Jungle Speed - Dzsungelláz 2024

Jungle Speed - Dzsungelláz 2024
Jungle Speed - Dzsungelláz 2024
Jungle Speed - Dzsungelláz 2024
Jungle Speed - Dzsungelláz 2024

Új kiadású, fehér dobozos és színes fa totemes példány.

A gyorsaságra és a megfigyelőkészségre épít ez a partijáték, amely könnyen nagyobb társaságok kedvencévé válhat. Minden játékos saját kártyákkal rendelkezik, és az a célja, hogy ezektől minél előbb megszabaduljon. Ennek a menete, hogy a felcsapott kártyák között hasonlóságot kell találni, majd meg kell ragadni az asztal közepén lévő totemoszlopot. Akinek ez lassabban megy, az megkapja az összes felcsapott lapot. A kacajokkal teli szórakozás garantált!

7 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 10 játékos számára
~ 15 – 25 perc
i8jcRipC0lQ
Állapot:
8 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 410 Ft
Győri készlet
6 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Thomas Vuarchex és Pierric Yakovenko játéka 1997-ben jelent meg 2-10 játékos számára.
 
Mit kapunk a dobozban?
 
80 kártya, 1 fabábu, 1 szabálykönyv, 1 tartó textil tasak
 
A játék menete:
 
A totemet rakjuk ki a játéktér közepére, egyforma távolságra az összes résztvevő játékostól. Majd az összekevert kártyalapokat osszuk szét egyenlő arányban a játékosok között. Indulhat is a Jungle Speed.
 
A játék célja, hogy megszabaduljunk a paklinkban lévő lapoktól. Ezt úgy tehetjük meg, hogy mindenki, amikor rajta van a sor, felfordítja a paklija legfelső lapját. A lapokon különböző formákat látunk, különféle színekben.
 
Amikor a játéktéren két azonos szimbólummal rendelkező lap van a játékosok felfordított lapjainak tetején, akkor az a két játékos, akiknek megegyezik a jelölése, harcolni fog a totemért. Ez úgy zajlik, hogy aki gyorsabban veszi magához a totemet, az nyer. A vesztesnek pedig el kell vennie az összes lapot az asztalról és hozzá kell adnia a paklijához. Berakja őket a paklija aljára.
 
Figyelem! Csak a forma számít, a színek nem. Mivel a játék gyorsan fog haladni, elég könnyű lesz összetéveszteni a formákat, és ezt a színek csak nehezítik. Tehát nagyon figyelj!
 
Ezen felül vannak még speciális lapok, amik ha kijátszásra kerülnek, azonnal végre kell hajtani az akciójukat. Például az egyik lapnál, minden játékosnak egyszerre kell fölfordítani egy lapot a paklijukról. Ez okozhat azonosságot, és ilyenkor nagy csata fog kialakulni a totemért. No meg persze nagy vidámság az asztal körül.
 
Egy másik a formai kritériumot pedig színné változtatja. Ezentúl a színek azonosságát kell figyelni, mindaddig amíg valaki el nem viszi a totemet, és ez a lap is bekerül a vesztes paklijának aljára.
 
A játék hangulata könnyen magával ragadhat, ezért vigyázz! Ha úgy veszed magadhoz a totemet, hogy nem kellett volna megtenned, akkor minden olyan lapot megkapsz, ami fel van fordítva, és máris gyarapodott a paklid.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játékot az a játékos nyeri, akinek elfogynak a lapok a paklijából.
 
Végezetül:
 
A Jungle Speed-et ajánljuk mindazoknak, akik egy igazán pörgős és hangulatos party játékot szeretnének hazavinni. A játék dexterity elemeket is tartalmaz a megfigyelőkészség mellett, ami még érdekesebbé teszi. A játék gyorsan játszható és tuti, hogy nem lehet leállni vele egy kör után. Hiszen elkapod a dzsungel lázt!


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Jungle Speed
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
Mintafelismerés, SpeedMatching
Fejlesztési területek
térbeli orientáció, helyzetfelismerés, kombinációs készség
Téma/Tematika
absztrakt
Kiadó
Asmodee
Kiadás éve
2 015
Szerző(k)
Thomas Vuarchex, Pierric Yakovenko
Cikkszám
KTM100000219
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.