és Bruno Cathala 2013-ban megjelent játéka 2-4 játékos részére, a jól ismert mese aranyos kis világába repíti el a játékosokat.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
80 lapka, 5 pontjelző
 
 
 
A játék menete:
 
A játékban 4 fajta lapka található, amiket külön-külön meg kell keverni, majd attól függően, hogy hányan játszanak a játékkal, ki kell venni belőle bizonyos mennyiséget (két játékos esetén 8-8 darabot, 3-4 játékosnál 4-4- darabot). A megmaradt lapka csoportokat rakjuk az üres oldalukkal felfelé az asztal közepére és a legfiatalabb játékos kezdheti is a játékot.
 
A kezdőjátékos kiválaszt egy lapkafajtát, majd felhúz annyit, ahány játékos van. Ezeket megfordítja és kiválaszt egyet, amit rögtön be is kell építeni a bolygójába. A lapkáknak nem kell érintkezniük, csak arra kell figyelni, hogy a játék végén egy 4x4-es teret alkossanak, és természetesen egy lapka fajtát csakis a neki megfelelő helyre lehet elhelyezni.
 
A játékos kiválaszt egy másik játékost, aki a szintén választ egyet a megmaradt lapkák közül és beépíti azt a bolygójába éss így tovább. Az utolsó játékos sajnos nem választhat és a megmaradt lapkát kell felhasználnia.
 
Ám a következő kört ő kezdheti. Ő dönthet, hogy melyik lapkafajtát akarja beépíteni soron következőnek a bolygójába elsőként választva, és hogy ki jöjjön majd utána. Ez a folyamat 16 körön keresztül zajlik, míg végül minden játékosnak kirajzolódik az egyedi kis bolygója.
 
Vigyázz! Ha kinő a harmadik majomkenyérfa egy játékos bolygóján, akkor minden ilyen fát tartalmazó lapkáját át kell fordítania az üres oldalára.
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A Kis Herceg – Az én kis bolygóm pontozási rendszere egészen egyedi. Bolygó négy sarkában egy-egy alak fog helyet kapni a meséből és a bolygódon lévő állatoktól, tárgyaktól függően fogja pontokkal jutalmazni a játékosokat, már ha a megfelelő számú van ott. Egy játékvariánssal pedig a játékosok akár titokban is tarthatják ezen személyek kilétét egészen a játék végéig, így téve még izgalmasabbá téve a játékot. Vigyázz! Az a játékos, akinek a legtöbb vulkán van a bolygóján, az mínusz pontokat kap.
 
Miután ezek függvényében mindenki összeszámolta a pontokat és lelépte azt a doboz hátoldalán lévő pontozósávon, az a játékos, akinek a legtöbb pontja gyűlt össze, megnyerte a játékot.
 
Végezetül:
 
A Kis Herceg – Az én kis bolygóm remek szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A gyönyörű, a könyvhöz hű grafika egészen egyedivé teszi a játékélményt. Ajánljuk mindenkinek, aki szerette a mesét, vagy éppen meg akarja ismertetni a Kis herceg világát a gyerkőcökkel.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék eszköze
kis tábla (max 50 x 50 cm)
Játék mechanizmusa
Kollekciógyűjtés, Kártyahúzás
Fejlesztési területek
vizuális érzék fejlesztése, stratégiai gondolkodás, kombinációs készség
Téma/Tematika
Kis Herceg
Kiadó
Ludonaute
Kiadás éve
2 015
Szerző(k)
Antoine Bauza, Bruno Cathala
Cikkszám
KTM100000016
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.