Aranyásók 3. Párbaj

Aranyásók 3. Párbaj
Aranyásók 3. Párbaj
Aranyásók 3. Párbaj
Aranyásók 3. Párbaj


 

Ha társa nincs, hát egyedül ás alagutat egy törpe és megpróbál az akadályok ügyes megkerülésével eljutni a kincshez. Két törpének pedig együtt kell eldöntenie, hogy közösen építenek úthálózatot, vagy külön-külön. Akárhogyan is döntenek, továbbra is az a céljuk, hogy akadályozzák egymást. Egy törött csákánnyal, egy bányaomlással, esetleg egy zárt ajtóval. A ravaszabb törpe megpróbálja megszerezni a másik törpe orra elől az aranyat. Önálló játék, az Aranyásó alapjátéktól függetlenül játszható!

 


8 – 99 éves kortól ajánlott
1 – 2 játékos számára
~ 30 – 45 perc
6J644P2R5G4
Állapot:
4 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 220 Ft
Győri készlet
3 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:
 
Frederic Moyersoen 2014-ben megjelent kártyajátéka 1-2 fő részére egy kétszemélyes verziót kínál a játékosoknak a nagy sikerű aranyásók kártyajátékból.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
36 útkártya, 18 akciókártya, 18 célkártya, 2 törpekártya, 8 törpejelölő, 2 kulcs, 2 törpe állvánnyal
 
 
 
A játék menete:
 
A nagy sikerű aranyásók kártyajáték két fős változata ez a játék. Ahol egyszerre játssza mindegyik fél a szabotőr és a becsületes aranyásó szerepkörét. Szükség is lesz mindkettőre, mert a másik játékos előtt kell megkaparintani az aranyrögöt.
 
A játék az alapjátéknak megfelelően játszódik. Vagyis minden játékos a körében lehelyezhet útkártyákat, illetve kibabrálhat a másikkal az akciólapok kijátszásával – vagy éppen az okozott károkat hozza helyre velük.
 
Valamint azt sem mindegy, hogy összefogva haladnak, vagy külön utakon járva próbálnak szerencsét. Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya is. A döntés a játékosokon múlik.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játékot az nyeri, akinek a harmadik kör végén a legtöbb aranyröge van az aranylapjain.
 
 
 
Végezetül:
 
Az Aranyásók  - Párbaj egy kétszemélyes játékváltozata az eredeti Aranyásók kártyajátéknak, ami ideális akkor, ha nem tudunk elegendő játéktársat találni egy nagy tárnaásós partira.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Aranyásók
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
Paklitervezés, Útépítés
Téma/Tematika
törpés
Kiadó
PIATNIK_HU
Kiadás éve
2 015
Cikkszám
KTM100002640
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.