Agent Undercover - Titkos ügynök

Agent Undercover - Titkos ügynök
Agent Undercover - Titkos ügynök
Agent Undercover - Titkos ügynök
Agent Undercover - Titkos ügynök

Igazi titkos ügynökként kell viselkednünk ebben a leleplező játékban. A játékosok célja, hogy kiderüljön közülük ki a titkos ügynök. A titkos ügynök küldetése pedig az információszerzés. A játékosok megadott helyszínen különböző szerepekbe bújnak, majd óvatos utalásokat tesznek arra, hogy ők pontosan tudják hol vannak, tehát ők nem lehetnek titkos ügynökök.

12 – 99 éves kortól ajánlott
3 – 8 játékos számára
~ 60 – 70 perc
DhSOGSxNoJE
7 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 365 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:
 
Alexandr Ushan 2014-ben megjelent játéka 3-8 fő részére egy vidám és izgalmas parti játékot nyújt mindenki számára, ahol kiderül ki milyen jól titkolja a valódi kilétét.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
208 kártya, 26 kártyatartó, 1 játékleírás
 
 
 
A játék menete:
 
A játékban 30 különböző helyszín pakli van és ebből 7 lap a helyszín lap lesz egy pedig a titkos ügynök lap. A normál helyszínlapokon két információ található: az egyik a helyszín neve, amit a kép is jelez, a másik pedig a betöltött szerepköré.
 
Minden játékos kap egy lapot a megkevert 8 lapból. Majd egy kör egy meghatározott ideig fog tartani, amit a játékosok együtt döntenek el.
 
Aki a titkos ügynök lapot kapja nem tudja, hogy hol is van a csapat, és a feladat az lesz, hogy ezt kitalálja. A többiek mind tudják a pontos tartózkodási helyüket, de nem tudják ki az ügynök és ezt kell kitalálniuk.
 
Majd a játékosok kérdéseket tesznek fel egymásnak. A trükk az, hogy nem szabad túl nyilvánvaló utalásokat tenni a helyszínre, mert akkor az ügynök kitalálhatja, hol is tartózkodik a csapat. Viszont az ügynöknek is ügyesen kell válaszolnia a kérdésre, hogy ne lepleződjön le.
 
Az első kérdező felteszi a kérdését az egyik játékosnak, majd miután az válaszolt, ő maga tehet fel egy újabb kérdést egy másik személynek (kivéve attól, aki tőle kérdezett).
 
A kör akkor ér véget, amikor a következő három dolog közül az egyik bekövetkezik: lejár a körre szánt idő, egy személyt meggyanúsítanak, hogy ő az ügynök vagy ha az ügynök felfedi magát és megmondja, hogy szerinte melyik helyszínen van a csapat.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A csapat akkor nyer, ha az ügynököt lebuktatják egy szavazás alkalmával a meggyanúsításon, illetve a kör végén vagy az ügynök helytelenül tippelt a helyszínnel kapcsolatban. Az ügynök pedig akkor nyer, ha a meggyanúsított személy nem ő volt, illetve ha kitalálta, hogy hol is tartózkodik a csapat miután felfedte magát.
 
 
 
Végezetül:
 
Az Agent Undercover egy remek szociális parti társasjáték, ami gyors játékmenettel és furfangos kérdésekkel van tele. Sok-sok vidám percet fog okozni mindazoknak, akik leülnek vele játszani, legyen az akár titkos ügynök vagy sem.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
egyszerű feliratok és kulcsszavak
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
Szavazás, Szerepjátszás, Memória, Színészkedés, Áruló, TargetedClues, RoleswithAsymmetricInformation, Limitáltkommunikáció
Fejlesztési területek
kombinációs készség, szociális képességek fejlesztése, deduktív gondolkodás fejlesztés
Téma/Tematika
ügynökös
Kiadó
HU Piatnik
Kiadás éve
2 014
Cikkszám
KTM100002688
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.