A nyugati királyság várgrófjai

A nyugati királyság várgrófjai
A nyugati királyság várgrófjai
A nyugati királyság várgrófjai
A nyugati királyság várgrófjai
Midőn az Úr 960-adik esztendejében járunk, portyázó vademberek fenyegetik egykor erőshithű és gazdag birodalmunkat. Királyunk, ki Lovagjaink idejében erőskezű parancsoló volt, mára arannyal és ajándékba adott földekkel igyekszik megvásárolni a barbárok békéjétTörékeny múló ez a hamis hűségen vásárolt béke, melynek egyetlen eredménye birodalmunk lassú kiszenvedése. Olybá tűnik, Építőmestereink hiába fektették le az ország alapköveithiába emeltek dicső városokat, Lovagjaink pedig hiába óvták határainkat tűzzelvassalkereszttel, hanyatlásunk megkezdődött. Utolsó reményünk Várgrófjainkban van, hinnünk kell bennük, hogy az országot járva egyesítik a népet lobogóik alatt, és ha kell, a királyhoz való hűségüket az országhoz való hűségre váltják fel. Hinnünk kell bennük, hogy akár saját kincstáraikat sem kímélve elhozzák a birodalom, s vele a kultúra egy újabb aranykorát. Mert ha nem így van, ha csak korruptzsarnoki zsebeiket tömik be útjaik során, országunkra, egykorvolt erős birodalmunkra a nyomor, a biztos pusztulás vár. Az Úr legyen könyörületes a lelkeinkkel, ha már a Várgrófjaink sem lesznek azok. Ámen!

  

 
 

12 – 99 éves kortól ajánlott
1 – 4 játékos számára
~ 30 – 60 perc
_v_VC2dkbrs
Állapot:
16 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 820 Ft
Győri készlet
1 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
A nyugati királyság
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
gamer
Játék mechanizmusa
Kollekciógyűjtés, Moduláristábla, Váltakozóképességek, Paklitervezés, Területbefolyásolás/irányítás, Pakliépítés, Rondel, Solitaire, Játékvégibónuszok, KingoftheHill
Kiadás éve
2 020
Cikkszám
KTM100004957
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.