Hotel Tycoon

Hotel Tycoon
Hotel Tycoon
Hotel Tycoon
Hotel Tycoon

Vásárolj telkeket, építs rájuk szállodákat, és legyen a birtokodban minél több fényűző hotel! Minél jobban kiépült szállodákkal rendelkezel, annál drágább lesz másoknak megszállniuk nálad. Persze csak akkor, ha már bejárattal is rendelkezik az épületed. A pénz azonban nem csak a luxushotelekben való nyaralásra kell, hanem saját szállodaláncunk kiépítéséhez is. Legyél te a legnagyobb szállodalánc tulajdonos!

8 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 4 játékos számára
~ 40 – 50 perc
nvbyE4KATE
14 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 735 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:
 
Denys Fisher 1974-ben megjelent játéka 2-4 fő részére egy igazi klasszikus. A játékosok szállodaláncokat építenek ki, hogy minél nagyobb vagyonra tegyenek szert általa.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
1 játéktábla, 28 épület, 8 szabadidő létesítmény, 8 tulajdoni lap, 1 irányítótorony, 1 hangár, 30 szállodabejárat, 1 köteg bankjegy, 4 repülőgép, 2 dobókocka, 1 szabályfüzet
 
 
 
A játék menete:
 
Az első játék előtt össze kell illeszteni az épületeket a szabálykönyvben látottak szerint. Minden játékos kap 12.000 egység kezdőtőkét a szabályoknak megfelelő pénznemekben.
 
Minden játékos választ egy repülőgép bábut és a start mezőre helyezi.
 
A játékosok a körükben dobnak a normál hatoldalú dobókockával és lelépik a kidobott számú mezőt a pálya szélén lévő sávon. Két repülő nem állhat egy mezőn, így ha egy játékos olyan mezőn landolna, ahol már van egy másik játékos, akkor tovább kell mozognia a következő üres mezőre.
 
Ha valaki hatost dob, akkor még egy kört kap.
 
Ha pénzes bőröndön landolt a gép, a játékos megveheti az egyik a mezővel szomszédos telket. Ekkor megkapja a hozzá tartozó tulajdoni lapot, amin a további építési költségek is szerepelnek. Ha építési mezőn áll meg a játékos, akkor építhet az egyik birtokára egy épületet vagy akár többet is, amennyiben telik rá. Az építés előtt dobni kell a speciális kockával, hogy milyen feltételekkel építkezhet a játékos, vagy esetleg elutasítják az építési kérelmét. Ilyenkor várnia kell, amíg újra egy építési mezőre érkezik.
 
Ha már minden épületet felépített a területére, akkor megveheti a hozzá tartozó birtokot is.
 
Amikor áthalad a sárga hangár vonalán vásárolhat bejáratokat a hoteljeihez. Ez azért fontos, mert ha valaki olyan mezőn landol, ahol van bejárata egy másik játékosnak, akkor fizetnie kell a tulajnak.
 
Az épület és bejárat ikonokra lépve pedig ingyen fel lehet helyezni egy épületet, illetve bejáratot egy birtokra.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játékot az nyeri, aki utoljára marad talpon és az összes ellenfelének elfogy a pénze.
 
 
 
Végezetül:
 
A Hotel Tycoon egy, a mai napig csodálatosan szépnek számító játékelemekkel felszerelt, igazi klasszikus élményt nyújtó társasjáték. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének nosztalgiázni, vagy esetleg még nem ismerik ezt a társasjátékot, de mindig is szerették volna kipróbálni.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
erőforrás menedzsment, építmény kialakítós
Fejlesztési területek
vizuális érzék fejlesztése, taktikai gondolkodás, deduktív gondolkodás fejlesztés
Téma/Tematika
városos
Kiadó
Asmodee
Cikkszám
KTM100000210
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.