Activity Original

Activity Original
Activity Original
Activity Original
Activity Original
Activity Original
Activity Original

Az Activity Original játékban a játékosok célja, hogy csapatukat elsőnek juttassák a célba. 3300 feladvány amiket rajzolva, szavakkal körbeírva, vagy éppen elmutogatva úgy adnak elő, hogy csapattársaik adott idő alatt meg tudják fejteni azokat. Az értük kapott pontokért a csapatok a játéktáblán haladhatnak.

 

Vajon a te csapatod a legügyesebb, legeszesebb? Gyere, és találjuk ki együtt.

12 – 99 éves kortól ajánlott
3 – 16 játékos számára
~ 60 – 70 perc
r9Mv3xAkXMs
11 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 580 Ft
Győri készlet
1 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Catty/Führer játéka 2002-ben jelent meg és 3 főtől akár 16 főig is játszható.
 
Mit kapunk a dobozban?
 
550 kártya (minden kártyán 6 feladvány), 1 játéktábla, 1 homokóra, 4 játékbábu, 1 játékszabály
 
A játék menete:
 
Osszuk a társaságot 2-4 csapatra. Készítsük ki a táblát és helyezzük a csapatok bábuit a kezdőmezőre. A három féle, különböző nehézségű feladványkártyákat keverjük meg és rakjuk a megfelelő helyekre. Készítsük ki a homokórát. Vegyünk elő pár papírlapot és ceruzát. Válasszunk kezdő csapatot és már indulhat is a móka.
 
A soron következő csapat kiválaszt egy játékost. A kezdő játékos annak megfelelően, hogy milyen mezőn áll a csapat bábúja húz egy lapot a megfelelő erősségű pakliból, valamint a mezőn meghatározott módon megpróbálja elmagyarázni a rajta szereplő feladványt.
 
Az Activityben háromféle mező van: mutogatás, körülírás, rajzolás.
 
A mutogatásnál tilos szavakat mondani vagy hangokat kiadni. A körülírás esetében csak beszélni lehet, de nem ejtheted ki a kitalálandó szót, vagy annak egy részét. A rajzolásnál pedig csak rajzolni lehet, nem bólogathat a játékos az esetleges találgatásokra.
 
Az éppen nem kiválasztott csapatagok feladata, hogy minél több feladványt kitaláljanak, mielőtt lepereg az utolsó homokszem is. Minden helyes megfejtésért egy pontot kap a csapat. 
 
Mikor lejár az idő, a megszerzett pontoknak megfelelően előre haladnak a táblán a cél felé, majd a következő csapaton van a sor.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni? 
 
Mindezt addig ismétlik a csapatok, amíg egyikük bábúja át nem halad a célvonalon. Amelyik csapatnak elsőként áthalad, az megnyerte a játékot.  
 

Végezetül:

 
Az Activity Originalt ajánljuk minden kisebb vagy nagyobb társaságnak és családoknak. Ideális kellék egy bulis este beindításához vagy éppen egy egész este könnyed, kellemes időtöltéséhez. A feladványok elmutogatásában, lerajzolásában vagy körülírásában rengeteg vicces helyzet születhet, amire hosszú ideig emlékezni fognak a résztvevők. A játék ideális csapatépítő tréningeken való bevetésre vagy éppen iskolai közösségek összekovácsolására is.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Activity
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
Szövetségek, Vonalhúzás, Ceruza-Papír, Színészkedés, ActionTimer, Limitáltkommunikáció, TrackMovement
Fejlesztési területek
szókincsbővítés, együttműködési képesség / kooperáció, szociális képességek fejlesztése
Téma/Tematika
kvíz
Kiadó
PIATNIK_HU
Kiadás éve
1 990
Szerző(k)
Catty, Führer
Cikkszám
KTM100002247
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.