Hátsó gondolatok

Hátsó gondolatok
Hátsó gondolatok
Hátsó gondolatok
Hátsó gondolatok
Hátsó gondolatok
Hátsó gondolatok

A magyar nyelv találékonyságára épülő felnőtt társasjátékban piszkos fantáziánk segítségével kell feladványokat megfejteni. Körülírások, vagyis nyomok alapján kell kitalálni a megfejtéseket hasonlóan egy kvízjátékhoz. Itt azonban sokkal sikamlósabb a téma. Az izgalmas, néha erotikusnak tűnő leírások majdnem minden esetben ártatlan kifejezéseket rejtenek. Itt tipikusan igaz a mondás: „rossz az, aki rosszra gondol”. 18+!

18 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 12 játékos számára
~ 60 – 120 perc
10 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 535 Ft
Győri készlet
4 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:
 
A Bohéma Games Kft. játéka 2015-ben megjelent játéka 2-6 fő részére az emberi fantáziát használja, hogy sikamlós nyomokkal vezessen rá minket a sokszor ártatlan megfejtésekre.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
1 játéktábla, 1 dobókocka. 190 bűnös kártya, 88 kétértelmű kártya, 50 történet kártya, FAROK és DUDÁK betűkártyák (fejenként 6-6 betűvel), 6 bábú, 1 játékszabály
 
 
 
A játék menete:
 
A játékosok felrakják a start mezőre a bábuikat. A kérdés lapokat megkeverés után a helyükre rakják, majd a kezdő játékos dob a kockával és indulhat is a játék.
 
A cél, hogy valaki elsőként rakja össze a FAROK, illetve a DUDÁK szót, nemtől függően. A betűk egy-egy borítékban lesznek, amiből akkor húzhat a soron lévő játékos, ha meg tudja válaszolni a kártyalap feladványát a nyomok segítségével.
 
Attól függően, hogy milyen mezőre lépett, húz egyet a bűnös, kétértelmű vagy történet kártyák közül. Majd a tőle jobbra ülő felolvassa az első nyomot.
 
A bűnös feladványok minden esetben félreérthető nyomokat tartalmaznak, de a válasz ártatlan.
 
A kétértelmű feladványoknál a nyom sikamlós és ártatlan is lehet, de minden esetben egy kétértelmű szóra utal.
 
A történetnél egy rövid pajzán történet található a lapon, amit felolvasva kell kitalálni a megfejtést.
 
A helyes megoldás után a játékos húzhat egy betű lapot a borítékból, de ha olyant húzott, amilyikre már nincs szüksége, vissza kell, hogy dobja.
 
A megfejtéseket el is lehet lopni, ha valaki nem tud az első nyom után válaszolni, de vigyázni kell, mert helytelen válasz esetén vissza kell rakni egy betűlapot.
 
Valamint némelyik mezőn lehet egyszerre két lapot is szerezni, vagy ellopni valaki elől egy megszerzett betűt, de az is előfordulhat, hogy vissza kell rakni egy betűt a borítékba.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játékot az nyeri, aki először gyűjtötte össze az összes betűt a FAROK vagy DUDÁK szóhoz.
 
 
 
Végezetül:
 
A Hátsó Gondolatok egy igazán pikáns társasjáték felnőttek számára. A szórakozás garantált, ahogy az emberi mocskos fantázia előtérbe tódul a játék folyamán. Bátran ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék magukat és fantáziájukat próbára tenni.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
közepes
Játék mechanizmusa
ügyességi, szerepjáték
Fejlesztési területek
kreativitás, együttműködési képesség / kooperáció, kombinációs készség
Téma/Tematika
felnőtt
Kiadó
Bohéma Games Kft.
Cikkszám
KTM100002701
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.