Álmodj velem!

Álmodj velem!
Álmodj velem!
Álmodj velem!
Álmodj velem!

Álmodtál már különöset? Olyat, ami nem volt logikus, amikor ellentmondásos dolgok mosódtak össze? Bizonyára igen. De vajon mire gondoltál közbe valójában? A valódi álmaidban talán már sose tudod meg, talán már régen elfelejtetted. Az Álmodj velem! társasjátékban azonban a barátaid segítségével megfejtheted álmodat. Legalábbis a segítő szándékú barátaiddal. Jó éjszakát és szép álmokat kívánok!

8 – 99 éves kortól ajánlott
4 – 10 játékos számára
~ 30 – 45 perc
yAN7EnL3ga4
10 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 530 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékról röviden:

Chris Darsaklis társasjátékában az álmunkat, vagyis szavakat kell kitalálnunk segítő szándékú Tündérekkel, megtévesztő Mummusokkal és rejtélyes Álommanókkal, vagyis a többi játékostársunkkal.Mit kapunk a dobozban?
  • 1 magyar játékszabály

  • 1 játéktábla

  • 1 alvómaszk

  • 1 homokóra

  • pontjelölők

  • 11 szerepkártya

  • 1 ágy fejtámlával

  • 110 db két oldalas táblávalA játék menete:

Az egyik játékos felveszi az alvómaszkot. A többiek szerepeket húznak, Tündérek, Mummusok és Álommanók lesznek. Az alvó játékos nem tudja, hogy ki milyen szerepben van, ki az, aki segíteni akar, és ki akarja hátráltatni.

Ezután elkezdődik az álom. Mindössze 2 percig tart, de sokkal hosszabbnak tűnik. Az alvó játékos a többiektől sorrendben 1-1 szót hall, ami alapján ki kell találnia az álmát.

A társai addig folytatják a „segítséget” amíg az alvó játékos szeretné. Ezután az alvó játékos tippel, vagy passzol. Véges számú rossz tipp, passzolás, vagy helyes megfejtés után újabb álmot kell kitalálnia.

2 perc elteltével tippelhet még, de segítséget már nem kap.

Az álom egy-egy szó, például egy tárgy vagy egy állat.

Ekkor jön a nappal, amikor kómásan próbálsz visszaemlékezni az álmodra, és egy történetet el kell mesélned a kitalált szavakkal. Ha sikerült, plusz pontot kapsz, ha nem, a barátaid akkor is jót derültek az összehozott történeteden.

Majd a következő játékos merül álomba, és így folytatódik a játék, amíg szeretnétek vele játszani.

A játékban lévő fő csavar az ébren lévő játékosok szerepei. A tündérek célja, hogy az álmodó kitalálja álmát, a mummusoké félrevezetni, de ne túl feltűnően, mert ha lelepleződnek, nem fog már hallgatni rájuk az álmodó.

Az álommanók pedig az egyensúlyra törekszenek.Hogyan lehet nyerni? 

Minél több pontot kell gyűjteni.

Vagyis Álmodóként minél több álmot kitalálni, Tündérként segíteni, Mummusként gátolni, Álommanóként, pedig ahogy a helyzet hozza.

De van egy közös cél: Minél gyorsabban pörögjön a játék, 2 perc alatt minél több szót álmodjon az álmodóVégezetül:

A játék nagy előnye, hogy mindenki folyamatosan játszik. Nem csak az alvó játékos számára érdekes, és nem tudja elnyomni a nagyhangú játékos a halkabbat, mint a legtöbb asszociációs játékban. Mindenki sorra kerül, mindenki mondhat 1-1 szót, és mindenkinek más a célja.

Álmodj, szórakozz, nevess, és cselekedj.SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
egyszerű feliratok és kulcsszavak
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
Szövetségek, Történetmesélés, Szerepjátszás, Memória, Rejtettszerepek, Limitáltkommunikáció
Fejlesztési területek
taktikai gondolkodás, együttműködési képesség / kooperáció, szociális képességek fejlesztése
Téma/Tematika
Álmodós
Kiadó
Gém Klub Kft.
Kiadás éve
2 018
Cikkszám
KTM100003672
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.