Concept

Concept
Concept
Concept
Concept

A Conceptben a játékosok célja az, hogy képek segítségével, asszociációval találják ki a feladványok megoldását. Egy kétfős csapat választ egy feladványt, a többi játékosnak pedig ki kell találnia azt. A két játékos közösen próbálja rávezetni a többieket a megoldásra úgy, hogy a játéktáblán látható kis képek mellé utalásképpen színes kockákat helyeznek.

10 – 99 éves kortól ajánlott
4 – 12 játékos számára
~ 40 – 60 perc
6ElOJajC8I0
10 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 540 Ft
Győri készlet
4 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Gaetan Beaujannot és Alain Rivollet játéka 2013-ban jelent meg. Egy 4-12 főig játszható party játék, amit jelöltek az év játéka díjra is.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
100 feladványkártyát, 1 feladványtáblát, 5 színű jelölőszimbólumot(1 kérdőjel és 4 felkiáltójel) és az ezekhez tartozó, fejenként 10-10 jelölőkockát, győzelmi pont tokeneket, 2 játékossegítő lapot egy tárolóedényt és a szabálykönyvet.
 
 
 
A játék menete:
 
A játékosok eldöntik, hogy a 3 nehézségi szint közül melyikkel akarnak játszani a játék során, mivel minden feladvány kártyán 3-3 szó szerepel a három különböző nehézségi fokozatok alatt. Helyezzük ki a feladványtáblát, amin különféle piktogramok vannak. Majd alkossanak kétfős csapatokat és kezdődhet a móka.
 
Az egyik csapat kezdi a játékot és húz egy feladvány kártyát, majd a játék elején a megegyezés szerint választ egyet a 3 szó közül. A többi csapat feladata, hogy kitalálják ezt a szót.
 
Ez úgy történik, hogy akiknél a feladványkártya van, felrakják a zöld kérdőjel szimbólumot az első sor valamelyik piktogramjára. Ez jelöli a kitalálandó szó fő ismérvét. Majd az azonos színű jelölőkockákból a többi négy sorba helyezhet le egyet-egyet, ezzel leírva egy tulajdonságát a kitalálandó szónak. Majd a felkiáltójeleket használva újabb segítséget adhat, amik egy másik főbb jellemzőét hivatottak jelölni a feladványnak. Majd ezekhez is rendelhet a jelölőkockákból, hogy körülírja ennek a jellemzőnek a tulajdonságait.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
Ez addig folytatódik, amíg egy csapat ki nem találja a feladványt. Ekkor győzelmi pontot kap érte. Majd ez a csapat adhatja a következő feladványt. Az a csapat, aki elér egy bizonyos mennyiségű győzelmi pontot, nyer.
 
 
 
 
 
Végezetül:
 
A játékot azoknak ajánljuk, akik szeretik az asszociatív party játékokat, mint például az Activity. Nagy előnye, hogy nem igényel rajztudást, nem kell szerepelni és nincsen időkorlát. A 110 kártya gondoskodik arról, hogy ne fogyjanak ki a feladványok egyhamar. A feladványok változatosak, és csak a játékosok képzelőereje szab határt annak, hogy éppen milyen oldalról közelíti meg a kérdést. Sőt, sokan még a pontozásról is megfeledkezve annyira belemerülnek a játékba, hogy nem tudnak leállni a feladványok megfejtésével. A Concept garantálja a fergeteges hangulatot, és hogy szavak nélkül is képes lehetsz sok mindent elmondani.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék eszköze
nagy tábla (min 50 x 50 cm)
Játék mechanizmusa
Kooperatív, Limitáltkommunikáció
Fejlesztési területek
szókincsbővítés, szociális képességek fejlesztése, kombinációs készség
Téma/Tematika
kvíz
Kiadó
Repos
Kiadás éve
2 019
Szerző(k)
Alain Rivolett, Gaetan Beaujannot
Cikkszám
KTM100000143
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.