Bang!

Bang!
Bang!
Bang!
Bang!
Bang!
Bang!
Bang!
Bang!
Bang!
Bang!
Bang!
Bang!
Bang!
Bang!

Banditák vadásznak a seriffre, a seriff a banditákra, közben a háttérben egy szerencsevadász saját tervét szövögetve fogja egyik vagy másik oldal pártját. Röpködnek a golyók, de vajon a vadnyugati pisztolyforgatók közül kik a seriffhelyettesek, akik az életük árán is készek a főnöküket megvédeni, és kik a vérszomjas banditák, akik az életére törnek?

8 – 99 éves kortól ajánlott
4 – 7 játékos számára
~ 20 – 40 perc
DQaf4X-f9-A
6 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 320 Ft
Győri készlet
2 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Emiliano Sciarra játéka, amely 2002-ben jelent meg és még abban az évben elnyerte a legeredetibb játék díját, 2005-ben pedig a Major Fun Award díját is bezsebelte, egy 4-7 főig játszható party játék típusú kártyajáték.
 
A játékban banditák, seriff helyettesek, egy seriff sőt egy szerencsevadász (renegát) bőrébe bújhatunk, hogy megmérkőzzünk a poros utak közepén a többszemélyes fegyverpárbajban.
 
Mit kapunk a dobozban?
 
80 akciókártya, 7 szerepkörkártya, 16 karakterkártya, 30 töltény token, 7 játékostábla, 7 akcióösszegző lap, 1 szabálykönyv
 
A játék menete:
 
Minden játékos kap egy játékostáblát, egy szerepkörkártyát és egy karakterkártyát. Csak a seriffről tudják, hogy melyik játékos. A többi szerepkör a játék végéig, vagy amíg a játékos fel nem dobja a csizmáját, titkos.
 
Mindenki kap annyi lapot a megkevert akciókártyákból, ahány élete van. Annyi töltény tokent, ahány töltény szerepel a karakterkártyáján (ez szimbolizálja a játékos életerejét), és kezdődhet is a játék.
 
A banditák célja, hogy lelőjék a seriffet, a seriffé, hogy megtisztítsa városát a banditáktól, a seriff helyetteseké, hogy megvédjék a seriffet (akár az életük árán is), a renegáté pedig hogy ő maradjon csak életben.
 
Minden játékos a köre elején felhúz 2 lapot, majd kijátszik annyit, amennyit akar. Csak arra kell ügyelnie, hogy a köre végén annyi lap maradjon a kezében, ahány töltény tokenje van.
 
A játék folyamán mindenki úgy próbál ügyeskedni, hogy elérje a célját, de ez persze nem olyan egyszerű. Az akciókártyák nagyon változatosak, és rendkívül izgalmassá teszik a játékot. Bizony könnyen lehet, hogy egyik-másik keresztülhúzza a számításaidat. Nem árt résen lenni.
 
Hogyan lehet nyerni?
 
Attól függően, hogy milyen szerepkörben vagy, ha teljesül a szerepkörkártyád kritériuma (például te vagy a bandita, és a seriff meghalt), megnyerted a játékot (jelen esetben az összes bandita nyert, függetlenül attól, hogy életben van-e minden bandita).
 
Végezetül:
 
A Bang egy nagyon eredeti, tematikus kis játék. Könnyen megtanulható és felhőtlen szórakozás nyújtó, viszonylag rövid játék. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a western hangulatot és titkos szerepkörök által nyújtott izgalmakat. Bang!


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Bang!
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék eszköze
kártyajáték
Játék mechanizmusa
Váltakozóképességek, Szövetségek, Paklitervezés, Játékoskiiktatás, Veddel, RES-22KillSteal, Rejtettszerepek, HotPotato
Fejlesztési területek
taktikai gondolkodás, szociális képességek fejlesztése, kombinációs készség
Téma/Tematika
vadnyugati
Kiadó
daVinci games
Kiadás éve
2 008
Szerző(k)
Emiliano Sciarra
Cikkszám
KTM100000028
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.