Csótány Póker

Csótány Póker
Csótány Póker
Csótány Póker
Csótány Póker
Csótány Póker
Csótány Póker

A Csótány Póker a hagyományos póker játék és a blöffölős kockajátékok ötletéből indul ki, és fergeteges parti-játékként születik meg. A játékosok megpróbálnak annyi kártyát a többi játékosnak átadni, amennyit csak lehetséges. Az első olyan játékos, aki négy ugyanolyan bogarat ábrázoló kártyát kap, elveszíti a játékot. A győzelemhez kell egy kis csavaros ész, jó adag emberismeret és sok-sok blöff.

8 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 6 játékos számára
~ 20 – 30 perc
VoSO-EEIgpw
4 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 215 Ft
Győri készlet
2 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:
 
Jacques Zeimet 2008-ban megjelent kártyajátéka, 2-6 játékos számára egy könnyed, szórakoztató, blöffölős játékot kínál számunkra.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
64 db kártyalap (8 különböző állat motívummal, 8 különböző színben), 1 szabálykönyv
 
A játék menete:
 
A 64 kártyalapot meg kell keverni és szét kell osztani a játékosok között. Nem baj, ha nem jut ugyanannyi mindenkinek.
 
Majd a kezdő játékos kiválaszt a kezéből egy lapot és képpel lefelé odatolja egy másik társa elé. Majd megnevez egyet a nyolc fajta állat közül, hogy ezt rakta le. Ekkor a játékos két opció közül választhat. Vagy tovább tolja a kártyát egy olyan játékoshoz, akinél még nem járt a lap, de előtte megnézheti. Vagy elfogadja azt a lapot, és megpróbálja vakon kitalálni, hogy a társa állítása igaz volt-e.
 
Utóbbi esetben ha igazat mond, akkor elfogadja az állítást. Ha viszont hamisat mond, akkor nem hiszi el, hogy a kapott lap tényleg azt ábrázolja, amit mondtak neki.
 
Amennyiben igaznak bizonyul az állítása, vagyis kitalálja, hogy hamis állatot, vagy a megfelelőt mondták neki, akkor az tartja meg a lapot, aki rá akarta sózni. Amennyiben nem találta el, neki kell megtartani a lapot.
 
A következő kört mindig az a játékos kezdi, akinél a legutóbbi lap landolt. Ez addig folyik, amíg valaki össze nem gyűjt négy ugyanolyan állatot, vagy valakinek el nem fogynak a lapok a kezéből.
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játék ekkor véget ér, és az a játékos, akinek összegyűlt a négy állata, vagy már nem tud lapot kijátszani a kezéből elvesztette a játékot. A többi játékos pedig osztozik a győzelem örömében.
 
 
 
Végezetül:
 
A Csótány Póker méltán híres kártyajáték. Remek és gyors szórakozást ígér minden résztvevő számára. Kedves grafikája és a játék fordulatos menete vidám perceket okoz kisebb és nagyobb baráti társaságok számára egyaránt.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Csótány…
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék eszköze
kártyajáték
Játék mechanizmusa
Kollekciógyűjtés, Paklitervezés, SingleLoserGame
Fejlesztési területek
taktikai gondolkodás, szociális képességek fejlesztése, kombinációs készség
Téma/Tematika
csótányos
Kiadó
Drei Magier Spiele
Kiadás éve
2 012
Cikkszám
KTM100000149
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.